Дневникът на една какавидка

Темата е заключена.
Прескочи до:

21.08.15
21:18

Огромни тренировки, огромен обем! Евала! :)
Как различаваш сумо клека и плието?

21.08.15
21:24

казано от Queen Cobra на 21.08.15, 21:18:

Огромни тренировки, огромен обем! Евала! :)

Обемът го има, ама каква полза, като липсва качество? :)

24.08.15
07:34

Ами аз си тренирам по онлайн програма на Румяна Илиева и правя това,което виждам ,имената на упражненията ги копирам от там, ,така че не знам как ги различавам :D най-лесно ще ми е да си качвам клипа по принцип ,но както по-рано бях казала ,не знам дали се приема за реклама или не ,а относно това за качеството ,Боби ще ми обясниш ли какво имаш предвид,какво не е наред,нещо неправилно ли правя ? А относно последните 2 дена ,да се отчета ,храната се опитвах да си е обичайната,но пак се разболях и всичко ,което ям ,се повръща след 30 минути ,вчера не съм тренирала ,тъй като ми беше много лошо и направо си легнах и спах 12 часа :D днес ще се опитам да тренирам и се надявам да имам успех ,направо ебаси ситуацията преди един месец се разболях пак от същото нещо и беше ужасно ,а сега е и по-зле :D какво да се прави ,жива съм още поне :D

26.08.15
21:41

вчера ми беше лошо и не ми се ядеше изобщо ,изядох 2 яйца и малко салата и толкова ,тренировката беше около 40 минути  с наблягане на корем и дупе + разтягане и разгряване 20-тина минути  ,днес съм на едно кисело мляко ,пилешко филе и зелева салата + 3432232 кафета  (чисти):D.след тренировката ще ям пак месо и домати сигурно,(извара повече няма да кусам ,тотално се отвратих :D ),а тренировката за днес е :

Кръгова тренировка,  3 кръга

1.Гмуркане за начинаещи + скок до клек – 10
2. От дъска скок до клек – 10
3. Статичен страничен напад (с гири) на дясно – 10
4. Напад назад на ДЕСЕН крак – 10
5. Ренегадско гребане ДЯСНА ръка – 10
6. От дъска подскоци навън-навътре – 10
7. Статичен страничен напад (с гири) на ляво – 10
8. Напад назад на ЛЯВ крак – 10
9. Ренегадско гребане ЛЯВА ръка – 10
10. От дъска подскоци навън-навътре – 10
11. Лицеви опори – 10
12. Коремни преси – 10
13. Повдигане на крака – 10
14. Клек – 10
15. Повдигане на гири встрани – 10
16. За дупе ритници встрани и назад ЛЯВ крак – 10
17. Ренегадско гребане ЛЯВА страна – 10
18. От дъска подскоци навън-навътре – 10
19. За дупе ритници встрани и назад ДЕСЕН крак – 10
20. Ренегадско гребане ДЯСНА страна – 10
21. От дъска подскоци навън-навътре – 10
22. Арнолд преси – 10
23. Супермен – 10
24. Кик бек – 10
25. Чуково сгъване за бицепс – 10
+ разгряване и разтягане

27.08.15
21:49

Днес съм премазана :D така че не знам до къде ще стигна със тренировката,менюто за днес е кисело мляко 0,1,пилешко филе,зелева салата и след тренировката смятам да ям пилешко филе със някаква салата,признавам си ,че имам планове по-късно да пийна нещо( мии има си повод сега,посрещаме приятел от чужбина ,няма как ,трябва да се полее  :D) тренировката ще е следната:
I част – 3 кръга
1. ЛЯВ крак качва на стол – 10
2. ДЕСЕН качва на стол – 10
3. Сумо клек – 10

Активна почивка – 2 кръга
1. Лицеви опори – 10
2. Скок с разтваряне на крака – 10

II част – 3 кръга
1. Напад с гири ЛЯВ – 10
2. Повдигане на ханша на ЛЯВ крак (на стол) – 10
3. Напад с гири ДЕСЕН – 10
4. Повдигане на ханша на ДЕСЕН крак (на стол) – 10

1. Ренегадско гребане ЛЯВА страна – 10
2. Корем – докосване на пети – 10
3. Ренегадско гребане ДЯСНА страна – 10

III част – 3 кръга
1. Широк клек + гребане ЛЯВА ръка – 10
2. Широк клек + гребане ДЯСНА ръка – 10
3. Плие клек – 10

