Дневникът на Мими

Темата е заключена.

Здравейте, най-после и аз реших да започна да си водя дневник на хранителния ми и тренировъчен режим. Но първо да се представя на кратко- казвам се Мария, на 32 год , имам син на 4 и сериозно тренирам от почти 4 години, т.е малко след като родих. По принцип никога не съм имала проблем с килограмите, преди също съм тренирала фитнес, пилатес , аеробика, но за по 2-3 месеца и толкова. След раждането имах да свалям още 2-3 кг и да поприбера коремчето и започнах да тренирам в къщи- снабдих се с 2 пудовки, дъмбели, въже за скачане, фитнес топка и така открих, че това е моят начин да тренирам- с кондиционни тренировки, в къщи и  не съм спирала вече 4 години. Тренирам 5-6 пъти седмично с тренировките от този сайт www.zuzkalight.com
Висока съм 160 см 49 кг, мерки не съм мерила, скоро трябва да го направя

Отварям си дневник главно да си следя храната и кога и по колко пъти си хапвам от “забранените храни” :), че напоследък често ми се случва,  ще се радвам ако коментирате храненето и тренировките, за да коригирам ако е нужно.
Целта ми е  да имам хармонично и здраво тяло

Така храната ми за днес 01.09

1хр.- шейк от половин банан, 100 гр извара( ползвам на Маджаров, това за сега е единствената извара, която мога да консумирам, защото нещо не мога да преглъщам другата :) ), 2с.л. кис. мляко, какаови зърна или какао, канела, ч.л мед и малко вода
2хр.- палачинка от 1 яйце, 1 белтък, половин банан, 2 с.л. овесени трици гарнирана с малко мед и фъстъчено масло
Тренировка- 12 мин хийт- Cardio & Abs- включва редуване на интервали от скачане на въже и упражнения за корем
след тренировка доза БЦА и резен диня
3хр- салата домати и краставици и пиле с ориз
Останалата храна планирам да е: междинно някакви ядки или друго; вечеря- миш- маш и пил. пържола

Някакви снимки ще кача по- нататък :)

Темата беше редактирана от Мария Йовкова на 01.09.15 14:09.

01.09.15
14:33

казано от Mariq Yovkova на 01.09.15, 13:34:

Отварям си дневник главно да си следя храната и кога и по колко пъти си хапвам от “забранените храни” :), че напоследък често ми се случва,  ще се радвам ако коментирате храненето и тренировките, за да коригирам ако е нужно.

За да си следиш храната, можеше да си направиш и един текстов файл, правиш си дневник главно, за да могат разбирачите от форума да коментират.

Здравей и добре дошла тук! :)

Благодаря, ами да то основната цел ми е разбирачите да коментират, пък и аз да не забравям какво съм си хапнала и с кое съм прекалила

Отчета за днес:
Закуска- 200гр овче кис.мляко+40гр овесени ядки+няколко боровинки и малини + 1 белтък
Обяд - 2 бр пил бутчета+100гр ориз+ салата половин краставица и тиквичка
по- късно 2 бр бонбони от бадеми и сушени плодове
След като взех малкия от градина съгреших с 2 топки от любимият ми сладолед на Рафи- течен шоколад, просто не мога да му устоя
Вечерята ще е салата+ миш-маш и малко пил пържола
Вода за деня 3-3,500 литра

Тренировка: 15 Minute Fat Burn+ упражнения за дупе+ БГ клек по метода myo-reps( тествам го- ако някой знае нещо за него ще се радвам да сподели)
След тренировка доза БЦА + резен диня

Ами това е за днес :)

Мнението беше редактирано от Мария Йовкова на 02.09.15 18:35.

KA

02.09.15
23:10

Добре дошла и много здраве и успехи!

