Ползвай по-големи туби с вода или по-малки, пълни с пясък. Ако не си много ниска, с една 11 литрова туба може да се прави нещо като суинг и добре да се натовариш. Честита нова страничка и много успехи да впишеш на нея.
Мнението беше редактирано от Yukki на 21.08.15 16:55.
Благодаря, Yukki! Я, нова страничка!
Ще пробвам пълни с пясък. Аз и сега си ползвам 11-литрови туби, ама не се бях сетила да пълня с пясък. Супер! И суинг ще пробвам! 8-)
Благодаря и за пожеланията! Аз си пожелавам първо да изляза скоро от платото и най-много до следващата страничка да съм започнала с “тежки” тренировки в зала!
Кобричке, йей! Много ме заинтригува с тая бг торба!!! Още в неделя я правя. Вече ми се върти в главата какво мога да правя с нея (предполагам и суинг също), ама я ме светни още малко, моля те, с вариации на упражнения с нея! Мотивация - имам, начин - явно намирам, от изпълнение - не бягам, напротив!
Еха, направо ме открехна! От сега се надъхах за нея! (inlove)
Че имам и шивачешки умения, машина също, мога и да я докарам на вид! (rock)
Днес реших да кача малко снимки на 86 кг телеса (mooning). Така ще мога да сравнявам със следващите, които ще видят бял свят, т.е. тук, при лично тегло 80 кг. Така хем няма да стряскам и младшата аудитория :P !
Манджата после, трен днес - тц (правя си бг торбааааа (inlove) )
Супер си! Много атлетично изглеждаш. Съвсем малко ти трябва още, почти не ти личат излишните килограми.
Мерси, Yukki! Дано да е така! Ама не искам да не ми личат, искам направо да ги няма тия кила! И ще се постарая за това!:)
Храната за днес:
15:00 - 130 гр св. месо от бут на скара
430 гр домати
2 гр рибено масло
21:00 - 150 гр св. месо от бут на скара
600 гр шопска салата без сирене с малко зехтин
22:00 - 150 гр заквасена сметана
30 гр сурови орехи
Калории: 1293, макрос: 51%м, 33%п, 16%в
Вода: 3+ л.
Привет и днес!
Тъкмо се прибрахме от село. Ходихме до баластерната на реката, откъдето се снабдих със 17 кг пясък. Предстои напълването му в торбата, обаче не знам дали ще е днес. Лошата новина е, че колата се скапа, а в сряда трябва да тръгнем към Добрич. Не е ясно дали до вторник вечерта ще я оправят. И така. Знам си аз, че тая кола отдавна трябваше да я сменим, ама половинката отговаря по тази част. Както и да е! Ще се оправим.
Днес основно движение по разни горички и баири. Друго - не.
През първата част на деня правихме помен - 13 години на дядо и 2 месеца на баба. Та от раздаденото ми не влизат в сметкитв за храната една хапка от мекица и парченце локум. Останалото:
13:00 - 2 бр. тънка наденица на скара (като на помен)
100 гр пиле на грил
300 гр шопска салата без сирене (започнах да я пиша така, защото салатата ми почти винаги е с домати, краставици, лук и чушка) с малко зехтин
20:00 - 2 яйца+3 белтъка (останали) в 8 гр масло
500 гр шопска без сирене с малко зехтин
Калории: 1248, макрос: 57%м, 33%п, 10%в
Привет!
Да започна от вчера. Роди се бг торбата ми, която кръстих с нежното име Аремакифло, накратко Кифлата, с тегло 13,5 кг (портретирала съм я долу и за сравнение с размерите й на втората снимка е в компания с пакет мокри кърпи) ;). След създаването й към вчера на обяд се посъзерцавахме известно време, след което реших да пофлиртувам с нея отблизо. Та се получи нещо като хаотично раздвижване с напади, напади назад, суингове, клекове. Пробвах въртенето над глава и реших да спра засега с това упражнение (или по-скоро жалкото му подобие), тъй като установих, че: 1) рискът яко да се контузя е много голям; 2) липсва сила в ръцете, което не е ново за мен; 3) за баланс в изпълнението и дума не може да става - под всякаква критика. В резултат на опознаването ни вчера от днес сутринта имам леко стягане в д... глутеусите. Но мисля, че ще се обикнем с Кифлата.
Поради куп неща вкъщи, крещящи да ги свърша, първото ми хранене за деня се осъществи едва в 17:00 часа с 200 гр пил. филе на скара и 300 гр домати. Ей от тоя момент нататък храната отиде по дяволите! Към 19 часа с домочадието седнахме да гледаме “Великолепната шесторка”, последван от “Как да си тренираш дракон 2”, като успоредно с това за мен започна парад на въглехидратите. Ще напиша програмата на парада, за да ми е гадно като го чета след време: няколко зърна грозде, малка круша, малка ябълка, 3 сини сливи, (неее, сега започва същинската част) солети, мини кроасан, 6 мини вафли, няколко хапки мекица, няколко хапки масленица, 4 двойни шоколадови бисквити “Престиж” с ягоди, (и вече ми беше тотално сладко, затова приключих с) 1 краставица, 2 триъгълника топено сирене, 40 гр кашкавал. Баси!!! :@
Повече няма да коментирам вчерашния ден. Пиша го зареждащо празнуване раждането на Кифлата.
Продължавам с днешния отчет.
Тренировчица с Кифлата (13,5 кг):
5 кръга (започнах и шести, но бях прекъсната на второто упражнение и дотам) с по 10 повторения на изброените упражнения, без почивка между тях и с 60 сек. почивка между кръговете:
1) клек
2) гребане с дясна ръка от наклон
3) гребане с лява ръка от наклон
4) кофички на пейка
5) суинг
6) глутеус мост
7) коремни преси
Обща продължителност до прекъсването: 40 минути - от 09:53 до 10:33 часа. Това включва 5 минути загрявка (основно с въртене на стави) и 5 минути почивка между кръговете.
Коментари: в началото на четвъртия кръг, при гребането, се озорих - липсва сила в ръцете. Исках да спра. Не спрях, стегнах се. След почивката на четвъртия кръг се амбицирах да направя общо 8. Някак си пак имах сила. И така до прекъсването на шести кръг. Много пот се ля, много зор на гребането, с другите упражнения нямах проблем. Тук се сещам за нещо и моля за съвет: в първия кръг при клека пробвах Кифлата да е на раменете зад врата, но се усетих, че така кривя и сгъвам гърба. В следващия кръг я гушнах до гърдите и като изпълнение беше добре. Та как да правя клека - с Кифлата отпред или на раменете (shake)?
След тренировката приятна умора по тялото. Можех още малко. Но за днес толкова.
Храната: с оглед на вчерашния панаир днес ще е по-малко въглехидратна.
14:00 - 130 гр св. месо от бут на скара
300 гр домати
2 гр рибено масло
18:00 - 200 гр заквасена сметана
21:00 - 3 яйца с 3 белтъка на омлет в 10 гр масло
500 гр шопска салата без сирене с малко зехтин
Калории: 1137, макрос: 58%м (76 гр)/30%п (87 гр)/12%в (30 гр).
Оправиха колата. Утре тръгваме за Добрич, ще гостуваме 2 дни на близки и от петък сме на Св. Константин и Елена за седмица моренце. Така че днес ще е стягане на багаж и прочие.
Айде, лека и спор(т)на! 8-)