1. Кофички на земя -2 пъти по 10

IV част – 3 кръга
1. С редуване напад 10+10 – 20
2. Повдигане на ханша на ЛЯВ крак – 10
3. Повдигане на ханша на ДЕСЕН крак – 10

1. Лицеви опори – 10
2. Гребане ЛЯВА страна – 10
3. Гребане ДЯСНА страна – 10
4. Корем – повдигане на крака – 10

V част – 3 кръга
1. Повдигане на крак назад ЛЯВ – 10
2. Повдигане на крак назад ДЕСЕН – 10

1. Пул овър – 10
2. Коремни преси – 10
3. Арнолд преси – 10

VI част – 3 кръга
1. Повдигане на крак встрани ЛЯВ – 10
2. Повдигане на крак встрани ДЕСЕН – 10
+ разтяяяяяяягане и разгряване
Хубава вечер на всички ,моята ще е дълга ,а утре работния ден не ми се коментира :D

30.08.15
06:51

Значи менюто няма да го коментирам ,че ме е срам :D тренировките иначе добре ,ама храната - лоша работа :D ,до към 7-8 всичко ОК,ама след работа се уливам последните няколко дена ,много зле :D Ми всички се връщат от чужбина на куп,много поводи ми станаха :D Kакто и да е де ,минало заминало ,от неска ще гледам без изцепки вече и малко без зареждащи дни ,че в много ми дойдоха :D

01.09.15
21:08

Тези дни нямам много време да пиша,тренировките бяха приемливи (но можеше и по-добре) храната -по същия начин , днес тренировката е 3 кръга
1. Бърпи с лицева опора на 1 коляно – 20
2. Гребане с ЛЯВА ръка, бавно спускане на тежестта – 20
3. Напад ДЕСЕН крак – 20
4. От земя повдигане на ханша на ДЕСЕН крак – 20
5. ДЕСЕН крак встрани – 20
6. Половинки диагонали – 20
7. ДЕСЕН крак ритник встрани – 20
8. Гребане с ДЯСНА ръка, бавно спускане на тежестта – 20
9. Напад ЛЯВ крак – 20
10. От земя повдигане на ханша на ЛЯВ крак – 20
11. ЛЯВ крак встрани – 20
12. Половинки диагонали – 20
13. ЛЯВ крак ритник встрани – 20
14. Повдигане на крака – 10
15. Докосване на глезени – 10
+ Интервална тренировка, 2 кръга
20 интервала 20/10
20 секунди Бърпи вариант, 10 секунди почивка

1. Странично Бърпи
2. Бърпи със скок на 180 градуса
3. Въздушно Бърпи
4. Широко-жабешко Бърпи
5. 2 степени куче с музината надолу Бърпи
6. Бърпи с коляно към срещуположна ръка
7. Бърпи с докосване на дупе
8. Ниска-висока дъска Бърпи
9. Bird-dog Бърпи
10. Скок ляво-среда-дясно Бърпи
+
разтягане и разгряване 20 минути
храната си е пилешко филе и зеленчуци ,не знам колко ,кисело мляко от няколко дена не ям ,нещо не ми се яде сутрин

11.09.15
07:02

Малко ме нямаше,ама нямах време да пиша,свърших работа,ама днес съм извънредно,тренировки и  храната си бяха добре,като изключим,че оня  ден си пробих езика и пъпа  и  не  ядох  нищо цял  ден  и като цяло не мога  да  си хапвам месо и салатки ,а изварата още ме отвращава  от  последния път ,после почна  да  ме боли и пъпа и  тренировката  не  беше  задоволителна,но  какво  да се  прави  ,така ще  е още  няколко дена  и пак по старо му .

28.09.15
21:38

Аз се завърнах редовна вече :D имах малко пречки 2 седмици ,къде имаше тренировки ,къде нямаше ,храната къде беше добре,къде -не ,минало заминало , но от няколко дена пак съм си по старо му ,днес храната беше пилешко филе ,обезмаслено мляко ,малко прясно зеле,морков и хапнах и малко плодове,тренировката беше като последната публикувана тук мисля,от утре почвам малко по-тежки тренировки и се надявам вече да си пиша всеки ден ,че нещо забравям ,лека вечер на всички :)

