12.09.15
20:56
Здравейте , ще съм Ви благодарен ако дадете своето мнение по проблемът който възникна при мен ако имате време.След тренировка на следващият ден започна да ми пука лакътната става при свиване на ръката , нямам болка и отоци .спрях с тренировката .Посетих ортопеди и ревматолози , но след антибиотик и различни пасти и гелове нищо не се оправи, не тренирам.Един приятл ми препоръча Glucosamine & Chondroitin .Какво да правя -някой сблъсквал ли се е с този проблем .
13.09.15
11:09
Лакътят ти пука или те боли?
Сигурен ли си, че си пил антибиотик?
За глюкозамин и хондроитин по-добре не си харчи парите.
13.09.15
16:12
Само пука./лакътната става / , когато си сгъна ръката за бицепс /Няма болка или подутина / - спрял съм тренировките от 1 месец !Възможно ли е да е станало от претоварване , неправилна техника при упражнение .или ?/
13.09.15
16:22
казано от Rosen Ivanov на 13.09.15, 16:12:
Само пука./лакътната става / , когато си сгъна ръката за бицепс /Няма болка или подутина / - спрял съм тренировките от 1 месец !Възможно ли е да е станало от претоварване , неправилна техника при упражнение .или ?/
Да е станало? То?
Ортопеда би следвало да ти е постаеил диагноза или поне да ти е казал, дали можеш да се върнеш към тренировките.
13.09.15
18:26
Ходих при трима - всеки от който ми даде различни хапове,пасти , мазила и тн -.Направих снимка на ренген , ехограф - не видяха нищо първите двама ??/ като не дадоха причината , от къде идва това пукане , третия ми каза че това е двустранна луксация и сублуксация гледайки снимките , но не знам дали да вярвам - най вероятно ще се обърна към кинезотерапия .
13.09.15
18:49
На мен ми пука глезенната става на левия крак на всяка втора крачка от 8-ми клас насам и да ти кажа честно - не ми пука особено!