15.01.06
20:15
Скоро говорих с един познат(МНОГО ЗАПОЗНАТ С МАТЕРИЯТА) и останах потресен след като ми каза, че не било хубаво да се бият инжекцийте в гъза, защото от една страна затова, че бил голям мускул по-бавно се разпространявало веществото, а от друга каза за един пич, който е много навътре с химийте, че като го видял лятото по бански все едно имал не един гъз, а два :lol: Ипо-добре било инжекцийте да се поставят в рамото, в задната му част защото отпред риска е много по-голям. Така,че тези, за който шприца е нещо обичайно трябвало да си бият инжекций в рамото.
Абе момчета не позволявайте на такива палячовци ,ужким запознати с материята да ви говорят такива глупости!ИНЖЕКЦИОННИТЕ СТЕРОИДИ СЕ БИЯТ САМО И ЕДИНСТВЕНО В ЗАДНИКА!!!Не в рамото не в крака,не в трицепса В ЗАДНИКА!!!Инжектирането става като се раздели бузата на 4 равни части и се инжектира по средата на границата м/у горните 2.Там е мястото където има най малка вероятност да се засегне нерв и да се образува абсцес.Също така инжекции се бият в бедрата единствено на деца до 12 годишна възраст.Така че на тоя разбирач му кажи да се гръмне и да не дава съвети дето могат да осакатят хората.
Съжалявам за грубия тон но материята е важна и трябва да се набие добре в нечии дебели глави:)
15.01.06
22:06
след като прочетох важната тема: писмо-важно , никога не бих ползвал стероиди, анаболи и т.н. то по добре хероин
[quote author=“OuttaControl”]след като прочетох важната тема: писмо-важно , никога не бих ползвал стероиди, анаболи и т.н. то по добре хероин
В голяма грешка си!
По добре стероиди поне правиш красиво тяло, а с хероина кво изглеждаш като отрепка!
[quote author=“DarkWolf”][quote author=“OuttaControl”]след като прочетох важната тема: писмо-важно , никога не бих ползвал стероиди, анаболи и т.н. то по добре хероин
В голяма грешка си!
По добре стероиди поне правиш красиво тяло, а с хероина кво изглеждаш като отрепка!
Много си е прав(а) че без зоб е най добре,правиш отвън красиво тяло с гнила ядка отвътре
15.01.06
23:21
Да не говорим че се пристрастяваш и от там всички следствия .. не смесвайте нещата хора ... наркотиците са нещо много страшно! Стероидите са “доброто зло” :lol:
[quote author=“lukabrazy”]Абе момчета не позволявайте на такива палячовци ,ужким запознати с материята да ви говорят такива глупости!ИНЖЕКЦИОННИТЕ СТЕРОИДИ СЕ БИЯТ САМО И ЕДИНСТВЕНО В ЗАДНИКА!!!Не в рамото не в крака,не в трицепса В ЗАДНИКА!!!Инжектирането става като се раздели бузата на 4 равни части и се инжектира по средата на границата м/у горните 2.Там е мястото където има най малка вероятност да се засегне нерв и да се образува абсцес.Също така инжекции се бият в бедрата единствено на деца до 12 годишна възраст.Така че на тоя разбирач му кажи да се гръмне и да не дава съвети дето могат да осакатят хората.
Съжалявам за грубия тон но материята е важна и трябва да се набие добре в нечии дебели глави:)
Много крайно изказване. Вярно е, че рискът там е най-малък, но т’ва не означава, че не се бият другаде - бицепси, трицепси, рамо, прасец, бедро, гърди...
инжекциите се поставят само на определени места - задника (където ти посочи lukabrazy), рамото, отстрани и отзад в бедрото. Тоава са най-големите муск. групи с най-малко количество кръвоносни съдове и нерви.
Това, което твоят стериден-гуру ти е казал е абсолютно погрешно, защото на веществото му трябва пространство, а такова има само в по-големите мускули.
16.01.06
10:57
[quote author=“lukabrazy”]Абе момчета не позволявайте на такива палячовци ,ужким запознати с материята да ви говорят такива глупости!ИНЖЕКЦИОННИТЕ СТЕРОИДИ СЕ БИЯТ САМО И ЕДИНСТВЕНО В ЗАДНИКА!!!Не в рамото не в крака,не в трицепса В ЗАДНИКА!!!Инжектирането става като се раздели бузата на 4 равни части и се инжектира по средата на границата м/у горните 2.Там е мястото където има най малка вероятност да се засегне нерв и да се образува абсцес.Също така инжекции се бият в бедрата единствено на деца до 12 годишна възраст.Така че на тоя разбирач му кажи да се гръмне и да не дава съвети дето могат да осакатят хората.
някои напреднали састезатели си бият много рядко в глутеъса и аз сам имал намерение да си бия в раменете но немога да се реша .... НЕ САВЕТВАМ НИКОИ ДА ПРАВИ ТОВА :!:
Знаете че инжекции се бият насякаде,от коленете,бицепса,венозно,в очите(субкониоктивално и кониоктивално) но тези които не се бият в глутеуса,дори в болниците се изпълняват единствено от ЛЕКАР (сестрите дори нямат право да ги изпълняват)Така че какво остава за пишлемета или стероидни всезнайковци?Призива ми е ако не сте медицинско лице и ако ижекциите ви ги бие не медицинско лице , ДА СЕ ИНЖЕКТИРАТЕ ЕДИНСТВЕНО В ЗАДНИКА И ТО НА МЯСТОТО КОЕТО СЪМ ОПИСАЛ ПО ГОРЕ!
