EVERBUILD Cryo Beef Amino - мнения

12.09.15
09:43

Здравейте,
Обмислям да си взема бииф амино,но досега не съм пробвал та мисълта ми е някой от тук дали  е ползвал тези аминокиселини  и по специално дали сте доволни от тях или не :)
Поздрави!

Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 12.09.15 15:15.

Като цяло продукта е уникат ,защото има само един подобен продукта на пазара със сходен произход на суровината. Имах късметка да ги получа като подарък в една от поръчките ми и определено установих ,че beef изтониците ми действат много добре на организма. Без да пробваш няма да установиш дали са подходящи за теб. Какво си позлвал до момента като аминки и какви са ти целите ?

Един приятел ми даде да пробвам, не съм си взимал, но като за първи път съм със смесени чувства. Сега пия едни на amix, но следващите ще са ми Eb Cryo beef със сигурност, защото това, което чета за тях ме ентусиазира и искам да си взема, за да ги пробвам за по-дълъг период от време.

15.09.15
11:29

Ами досега съм пил на Bex и на  Dymatize Amino Pro, като цяло  тези на Dymatize останах с добро впечатление, но исках мнение за Бееф-а

Мнението беше редактирано от Te4o0 на 15.09.15 12:25.

Аз също мисля да си взема телешки, тъй като телешкия протеин ми подейства много добре. Тези, за които говорите големи ли са самите таблетки?

Зависи какво имаш предвид под “големи”. Таблетките са нормални и се поглъщат лесно. Аз си взех за мен и вече ги пия от 3 дни.

Взех си ги екстра са, нямам проблем с таблетките.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1