Здравейте, отчета за вчера 04.09

Храна:
1- шейк от половин банан, 2 с.л кис.мляко, малко вода, канела,какао, 100 гр извара
2- палачинка от 1яйце,1белтък, 50 гр извара, 2с,л овесени трици гарнирана с малко и мед и фъстъчено масло
3- 200гр пил дробчета + 100 гр варен картоф+ салата
4- резен диня
5- салата+ пил дробчета с половин картоф сварен

Тренировка: 3 кръга от
1.1 min jump rope ( 30sec Jump Jack+ 30 sec High knees)
2. Renegade push ups-10 br s 2*5 kg
3. Reverse squat to jump squat- 10br 2*5 kg
4. Kato 1 jump rope
5. KB back lunge pass under to one leg daedlift- 10 br 16kg
6. Side lunge KB row*5 to release push up*5- po 1 set na ruka s 12 kg

Време за 3-те кръга 28:23 мин
След тренировка доза БЦА+ резен диня

Отчета за днес 04.09
Храна
1-2 белтъка, 200гр овче кис мляко+ боровинки, малини, годжи бери и 40гр овесени ядки
2- 100 гр спагети със 100гр телешко месо+ салата краставици и маруля
3- протеинов веган десерт+ няколко суп.лъж извара
4- голяма салата+ 150 гр пил дробчета
Вода 2,5-3 литра

Тренировка 6 кръга от
1.Forward/Back squat jump- 10br
2.Weighted curtsy lunge- 10br s 12kg KB
3.Plank toe touch jump up- 10br
4. Side plank leg lift- 10br na strana
+ упражнения за дупе с тежест на глезените
Време- 16:27, след тренировка доза БЦА

05.09
Храна
1- палачинка от 2 жълтъка( трябваше да е един, но изпуснах втория :) ), 3 белтъка, 40 гр овесени ядки, годжи бери, канела
2- протеиново веган блокче
3- 100 спагети+ 150 тележко+ салата
4- ябълка+ след 1 час шейк от 100 извара, 2 с.л. кис мляко, вода, канела, годжи бери, половин банан
5- лаврак+ салата домат, краставица и пипер+ 1 топено сиренце( правих на моя мъж и трябваше да си опитам :) )

Тренировка- 2 кръга от
1.Суинг с 1 ръка- 40 пъти като на всеки 10 сменям ръцете- 12 кг КБ
2. Напад назад -10 на крак с 12 кг
3. Като “1”
4. Изчистване, коляно към лакът, раменна преса- 10 на ръка с 12кг
5. КБ го въртя в кръг около тялото- 10 в едната посока, 10 в другата посока- 12кг

Време: 22:11- след тренировка доза БЦА+ 10гр стафиди

И последните ми снимки. Извинявам се че снимките са така на една страна, как мога да ги оправя?

Мнението беше редактирано от Мария Йовкова на 07.09.15 09:42.

И така отчета за 06.09

Храна
1- шейк от 100 извара, 2с.л кис мляко, вода, годжи бери,канела, половин банан
2- палачинка от 50 извара, половин банан, 2с.л. овесени трици, канела гарнирани с малко мед и фъст. масло
3- салата+ сиомга + малко сварен картоф
4- малко грозде+ 20 гр суров бадем
5- шейк от 180 извара, 50 боровинка, вода, годжи бери
6- салата+ 100 лаврак+ 150 суши с киноа

Тренировка нямаше

Много си красива! Много! :)

Благодаря за хубавите думи, Вероника Налбатска :) Не пропускам твоя статия :)

07.09

Храна
1- палачинка от половин банан, 50 извара, 2с.л овесени трици, 1 яйце и 1 белтък гарнирана с мед и фъст масло+ мултивитамини и минерали, скоро ще започна и Омега 3+ 2 чаши безкофеиново кафе
2- шейк от 1 праскова, 100 извара, канела, годжи бери, вода
3- 100 гр пил шишче+ 100 киноа+ салата
4- 1 ябълка+ малко по късно отново не устоях на сладоледа Рафи течен шоколад. Изядох топка и половина около 300 гр мисля
5- 2 пил шишчета+ гъби+ тиквички на пара+ салата

Тренировка- 1 част- 7 рунда от:
1. от поза лицева коляно към лакът+ подскок до длани и обратно, коляно към рамо на др.крак +подскок до длани и обратно- 10 пъти
2. Подскачащи напади- 10-15-20-25-20-15-10, като пирамида

2-ра част:
1.Скачане въже- 2 мин като на всеки 30 сек сменяме- въже ляво-дясно с въже високи колене
2. Подскок до сумо клек, подскок удряме си дупето :), подскок до сумо, подскок плясваме колене- 10
3. Легнали по гръб с гири по 5 кг изправяме до клек, отскачаме нагоре, минаваме в лицева и правим ренегатско гребане- 10
4. Скачане въже- 2 мин- на 30 сек редуваме въже двойно превъртане и въже ножица

Време 23:50

Завърших със суперсет от 4*12 тяга прави крака с 16кг КБ и 4*10 на крак странично качване в/у стол с 2*5кг гири
След тренировка доза БЦА+ 4-5 фурми

08.09

Храна
1- шейк от половин банан, 100 извара, вода, годжи бери, канела, 2с.л кис мляко
2- палачинка от 1 желтък, 3 белтъка, 40гр овесени ядки, канела
3- 100 пилешко+100 киноа+ салата
4- всеки вторник в квартала има фермерски пазар, от там си купувам домашно  кисело мляко и яйца, правят и вегански торти и разни др вкусотии, та си хапнах парче торта от смокини, кашу,кокос и 2 бисквити пак вегански
5- салата+ зеле печено на фурна+ 100 печено св бон филе

Тренировка- 24 интервала, 20/10 редуване на скачане въже различни вариации и упражнения за корем
завърших с упр за дупе+ 50 клека+20 клека с отскок

След тренировка доза БЦА+ кичур грозде

09.09

Тренировка- 15 Minute Fat Burn, 50/10- упражненията са със собствено тегло
1. Knee hug to jumt tuck
2. Jump squat to back kick
3. Ankle crossed burpees
4. Side lunge jump up to suirrender squat
5. Over a box jump
6. Pendulum
7. Pike press to jump tuck
8. One leg pike press to jump lunge
9. Plank jack knee tuck burpee
10. Side to side jump *3 to pistol squat
11. Santana push up to 180 burpee
12. Laying pendulum to straddle sit up
13. Jack knife to plank jump
14. Low split jumps
15. Half burpee to martelo kick

След хийта направих 3 кръга за дупе от:
1.Glute Bridge- 30
2. Side slimer- 20 on each leg
3. Clam shell- 20 on each leg
4. Heatwave- 30
5. Hamstring Curl+ Lift leg- 20 on each leg
След тренировка доза БЦА+ веган бисквита от овесени ядки и семена
Храна
1- 1 яйце+ 1 белтък, 250 гр кис мляко, 4с.л овесени ядки, малини и боровинки, мултивитамин, 2 чаши безкофеиново кафе
2- шепа шам фъстък+ протеинов веган десерт
3-  100 киноа+ зеле на фурна+ 1 яйце+ 70 гр пилешко( толкова ми беше останало)+ 20гр суров бадем и 3 фурми
По късно ще допиша др храна, нз каква ще е :)

И така останалата храна за днес
4- шейк от 100 извара, шепа боровинки, годжи бери, половин банан, вода, канела
5- 100 гр пилешко+ зеле печено+ салата от половин краставица, малък домат и половин чушка

Мнението беше редактирано от Мария Йовкова на 09.09.15 20:47.

10.09
Днес тренировка нямаше, вместо това пък яко чистене в къщи :)

Храна
1- шейк от 100 извара, 2с.л кис мляко, годжи бери, канела, вода ( правя си този шейк, защото сутрин водя малкия на градина и не искам да оставам дълго време без да съм яла, пък и сутрин съм си доста гладна)
2- 250 кис мляко, 4 с.л овес, малини, 2 сварени яйца без единия жълтък
3- 100 пилешко, 100 ориз, зеле печено+ салата от половин краст, малък домат и половин чушка
4- блокче черен шоколад (85 %)+ десeрт от смачкани на крем половин банан и 50 гр извара гарнирани с натрошени бадеми ммм
5- вечерята ще е пилешко + салата+ печено зеле ( това зеле не свършва :) )

Нямам никаква идея какви калории консумирам за деня, никога не съм ги смятала. До момента избягвам да си правя такива сметки, че като се знам ще се вманиача и стой та гледай какво става :D

Мнението беше редактирано от Мария Йовкова на 10.09.15 16:26.

11.09
Закуска- 250 кис мляко, 4 с.л овес, малини и малко грозде, 2 чаши безкоф. кафе, мултивитамин
Тренировка след около 2 часа:
1. Jump rope high knees- 1 min
2. Hand release push up- 5
3. JR side to side- 1 min
4. Competition Burpee- 10
5. JR Double unders- 1min
6. Jump Lunge- 30
7. JR high knees- 1min
8. Pistol-20
9. JR side to side- 1min
10. Everest Climbers- 60
11. JR Double unders-1 min
12. Air Squats- 40

Време 15:21+ БГ клек с 12 кг КБ 10 бр активираща серия+ 3*5 мини серии на крак+ упражнения за дупе(няма да ги описвам)
След тренировка доза БЦА+ грозде+ блокче черен шоколад
Обяд- салата домати краставици+ консерва риба тон+ 100 ориз+ 1 яйце

По късно ще допиша останалата храна

Дописвам :)
3то хранене- кремче от смачкани половин банан+ 100 извара+ счукани 3-4 бадема
4- мъжът ми реши че ще ни води с малкия на сладкарница и разбира се не устоях на едно парче торта :)
5 вечеря 50 пилешко, 1 яйце, от печеното зеле( най- накрая свърши (nmuchfun) )+ салата малък домат, половин краставица и половин чушка

Мнението беше редактирано от Мария Йовкова на 12.09.15 09:02.

12.09
Храна
1- палачинка от 1 айце, 1 белтък, 50 извара, 2с.л ов.трици, половин банан, мултивитамин
Тренировка- 2 кръга от:
1. Суинг с 1 ръка като сменяме ръцете на всяка бройка- 20 с 12 кг КБ
2. Тяга на 1 крак- 15 на крак с 16 кг КБ
3. Като 1
4. Напад назад като в напада мушвам КБ под опорния крак- 30 с 16 кг
5. Като 1
6. С КБ в ръце пред гърдите клек на 1 крак като сядам върху петата на другия - 10 на крак с 12 кг

След това направих 50 клека+ 20 клека с отскок
Табата 20/10 скачане на въже
Упражнения за дупе- глутеус мост. странично повдигане опряна на ръце и колене, повдигане с дупето легнала по корем, ритници
Табата 20/10 скачане въже

След тренировка доза БЦА, 30 мин след това шейк от половин банан, 100 извара, годжи бери, какао, канела, 2 с.л кис мляко
След около час и нещо:
100 гр сиомга+ 100 ориз+ салата от краставици и пипер
След 2 часа половин ябълка+ чаша зелен чай, по късно бях гладна и си направих сандвич от филия хляб бонус намазана с извара+ парче пушена сиомга и 1 маслинка :)
Вечерята ще е сиомга, салата и тиквичка на пара

Мнението беше редактирано от Мария Йовкова на 12.09.15 17:37.

Извинявам се за тъпия въпрос, но Вие как си записвате храната—готов или суров вид? Защото аз си я записвам в готов вид (wasntme)

12.09.15
17:41

казано от Mariq Yovkova на 12.09.15, 17:39:

Извинявам се за тъпия въпрос, но Вие как си записвате храната—готов или суров вид? Защото аз си я записвам в готов вид (wasntme)

Аз не си записвам храната, но не виждам логика да се записва в готов вид. Начини на приготвяне разни, съответно крайното тегло може да бъде различно, но не и изходната суровина.

