15.01.06
18:42
Здравейте
Кажете ми кво е това чудо ДАНАБОЛ.Знам че е стеройд ама ме интересува как се пие,горе долу какъв е ефекта от него и т.н.Колко цикъла се правят с него за да има горе долу някакъв забележим ефект??
И има ли някакви сериозни странични ефекти??
15.01.06
19:57
Еми дават го за аналог на дианабола, което значи,че задържа вода(покачва кръвното налягане) и е силно токсично за черния дроб, но е и доста ефективно.Аз досега съм виждал Данабол само в шишенца по 500бр. по 10мг, вървят около 200лв.
15.01.06
19:58
активната саставка е метандиенон
т’ва мисля че е достатачно по вапроса
[quote author=“stanko”]активната саставка е метандиенон
т’ва мисля че е достатачно по вапроса
Демек Бионабол
тва колкото апте4ки съм го търсел се го няма . а бе от тези сайтове ако се поръча не6то да ли е оригинално и качествено .
17.01.06
21:12
да поръчваш от сайтове е като да целиш 5-ца поне от 6/49 :) Може и да уцелиш.Всичко според късмета явно !
в колкото аптеки да отида и да питам за не6то в стара загора аз съм от там все го няма :?
и гледам наколко сайта пулни до горе с със стеройди :wink: пък тука в стара загора 4ерният пазар на тея работи хи4 го няма :(
[quote author=“GROUP”]тва колкото апте4ки съм го търсел се го няма . а бе от тези сайтове ако се поръча не6то да ли е оригинално и качествено .
От личен опит и от опита на близки приятели - има доста оригинални продукти по сайтовете, но и ментаците не са малко :wink: ! А това, че са ментета някои неща, не значи, че не могат да се ползват! Просто някои продукти не съдържат стероида, който пише, че съдържат, а други си съдържат точно каквото трябва, но в по-малки количества от обявените и т.н.
18.01.06
00:58
Куриерът ти донася един плик,и след като му платиш го отваряш и се молиш да не е боклук, защото и да е ходи търси кой ти го е набутал. :twisted: