13.01.06
16:50
http://gymonline.ru/drugs/steroids/andreas_death.shtml
13.01.06
19:38
Ми всички съвременни културисти маат такива химии в подобни количества.Карантиите им са заложници на лудостта на културиста.
15.01.06
20:22
Не мога да се начудя, що за организъм има Рони Колман. След толкова продължително зобане и още да е на върха и то на тия години . :shock:
[quote author=“Unbreakable”]Не мога да се начудя, що за организъм има Рони Колман. След толкова продължително зобане и още да е на върха и то на тия години . :shock:
Рон Колман ходи на изследвания на кръвта 6 пъти в годината и 1 път в годината си прави пълен преглед, и винаги е наясно в какво състояние му е тялото и кога трябва да смени даден стереоид или хормон или да го намали или увеличи. Както самият той казва: “Ако някоя от тези проверки покаже нещо, което не е наред вземам правилното лекарство, за да го нормализирам, даже ако това би означавало да се откажа от състезанията и да се върна обратно в полицията.”
Далеч съм от мисълта, че Рон Колман е човекът който взима най-много химия в света. Всеки организъм “откликва” различно на различна химия и при достатъчно знания и подготовка, риска може да се минимизара.
16.01.06
11:03
колкото до смъртта на Андреас Мюнцер тя не е от стероиди тя е от диоретици(незнам точно как се пише :lol: ) те са много по опасни от стероидите и не саветвам никои да ги опотребява
И аз така го разбрах , най-опасно е времето точно преди и след състезанието точно заради обезводняването. Кръвта става като мармалад и трудно циркулира... следва шок и органите един след друг отказват. :roll:
Това съм го виждал лично с очите си, за кръвта става въпрос, но с кучета. След един дълъг бой над 1 -2 часа понякога кучето няма големи наранявания но обезводняването е голямо и колабира. При слагане на системата кръвта в спринцовката беше много гъста.И могат да последват усложнения във всеки един орган.
Предполагам, че и при Мюнцер се е получило подобно нещо :?:
Аз също знам че е от диуретиците,но то е комплексно.Човекът се е подложил на какво ли не ,но освен едно 9 място на Олимпия....същият случай е и малко преди него с Мохамед Бензиза,ако не се лъжа.Въобще тези които са си отишли без време в основата са диуретиците
Не се лъжеш година-2 преди Мюнцер почина
П.С. Защо забрявяме че седмица след единия брат мюнцер умря и другия-и двамата се занимаваха с ББ
Mohammed “Momo” Benaziza died in his hotel room in the Netherlands in October 1992 after competing in the Holland Grand Prix contest. Doctors linked his death to abuse of diuretics that bodybuilders use to lose water, in the process allowing themselves to appear hard and ripped.
Paul Dillett, a Canadian competitor dubbed “Freakazoid” who weighed about 300 pounds, froze on stage while hitting a double bicep pose at the Arnold Classic in 1994. A few men had to move Dillett into a horizontal position and carry him offstage. The problem: dehydration linked to diuretics.
Andreas Munzer, an Austrian like his idol Schwarzenegger, died of multiple organ failure 12 days after competing in the 1996 Arnold Classic. For years, he had used heavy amounts of steroids and human growth hormones.
Kenny “Flex” Wheeler won the Arnold show four times. He admits to using steroids for 18 years and says he suffered serious health problems. Two years ago, he underwent a kidney transplant.
Don Long, who competed in Schwarzenegger’s show in 1997 through ‘99, also underwent a kidney transplant. In an interview in March’s Muscular Development magazine, he says doctors blamed steroids for his health problems.
Mike Matarazzo, who lives in Modesto, underwent a triple heart bypass operation last December at age 39. An online interview with the three-time Arnold competitor hints that steroids played a role in his sudden health problem.
djgorgio-ASTOR
Братята които починаха са Менцер -Майк Менцер създателят на Хеви Дюти и брат му ,не Мюнцер
[quote author=“lukabrazy”]djgorgio-ASTOR
Братята които починаха са Менцер -Майк Менцер създателят на Хеви Дюти и брат му ,не Мюнцер
Единият получи инфаркт, а другия се самоуби след него.
16.01.06
23:34
Вярни до гроб! Голяма трагедия, явно ако могат да се върнат назад не биха избрали така да им протече живота. :(
17.01.06
07:29
Ами за малко и с Майк Матарацо да се сбогуваме, но удържа ... чак след операцията погледна нещата от другия ъгъл ... :cry:
[quote author=“red”]Има ли още желаещи да се зобят :evil: !!!