Записвам теглото в сурово състояние. Ако се случи да впиша готвено, го уточнявам.
Ако се смятат калории, то е редно да се смятат спрямо теглото на храните в сурово състояние и съответно - да се гледат данни за хранително съдържание в суров вид. :)

13.09.15
17:41

Не мога да се съглася напълно с двамата преждеговоривши (ама каква дума изрових)... :)
Когато си приготвям сам храната, записвам продуктите в сурово състояние, меря общото тегло в края на термичната обработка, пресмятам общите калории на сто грама на готовото ястие, като деля общото му тегло на сбора калории в суровите продукти и след това при консумация записвам количеството готова храна.
Когато обаче ям навън, няма как да правя така. Там разполагам само с готовото ястие пред очите си, затова се ориентирам по обема и теглото му, като преценявам на око какво е вложено в него. Освен това например количеството печено пилешко филе в края на термичната обработка обикновено е със сравнимо количество течност (освен ако не е почти сурово или почти на въглен), докато не е ясно колко вода (естествена или добавена) е имало в тъканите преди печене.
В общи линии е почти все едно - при всички случаи резултатът няма да е точен. Освен това ти е необходим само и единствено за да коригираш нагоре или надолу количеството храна и физическото натоварване, така че е важно само да си последвателна и да записваш еднакво всеки път, а не дали записваш сурово или готово състояние на храната.

Благодаря на всички за изчерпателните отговори :) , по принцип я записвам в готвен вид понеже така ми е по-лесно, защото готвя не само за себе си и не за едно хранене, а вземам примерно кило пил. гърди и сготвям всичко наведнъж, от което хапваме трима и много ще  ми е трудно да преценя каква част от суровия вид ми е в чинията :) хм, значи ако тръгна да си смятам калории нищо няма да е точно. Готвя предимно и само печено и варено, значи в печен вид предполагам се губи течност и от 100 гр суров вид да речем че остава 80 готов вид, а пък ако е варено се качва малко грамажа на готовия вид :) Правилно ли разсъждавам? И другото, което някъде съм чела е че в примерно 100 гр сурови пил гърди има около 20 гр протеин, а пък когато мине термична обработка става повече. Поправете ме ако греша :)

И друго за което се сещам- въглехидратите в суров или готов вид си ги определяте, защото примерно 100 гр спагети сурови при варенето ще удвоят грамажа си или това няма значение- те просто са поели водата, но като количество макронутриенти в 100 гр няма да има разлика? Ау обърках се :D

Мнението беше редактирано от Мария Йовкова на 14.09.15 08:45.

Храната за вчера 13.09, тренировка нямаше
1- шейк от половин банан, 100 извара, годжи бери, какао, канела, 2 с.л кис мляко
2- 2 филии хляб бонус намазани с извара и пушена сиомга+ 2 св. яйца
3- 100 спагети( готов вид)+ 100 свински кюфтенца в доматен сос( пак готов вид)+ салата
4- СЛАДОЛЕД РАФИ (headbang)- бяхме на разходка с малкия и майка ми, която ни е на гости и се опитва да ми развали режима :)
5- 50 извара с половин краставица
6- Излязох на ресторант с приятелка( да се възползвам от визитата на мама) и от много чудене какво да си поръчам се спрях на според мен по малкото зло- 350 гр салата от моркови, риба тон, тиквени семки, магданоз, яйце+ разделихме си 400 гр миди с ролца от раци и скариди приготвени мисля със сметана( ама то знае ли човек с какво готвят в ресторантите)

Поне за целия ден имаше бая ходене и обикаляне.

Мнението беше редактирано от Мария Йовкова на 14.09.15 09:12.

14.09.15
09:13

казано от Mariq Yovkova на 14.09.15, 08:44:

И друго за което се сещам- въглехидратите в суров или готов вид си ги определяте, защото примерно 100 гр спагети сурови при варенето ще удвоят грамажа си или това няма значение- те просто са поели водата, но като количество макронутриенти в 100 гр няма да има разлика? Ау обърках се :D

Разбира се, че ще има разлика в макронутриентите между 100 грама сурови и 100 грама сварени спагети - калориите в суровите са под 160, а тези в сварените - около 370. Не виждам какво сложно има - ако си ги теглила сурови, си ги записваш сурови. Ако си ги мерила варени, ги записваш варени. Ясно и точно.

