ДАНАБОЛ?!?!?!

Темата е заключена.

15.01.06
18:42

Здравейте
Кажете ми кво е това чудо ДАНАБОЛ.Знам че е стеройд ама ме интересува как се пие,горе долу какъв е ефекта от него и т.н.Колко цикъла се правят с него за да има горе долу някакъв забележим ефект??
И има ли някакви сериозни странични ефекти??

15.01.06
19:57

Еми дават го за аналог на дианабола, което значи,че задържа вода(покачва кръвното налягане) и е силно токсично за черния дроб, но е и доста ефективно.Аз досега съм виждал Данабол само в шишенца по 500бр. по 10мг, вървят около 200лв.

ST

15.01.06
19:58

активната саставка е метандиенон
т’ва мисля че е достатачно по вапроса

15.01.06
23:22

[quote author=“stanko”]активната саставка е метандиенон
т’ва мисля че е достатачно по вапроса

Демек Бионабол

17.01.06
20:27

тва колкото апте4ки съм го търсел се го няма . а бе от тези сайтове ако се поръча не6то да ли е оригинално и качествено .

17.01.06
21:12

да поръчваш от сайтове е като да целиш 5-ца поне от 6/49 :) Може и да уцелиш.Всичко според късмета явно !

17.01.06
21:32

в колкото аптеки да отида и да питам за не6то в стара загора  аз съм от там все го няма  :?
и гледам наколко сайта пулни до горе с със стеройди  :wink:  пък тука в стара загора 4ерният пазар на тея работи хи4 го няма  :(

17.01.06
21:33

[quote author=“GROUP”]тва колкото апте4ки съм го търсел се го няма . а бе от тези сайтове ако се поръча не6то да ли е оригинално и качествено .

От личен опит и от опита на близки приятели - има доста оригинални продукти по сайтовете, но и ментаците не са малко :wink: ! А това, че са ментета някои неща, не значи, че не могат да се ползват! Просто някои продукти не съдържат стероида, който пише, че съдържат, а други си съдържат точно каквото трябва, но в по-малки количества от обявените и т.н.

18.01.06
00:58

Куриерът ти донася един плик,и след като му платиш го отваряш и се молиш да не е боклук, защото и да е ходи търси кой ти го е набутал. :twisted:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1