16.01.06
15:06
Аз съм си бил омнадрен все в бедрата шото са ми масивни.Гъза ми е на гърба така да се каже и ме е страх да бия там дето нямам пряка видимост :) А едно време като бях 1-ви за 2-ри клас,бях пипнал бронхопневмония.Биеха ми пеницилин в бедрата 3-пъти дневно.Може би при по големи обеми инж.стероиди ще се получи подутина на мястото на ижектиране.So far w/o accidents :)
Аз също съм си бил инжекции в краката ,но е било когато е нямало време да се срещам с някой да ми ги слага,верно е че отзад е трудно сам.По повод големите бедра и моите са такива а и на близък приятел (вицерепубликански) който заради инж. в краката беше месец в болница с 2 операции.Освен това както описах по горе в краката се бият до 12 годишна възраст,ама кой да го прочете.В крайна сметка избора си е ваш и като сте такива отворковци да не вземете да се готвите накрая не за културисти а за състезатели на параолимпиада:)
16.01.06
17:42
Въпрос на лично предпочитане. Масово хората си бият в гъза защото си е най-безопасно и най-разпространено. Но тежките зобачи, като комбинират няколко инжекционни препарати и им се налага да бият всеки божи ден, нямат избор освен да редуват, задник, с рамо, с бедро и т.н. Ако бият само в гъза след три седмици немогат да седнат на стол. Също така хората които правят локални инжекции с цел локален разтеж бият в трицепс, бицепс, рамо, трапец, прасец....абе мамата си трака.
Аз съм бил само една инжекция в бедро и после не можах да правя клек една седмица, много болеше
Момчета 1во локалния разтеж си е леко мит.Иначе аз съм си бил в продължение на 2 месеца по 4мл. през ден в задника и проблеми съм нямал.
Ако и редуваш лява-дясна бузка се получава интервал от 3 дена преди следващото боцкане. Проблем за някои, е че не могат да си ги бият с лявата ръка.
задължително се редуват,а относно тоя проблем по добре научете приятел или жена си ,да ви ги бият
[quote author=“AbSs”]Ако и редуваш лява-дясна бузка се получава интервал от 3 дена преди следващото боцкане. Проблем за някои, е че не могат да си ги бият с лявата ръка.
Мда, на мен това ми е проблема и затова десния ми глутеус “страда” доста често!
По темата : никога не бих си и помислил за интрамускулно инжектиране в рамото, та дори и на бедрото :D ! В дупарата му е майката :D !
17.01.06
22:08
Найстина риска да засегнеш някоя артерия е много голям и не си заслужава . Мен сега един приятел ме инжектира, който е професионалист в тези работи и пак не се наема да бие в рамото,а иначе като ги бие в гъза не се усеща нищо, дори не мога да разбера дали е извадил иглата :wink:
[quote author=“Unbreakable”]Мен сега един приятел ме инжектира, който е професионалист в тези работи и пак не се наема да бие в рамото,а иначе като ги бие в гъза не се усеща нищо, дори не мога да разбера дали е извадил иглата :wink:
Абе то зависи какво си биеш! “тест пропионат” - уффф кви лоши спомени имам - много боли ей!
Дали да не направим една тема,кой е имал най болезнено инжектиране?Мен лично ме е боляло най много от фосфобион(атф) и след това от малоген .След като ми биха фосфобиона(98ма година подскачах в кръг из стаята най малко 15минути)А също така веднъж едно момче което бях “научил” току що да бие инжекции ми биеше винстрол с една българска спринцовка дето иглата и беше колкот показалеца ми (и на дължина и на обиколка).Та на вапросния така му трепереха ръцете че три пъти ме набоди не кадето трябваше а аз 3 пъти го карах да вади иглата и пак да ме боде,та накрая от гъза ми излизаше кръв като от 3 гейзерчета:)
На мен най-болезнената ми не е със стероиди, а с Гентамицин и не заради самия антибиотик, а че си я бих в крака - от болка почти оздравях :lol: . Това ми е единствената инжекция в бедрото, оттогава само в ГЗ. :wink:
18.01.06
00:54
На мен миналата година едно момче ми би 8пъти Б12 като аз бях първия , на който се учеше. От 8 сигурно 5 са били от втория път,защото не забожда иглата с необходимата сила и повтаря опита :lol: А иглата се захабява от първия път. :shock:
18.01.06
22:10
а в12 к’во общо има с анаболните стероиди не моо разбера
19.01.06
00:43
Казвам го, защото ми се случи с него, но ако ти е по-добре вместо Б12 чети Нандролон. :twisted:
е е толко трудно сам да си биеш инжекциите, то се свиква. гледаш се в огледалото и забиваш. аз и с лявата ръка съм си бил, по-неудобно е но пак става. въпроса е да превъзмогнеш инстинкта за самосъхранение и да забиеш иглата без да му мислиш много. в един момент си намерих място на задника кадето не ме болеше като забивам.
Аз досега никога не съм си бил.Но до колкото са ми казвали после гъза много се схващал и това нещо траело 1-2 часа.
06.02.06
11:16
[quote author=“Unbreakable”]Скоро говорих с един познат(МНОГО ЗАПОЗНАТ С МАТЕРИЯТА) и останах потресен след като ми каза, че не било хубаво да се бият инжекцийте в гъза.......
Хайде сега излезаха и теории за мускулното инжектиране.
Не че съм учил за медицинска сестра, но това което съм учил в “Физиология на животните и човека”, вещество което се приема мускулно, би трябвало да бъде точно вкарано в мускулната тъкан. Голяма била вероятността при по малките мускули е то да се вкара в съединителна или мастна тъкан. Ето защо гъзът и бедрото били места с малка вероятност на такъв риск. От тука следва, и че ако си сигурен че няма да си направиш някоя подкожна фулоска може да ползваш и рамото.