Отново за стягането и въпрос за програма.

10.08.15
23:33

Здравейте фитнес-експерти, за първи път ми се налага да задавам въпрос във фитнес-форум, не съм прочела все още всички материали в сайта, може да се каже, че съм начинаеща в спорта. Поставила съм си за цел да имам не само слаба фигура, но и леко атлетична. Винаги съм обичала да карам колело сред природата, като малка карах много през ваканциите. Миналата година си взех колело и започнах да карам доста усърдно, за съжаление главно през лятото и пролетта, защото времето позволява. За това време се научих да карам по 30-35 км дневно, през уикендите дори ги докарвам по 50-60 км (без почивка). Не мога да се оплача от краката ми, придобих издръжливост, мога спокойно да си нося къси рокли през лятото. Имам мазнини около корема, които искам да премахна, защото ми загрозяват цялата фигура, дупето и ръцете ми са добре. Опитвам се да ям здравословно, за съжаление режимът ми не е много строг, като съм вкъщи ям много риба и пилешко, зеленчуци, плодове, ядки, ориз. Не пия подсладени напитки, само вода и понякога кафе с малко захар или без. Около два-три пъти на седмица си правя домашни сандвичи за работа, когато нямам нещо здравословно, което да взема за обяд. Въпреки това мазнините не се махат. От миналата седмица реших да започна да бягам, защото явно само с колело няма да постигна нищо. Реших да редувам колело и бягане всеки ден, така че се получават 4 дни колело и 3 дни бягане. Понеже съм начинаеща с бягането започнах с 15 мин според статията в сайта, като ще увеличавам времето с 5 минути всяка седмица. Достатъчна ли ще бъде тази програма или ще се наложи да включа нещо друго?
Висока съм 156 см, в момента тежа 46 кг, може би трябва да сваля две-три кила. Извинявам се, ако въпросите ми са глупави. Благодаря предварително.

Можеш да заложиш на HIIT и да си закупиш някаква добавка с Л-карнитин, като аз лично ти препоръчвам Л-карнитин + зелен чай или гуарана, като минималната доза Л-карнитин трябва да е 1500 мг.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1