Ок ясно, благодаря Боби :)

14.09.15
17:56

казано от Boby_ на 14.09.15, 09:13:

Разбира се, че ще има разлика в макронутриентите между 100 грама сурови и 100 грама сварени спагети - калориите в суровите са под 160, а тези в сварените - около 370. Не виждам какво сложно има - ако си ги теглила сурови, си ги записваш сурови. Ако си ги мерила варени, ги записваш варени. Ясно и точно.

Боби, защо спагетите в сварено състояние имат повече калории ?

14.09.15
18:38

казано от Storm на 14.09.15, 17:56:

казано от Boby_ на 14.09.15, 09:13:

Боби, защо спагетите в сварено състояние имат повече калории ?

Обратното е, разбира се. :) Допуснал съм писмен “лапсус”.

Отчета за днес 14.09
Храна
1- палачинка от 3 белтъка, 1 жълтък, половин банан, 50 извара, 2 с.л. овес.трици гарнирана с мед и фъстъчено масло( скоро мисля да спра да гарнирам :) )
2- 3-4 фурми+ малко грозде и БЦА -това беше след тренировката
3- 68 сиомга+ 60 свински кюфтета+ филия хляб Бонус+ салата
4- 1 ябълка+ 20 гр суров бадем
5- 120 пилешко+ салата

Тренировка:
Първа част .- 50/10, 4 мин от: с 5 кг
1. Squat to lunge jump
2. Curtsy lunge to leg lift- left leg
3. Като 2—десен
4. Revers squat
Втора част- 30/10, 8 мин
1.Hollow scissors
2. Vertical scissors sit ups
3. Leg lift to butt lift
4. Side crunch- left
5. Side Crunch- right
6. Competition sit up
Трета част- 50/10, 8 мин
1. One leg bridge- left
2. One leg bridge- right
3. Jump rope high knees
4. JR Side to side
5. Kneeling heel raises- left
6. Kneeling heel raises- right
7. High knees
8. Side to side
Между частите суинг с 1 ръка- 20 пъти с 12 кг

За завършек Cardio Burn, 25/5, 2 rounds
1. Double unders
2. Rock star burpee
3. Jump jack jump tuck

15.09
Храна
1- 2 сварени яйца без 1 жълтък, 200гр кис мляко с 4 с.л овес, шепа малини, половин праскова, кафе
2- шейк от половин банан, 100 извара, годжи бери, канела, какао
3- 80 пилешко, 100 елда, салата
4- 20гр бадем, няколко зърна грозде, мъфин от лимец и шоколад( пак имаше фермерски пазар)
5- 100 пилешко+ салата краставици, тиквичка, пипер

Тренировка: 30/10, 18 интервала
1, Goblet squat to push up-12 kg
2. One arm swing to snatch- 12 kg
3. KB swing to burpee- 16 kg
4. Curtsy pass undur squat jump- 12kg
5. Roll back to pistol- 5kg
6. Skull crusher to deadlift- 16 kg

След това направих 3 серии от тяга 12 бр с 16кг и бг клек 10 на крак с 12кг
Завърших с 5 мин интервално кардио 30/10-различни вариации на скачане на въже

Мнението беше редактирано от Мария Йовкова на 16.09.15 16:38.

