18.08.15
12:09
Здравейте, не съм по дългите представяния, така че ще кажа на кратко:
На 27 години съм,висока съм 160см и към момента тежа 56 кг...
Общо взето теглото ми винаги е варирало и съм била какото доста закръглена, така и доста слаба.
И така :)
Цели:
- Сваляне на 8 кг
- Стягане и оформяне
- Спиране на цигарите
- Пиене на поне 2л вода (което ми е голям проблем)
-Намаляване на кафето
Планът:
- Относно храненето: 1 месец НВД, след което ще премина на някакво ротационно хранене
-Фитнес 3 пъти седмично и 2 пъти трениране в домашни условия
- Спиране на цигарите (21.08)
- Следене на изпитата вода
Някои допълнения:
-Ходя на фитнес от около 2 седмици,като към момента правя някакви базови упражнения и програмата е взаимствана от тук.
-Пия протеин,л-карнитин и фет бърнър
- Проблемната ми област е корема и паласките и ще се радвам на всякакви съвети за подходящи упражнения
И последно, но не на последно място обещавам да си попълвам дневника редовно
;)
Ем..да започваме :)
18.08.15
12:48
А, ти ли си Akasha от един сайт с белот, дет ме банна, щот без да искам сложих една запетайка в името ти?
18.08.15
13:45
А скрабъл знаеш ли как се играе?
Играла съм 1-2 пъти, но като цяло не си падам по тези игри. Надявам се,че я приключихме тази тема, защото с друга цел започнах да водя дневника ;)
18.08.15
14:38
Добре, ако не лъжеш, друга си значи. Успех!
п.с.: Ако искаш, кажи на модератор, да изтрие мненията и оттук :Д
Мнението беше редактирано от Gogo на 18.08.15 14:42.
18.08.15
17:18
Здравей,
Свалянето е лесна работа 8 кг можеш да ги свалиш много бързо, но стягането и оформянето са си доста сложни процеси. За това с пиенето на вода може да пробваш да си носиш винаги вода с тебе, в краен случаи може да пробваш или да си правиш чай с малко мед който да ти замести водата (доста по-приятно е за пиене от чиста вода) или си прави фрешове 50/50 тоест 400 мл фреш и 400 мл вода пак е доста по-приятно от водата и ти запълва неизпитите количества вода през деня. Кафето може да го заместиш с черен чай доста по-полезен е а и дори по-приятен за пиене.
Тази Ниско-Въглехидратна хубаво си е избрала, но според мене за начало почни с нещо по-леко 1-2 месеца ограничавай определени храни и след това премини на нея. Тази диета е изключително трудна а и “опасна” трябва много добре да си сметнеш съотношенията въглехидрати/белтъци/мазнини иначе рискуваш да нямаш никакъв тонус и желание да тренираш.
Да си следиш количествата изпита вода е изключително лесно, вече всеки използва смартфони. Има доста приложения в който си записваш колко вода си изпила и дори ти напомнят кога трябва да пиеш.
Добавките са добре, но защо l-carnitine и бърнър заедно те двете правят едно и също според мен пий бърнър заедно с НВД а пък остави карнитина за след това. Като цяло корем най-трудно се сваля “перфектният корем” означава, че процентът на мазнините на цялото тяло е нисък. Наблягай на кардиото и прави упражнения за корем (но не прекалявай).
Поздрави,
18.08.15
23:14
Добре дошла при нас и на добър час! :)
Очакваме първите отчети!
Блгагодаря на всички ви за посрещането :))) И благодаря много на Dimitar Stoyanov за съветите. Ще се възползвам от тях!
[color=green]Наистина тази седмица май няма да се получи с НВД-то, защото съм на гости при нашите и ми е по-трудно да спазвам точно режима.Затова ще започна с ограничения и като се върна в София се захващам с НВД-то (не ми е любимия режим и на мен, но проблема е, че по принцип си се храня добре и трябва някак да си стресирам организма, за да започна да свалям)[/color]
За днес 19.08..
Храна:
Закуска - 3 сварени яйца (цели); кафе със сметана (без захар)
Обяд - 100 гр пилешко филе с домати и 50 грама сирене
След обяд: 4 парчета диня и 100 гр малини (много ги обичам и майка ми постоянно ги купува като съм тук :Д )
След тренировка: протеин, разтворен в половин кисело мляко и вода)
Вечеря: 100 гр свинско контрафиле с домати и 50 гр сирене
Посетих фитнеса в който тренирах като бях на 17-18 иии е ужасен, съжалих много, защото е най-неподдържаният фитнес в който съм била, по всяко време имах чувството, че нещо ще ме убие и всички уреди скърцаха :D Та направих една импровизирана тренировка и се заклех никога повече да не стъпвам там, ако искам да остана жива :Д
Тренировка:
15 мин пътека
Придърпване на вертикален скрипец - 3 х 15
Повдигане на ръце встрани с гири- 3 х 12
Бедрено разгъване - 3 х 15
Клек с дъмбел - 30
Коремни преси - 50
15 мин пътека
С това разполагах в тази зала на ужасите - това сътворих.Май ще тренирам вкъщи тези дни от някакви клипчета, разполагам със себе си и с ластици, така че приемам предложения за някакви подходящи упражнения :))
20.08
Нетренировъчен.
Храна:
Закуска: 3 варени яйца;кафе със сметана (без захар); 100 гр малини
Обяд:150 гр контрафиле + домат и 50 гр сирене
Междинно: 30 гр бадеми
Вечеря : 150 гр контрафиле + домат и 50 гр сирене ; 1 парче диня
Чаша Розе
Движение:
Цял ден ходене напред- назад
Мнението беше редактирано от Vils на 20.08.15 22:52.
21.08
Чийт
Майка ми имаше РД и бях и обещала да чийтна, та чийтнах :Д Но само с домашна храна и по малко
Няма да навлизам в подробности.