Желаещи винаги ще има, по скоро да се образоват и да се запознаят с методите и рисковете.
Да, да има! Аз сега малко ще потренирам на чисто няколко месеца (да си повъзвърна формата) и мисля да си взема малко винстролец за пролетта :D !
А по повод смъртта на Андреас Менцер мога само да кажа, че при такива дози от 99999999 вида химикали и при такава продължителност на приема им, всеки би се споминал!
[quote author=”Чукундур”][quote author=“red”]Има ли още желаещи да се зобят :evil: !!!
Желаещи винаги ще има, по скоро да се образоват и да се запознаят с методите и рисковете.
Мислиш ли че като ги знаят , са застраховани от тях
Просто като ти дойде....
[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Мислиш ли че като ги знаят , са застраховани от тях
Просто като ти дойде....
Ако нямаше нужда да се запознаваме с това, което консумираме като медикаменти, то нямаше да има листовки по лекарствата! Образоваността, информираността и високата обща култура дава предимство във всяко едно отношение! Резултатите от един цикъл (и положителните и отрицателните), пряко зависят от това с колко акъл е направен!
[quote author=“Pc_genius”][quote author=“djgorgio-ASTOR”]Мислиш ли че като ги знаят , са застраховани от тях
Просто като ти дойде....
Ако нямаше нужда да се запознаваме с това, което консумираме като медикаменти, то нямаше да има листовки по лекарствата! Образоваността, информираността и високата обща култура дава предимство във всяко едно отношение! Резултатите от един цикъл (и положителните и отрицателните), пряко зависят от това с колко акъл е направен!
Ти изглежда само не разбра какво казах
18.01.06
00:49
Всеки организъм е различен. Един човек издържа на много химикали, друг от малко може да се прецака нещо.Пък и колкото и да си образован, ако попаднеш на менте. Всичко е и до малко късмет. :roll:
До колкото знам единственото, което може да ти стане при прием на стероид-менте е... нищо - буквално :)
19.01.06
12:08
е мене ме отказахте и то не само с тази тема
Давайте зобкайте, да сте ми живи и здрави и пълнете джобовете на търговците, кой знае как потъркват ръчички, като дойде някой младеж и му каже, ауе дай нещо да пийна, че да позаякна... :evil:
19.01.06
15:19
[quote author=“rewave”]До колкото знам единственото, което може да ти стане при прием на стероид-менте е... нищо - буквално :)
Ми добре дай да пробваме аз ще взема някой учебник и ще стъкмя нещо пък ти ще го изпиеш нали нищо няма да ти стане. :lol:
[quote author=“Unbreakable”][quote author=“rewave”]До колкото знам единственото, което може да ти стане при прием на стероид-менте е... нищо - буквално :)
Ми добре дай да пробваме аз ще взема някой учебник и ще стъкмя нещо пък ти ще го изпиеш нали нищо няма да ти стане. :lol:
Нещата които трябва да знаеш, за да не ти стане нещо, или ако стане да е минимално, още не ги пише в съвремените учебници.
[quote author=“Unbreakable”][quote author=“rewave”]До колкото знам единственото, което може да ти стане при прием на стероид-менте е... нищо - буквално :)
Имах предвид, че до колкото знам стероидите-менте не проявяват нито анаболен/андрогенен ефект, нито странични ефекти, затова са и “менте”. Unbreakable първо - човек трябва да е доста неинформиран за да си купи менте. Има сайтове ако не знаеш, в които показват разликата м/у оригинал и различни видове ментета. При по-добро проучване няма как да купиш менте. Да не говорим, че най-лесното, което можеш да направиш е да вземеш ПРИМЕРНО една ампула от т’ва коет ти предлагат, снимаш я и пускаш тема във форум за бодибилдинг/стероиди със снимката. Повярвай ми има хора много напред с материала - видят ли че е менте - пишат. И просто не го купуваш докато не намериш т’ва коет ти трябва. А т’ва коет си написал няма никъв смисъл дори и на майтап да е. Помисли защо :wink:
21.01.06
18:11
ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
Еми получаваш едно баннче, какво друго да ти кажа...
Докато се научиш как да се държиш в форума всички никове дето имаш (Не мисли чи не ги знам) ще ти бъдат изтрити