16.09.15
16:19
Здравейте :D от известно време се запалих по тренирато с тежести и оформянето на бедрата . Ще съм много благодарна ако някой ме посъветва ,на кои упражнения да наблегна за да постигна ефекта на като снимката. Не искам и знам,че няма как да е едно към едно но нещо подобно .
https://instagram.com/p/0EROSHEVhq/?taken-by=squatspo
Благодаря предварително(blush)
16.09.15
16:33
Клек, тяга, напади, български клек.
16.09.15
17:21
Добре си се ориентирала, ама тази дупА има доста вложен труд :) Успех и чакаме снимки после с прогреса :D
16.09.15
17:50
Аз до 5 години няма да съм постигнала нищо подобно та ще си почакате:D
Някой ще ми каже ли с какви тежести и по колко повторения да правя .И колко пъти седмицно ?:P
Понеделник
Клек 5х8 - Тежко
Румънска тяга 5х8 - тежко
Сряда
Кардио
Спринтове,Скачане на въже, Качване на стълби
Петък
Клек 5х15 - леко - средно
Румънска 5х15 - леко - средно
Това е моята идея.
PP: Прасеца не съм го включил защото той си се натоварва здраво от Румнънската тяга и Клека и Кардиото.
Мнението беше редактирано от thezeus на 16.09.15 18:39.
17.09.15
10:37
Тая програма пусната по горе добра ли ?(blush)
17.09.15
11:34
Сама по себе си не е лоша, но е много скучна :)
Дали става за теб - Зависи от много фактори. Опиши какво правиш в залата, колко повторения с какви килограми, колко пъти седмично.
17.09.15
11:48
Ами все още нищо тъй като не знам какво да правя а и предпочитам да тренирам у дома имам гирички от 10 кг
От по другата седмица тръгвам на зала ама до тогава . И не знам за да постигна подобен ефект като на снимката какво трябва да правя и по-колко пъти:)
И какво е това леко-средно тежко
Мнението беше редактирано от Бонбон на 17.09.15 12:11.
17.09.15
12:19
А какво правиш у вас с гирите? Опиши.
2х10 кг могат да бъдат адски ефективни, ако се използват правилно.
Надявам се, тренираш и всички други мускули, а не само бедрата.
17.09.15
13:06
Да тренирам и цялото тяло естесетвенно
Но краката са ми приоритет. Само клек всеки ден по 20 пъти от 1 седмица.
17.09.15
13:34
Ами... да ти кажа, това е много далеч от добра тренировка за крака - 20 клека на ден с 20 кг. и далеч от приоритет.
Защо не пробваш примерно комбинации като
тръстери, сумо клек, румънска тяга, хип-тръст
или преден клек с дъмбели, тяга с дъмбели , глутеус мост с тежест/ и на 1 крак
или ходещи напади, гоблет клек, тяга с прави крака
или български клек, степ ъп (качване) с тежест, суинг с дъмбел, глутеус ритници и махове ...
Може да пробваш различни комбинации от горните * а може да не се сещам за доста други, балансирайки натоварването между предно и задно бедро и глутеус, с различна интензивност, самостоятелно 5х10-15-20 или в супер серии или в кръг.
Към тях, разбира се, е добре да вкараш плиометрични и кардио елементи - скокове на стол, скокове колене към гърди, прескок на препятствия, скачащия Джак в различни варианти, планински катерачи , стълби и пр. Както каза колегата- спринтове.
Как тренираш останалото тяло? Опиши.