Моля за помощ от претърпял дискова херния във Варна

Здравейте, на 23 години съм от Варна и преди няколко месеца ми откриха дискова херния. Моля за помощ от някой градски, който би ми помогнал при възстановяването ми. Имам нужда от програма, за тренировки, както и малко обяснение за изпълнението ѝм. До края на миналата година си тренирах редовно на лостове, във фитнес не съм стъпвал, не съм пил никога нищо, но ако може да ме посъветвате какъв протеин да взема, за да си възвърна малко килограмите защото свалих 12кг ( от 70 станах 58 ) сега съм 62 и от 3 месеца не мога да кача повече, а ям редовно както преди ( предимно риба, месо, ориз и др. които спомагат покачване на кг )... Преминах както всички вас инжекции, хапчета, масажи ръчни и механични (легла с ролки)  физиотерапия, но нямам подобрение... Сега пия диклофенак дуо и благодарение на него ходя на работа ( в СОД работя и по цял ден лежа в колата не е натоварваща работа ) Останах с много добро впечатление от всички теми които изчетох, надявам се някой да ми подаде ръка, готов съм на всичко не съм се отчаял грам!!!
Поздрави: Денислав

Здравей!

Търсиш физиотерапевт от Варна или искаш препоръка за такъв? Или вече си се консултирал със специалист и сега търсиш треньор?

Не е необходимо да си взимаш протеин, ако храната е на ниво. Опитай да хапваш повече.
Иначе не конкретни храни спомагат за качването на тегло, а калорийният баланс е в основата (тук има статии, прочети).

Здравей, минах през физиотерапевт и ми препоръча, за да си възвърна килограмите да взема протеин няма да ми навреди, а за помощ - да или треньор, или някой който е страдал като мене и има напредък...

Мнението беше редактирано от Денислав Стефанов на 22.08.15 23:25.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1