29.09.15
20:20

Напоследък нещо не мога да спя,много кофти,едно такова изморено ми е ,пък не мога да заспя ,днес едвам се дотътрих до вкъщи :D Тренировката беше много гадна,чак сега осъзнах ,че е трябвало да вдигна нивото на трудност,че от известно време си се чувствах все едно си пия кафето като тренирам,а днеска се озорих на макс :D не мога да я опиша точно ,но беше от четири части ,ХИТ,изометрична ,силова и някаква за издръжливост (последната беше най-гадна ,от прав стоеж заемаш поза за лицева опора с гиричките,лицева опора ,повдигане на гири встрани и назаде някакво движение ,после подскок до клекнало положение ,пак вдигане ,после подскок нагоре с гирите нагоре и отначало до отказ,сега като го пиша звучи доста лесно  :D) и разтягане и разгряване.. и да стигнем до храната ,неска честно да си кажа почти нищо не съм яла освен плодове и зеленчуци (малко мляко може би ),не че го правя нарочно ,просто ми се доядоха тия дни и не ми се яде месо и извари и разни такива ,ще се насилвам да ям повече месо утре ,няма как ,лека вечер на всички :)

30.09.15
20:57

Ми днес пак ядох плодове доста(ябълки,малко грозде,смокини,пъпеш,олях се) и кисело мляко ,и малко пилешко филе :D успокоявам се ,че поне не бяха шоколади и вафли :D иначе тренировката предстои и ще е някаква “за цяло тяло с акцент корем и дупе ” ,по-кратка ми изглежда,но предполагам,че ще е по- гадна от дългите :D

16.10.15
20:53

Лелеле,пак две седмици не съм писала :D Доста ме домързяваше да си кажа честно :D минах на РБД отново,че НВД ми писна вече много :D ,засега  всичко върви добре,от към тренировки не съм имала пропуск,тези дни имам много гадна мускулна треска и в училище все ми се падат часове от 1-ви до 4-ти етаж и обратно :D Днес храната не беше много доизпипана ,закуска: кисело мляко с овесени трици,орехи ,грозде ,обяд:2 яйца ,микс от някакви меса,морков,зеле и за вечеря : пилешко филе,извара,малко цвекло и пак зеле,като грамаж не ги помня с точност,но по мои изчисления не превишават 1400-1500 калории,белтъка ми беше доста малко ,ама забравих,че ми свършиха провизиите :D

18.10.15
10:29

Добро утро ,вчера включих и кардио  преди тренировката и в интерес на истината беше доста по-лека тренировката след това,понеже мускулната треска хич не се усещаше,храната беше половин кофичка кисело мляко с овесени ядки 30 гр,30 гр орехи и една ябълка,200 гр извара със морков и 200 гр картоф варен ,а за вечеря беше предвидено 2 яйца със 200 гр извара и тиквички на тиган ,но уви минах със соленки ха-ха :D както и да е ,днес менюто не знам какво ще е ,понеже трябва да пазарувам ,но ще го измисля ,тренировката ще бъде нещо подобно на това,което правя,не съм я погледнала още и от днес вече ще правя и втора (по-лека,може да я ползвам за разгряване) понеже надъхах сестра си и най-добрата и приятелка (втората сестра хаха ) за тренировки и режим и за морално подкрепа докато им стане навик ,в интерес на истината вече доста мои познати започват да спортуват и да обръщат повече внимание на храната,което много ме радва.. Лек ден на всички :)

18.10.15
11:19

ЗДРАВЕЙ!
Какво представляват тези бърпита, които си правила оня месец- сега се зачетох. Всичките са с лицева опора- това са бая лицеви за една тренировка.
Поразтърсих се и намерих  някои, та кажи това ли е?  Ако си успяла всички тези неща, направо ти падам на колене, Норка, това е убийствено особено въздушното. Moже ли да покажеш снимка/клип на другите?
за 20 сек предполагам вместваш около 5 повторения?

1. Странично Бърпи
2. Бърпи със скок на 180 градуса https://www.youtube.com/watch?v=CFE8cSVnv8A
3. Въздушно Бърпи https://www.youtube.com/watch?v=XTcWp_V_nRY
4. Широко-жабешко Бърпи  https://www.youtube.com/watch?v=pOuAoz-tCM8
5. 2 степени куче с музината надолу Бърпи
6. Бърпи с коляно към срещуположна ръка
7. Бърпи с докосване на дупе
8. Ниска-висока дъска Бърпи
9. Bird-dog Бърпи https://www.youtube.com/watch?v=00pw8sI3f0M
10. Скок ляво-среда-дясно Бърпи

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1