Презареждане в тренировъчен или почивен ден

04.09.15
20:46

Здравейте, в момента съм в период на чистене и се чудя кога да правя зареждащият ден. В тренировъчен ден и да натоварвам съответната мускулна група с максимални тежести или почивен ден за да може всчки мускули да се възстановят напълно.

Carbohydrate

04.09.15
20:56

Намаляването на подкожни мазнини става в дефицит, нали така. Тогава, в тренировъчен ден, ядеш 1 час след тренировка и в този ден си на дефицит. През почивката би трябвало да е съобразено храненето с енергорасхода.

04.09.15
21:36

В зареждащият ден съм в излишък и се чудех дали е възможно в този ден ако натоваря максимално съответната мускулна група да кача малко мускул или в нетренировъчен ден да въстановя максимално гликогена. Имах предвид в кой от двата случая ще имам най-голяма полза и ще се въстановя най-пълноценно.

казано от Yonislav Stamov на 04.09.15, 21:36:

В зареждащият ден съм в излишък...

С какво зареждаш - с енергия или с въглехидрати?
Каква е идеята на зареждането - умора  ли усещаш?
По идея зареждането с въглехидрати съвсем не значи излишък от енергия.

04.09.15
22:43

казано от Кольо Пияндето на 04.09.15, 21:54:

С какво зареждаш - с енергия или с въглехидрати?
Каква е идеята на зареждането - умора  ли усещаш?
По идея зареждането с въглехидрати съвсем не значи излишък от енергия.

Зареждам с енергия и въглехидрати. Идеята на зареждането е организма да се приспособи по-бавно към ниските калории.

Мнението беше редактирано от Yonislav Stamov на 04.09.15 22:47.

04.09.15
23:05

Зареждай в почивен ден, а на следващия тренирай тези мускули, на които искаш да наблегнеш.

06.09.15
14:16

казано от Петко К на 04.09.15, 23:05:

Зареждай в почивен ден, а на следващия тренирай тези мускули, на които искаш да наблегнеш.

Аз бих препоръчал същото.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1