16.09
Храна
1- шейк от половин банан, 100 извара, малини, годжи бери,какао, канела, кафе и мултивитамин
2- 250 кис мляко 4 с.л овес, малини
3- 20 гр бадем
4- салата+ 50 пилешко+ 150 гювеч от картофи, пипер, тиквичка, домати( това е с чорбата, нз без нея колко остава за зеленчуците)
5- 50 извара+ 3 парчета домашен кекс
6- някаква риба+салата ще е

Мислих днес да не тренирам, но следобед нещо ме човъркаше и направих на бързо: с 16 кг КБ
16 суинг- 5 напада на крак
17суинга- 5 напада на крак
18 суинга- 5 напада на крак и така до 20 суинга ( това го видях от дневник на момиче във форума)
След това направих 6 рунда, 30/10 от въже високи колене, бърпи, въже ляво дясно, подскачащи напади, въже ножица, бърпи
3 сета от глутеус мост и ритници по 20+ 20 повдигания в страни

17.09
Храна
1- 200 кис.мляко+ 1 с.л овес+2с.л кокос.стърготини, малини, кафе, час по-късно 2 сварени яица
2- 240 гр пълнени пиперки с телешка кайма и ориз+ салата
3- малка чепка грозде+ 20 гр бадем
4- шейк от половин банан, 100 извара, годжи бери, какао, канела
5- 70 скумрия печена+ 120 пълнен пипер+ салата

Тренировка- 15 мин фетбърнинг тренировка + упражнения за дупе+ планк 60 сек+ по 30 сек страничен планк
След тренировка доза БЦА+ 2 парчета кекс

18.09
Храната днес-малко попрекалих :)
1- елда 120 гр сварена. 25 гр сирене, 2 сварени яйца
2- шейк от 100 извара, половин банан, годжи бери, како, канела
3- 200 леща сварена, половин риба тон и салата от айсберг половин домат, 1 краставица
4- 2 бонбона ( днес забърках бонбони от ядки, фурми, кокосови стърготини, ванилия, какао чиа семена- малко си пооблизах пръстите докато ги правих :) )
5- ходихме на един фестивал благотворително за деца в неравностойно положение и разбира се имаше пазар с най- различни вкусотии, поне бяха здравословни, там си хапнах 1 топка сладолед, едно парче сурово брауни и сурово корни (blush)
6- салата като обедната, малко скумрия на скара, 3 калмара и 6 сушита- тц тц тц и сега ще излезна и на коктейли - Днес май трябва да го пиша чийт, те и следващите такивасе очертават леле

Тренировка- макс рундове за 10 мин
1. Santana push up to 180 burpee- 10
2. Sumo squat (*3) to jump tuck-10
3. Crab toe touch-30
4. Low Jacks- 20

+ 4 сета глутеус ритници- 25 на крак

Отивам на такава музичка :)- няма танцуващо емотиконче

Мнението беше редактирано от Мария Йовкова на 18.09.15 20:30.

Аууу как съм отвикнала да лягам късно. Днес се чувствам като ударена от гръм :) Хм да видим как ще е храната след недоспиване. За сега:
1- 250 кис.мляко, 5 с.л овес, годжи бери, няколко стафиди и канела, кафе, мултивитамин, омега3

Утре ще се пътува до София за кръщене и днес ще трябва да приготвям кутии с храна за изпът- още обмислям какво да е. Вие носите ли храна когато пътувате и каква е- събирам идеи :)
Да допиша за днес
Тренировка- 2 кръга от
1. Step up to back lunge- 10 on each leg 2* 7 kg
2. Jump lunge*2 burpee- 5
3. One leg elevated lunge to deadlift- 10 on each leg 2*7kg
4. =2
5. DB figure 8 squat- 20* 5kg
6=2
7. Curtsy lunge to side step up- 10 on each leg 2*7kg
8=2

Време-26:10 мин

+ Кардио и корем 8 минути хийт редувам скачане въже с упражнения за корем

Храната- купичка леща, 2 яйца, салати, 10 бадема, 4 сурови бонбона от които  правих, 2 пълнени пиперки, половин ябълка

За утрешното пътуване сварих яйца, направих си сандвичи с хляб бонус намазани с извара,домат и парче топено сирене, взех си в кутия и 2 малки пил бутчета с малко картофи и зеленчуци, ядки и фурми.

Лека вечер на всички :)

Мнението беше редактирано от Мария Йовкова на 19.09.15 21:28.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1