Mr. Olympia 2015 - who will win ?

14.09.15
20:10

Най-голямото бодибилдинг събитие за годината е съвсем близко.Кажете според вас кой е вашият фаворит.Ясно е в категория 212 кой ни е най-симпатичен :D… ( мачкай,ДОБРИ !!! ) ... но все пак да видим и от по-големите говеда.

Мой фаворит си остава Кай Грийн,но доколкото разбрах май не си е подписал договора за Олимпията?!?! Дано въпреки,че е изпуснал срока,да го е подписал,иначе много хора ще останем разочаровани! На Фил сякаш му е време вече да даде короната на някой друг....ако излезе като миналата година бременен в осмия месец И ПАК СПЕЧЕЛИ,просто ще е най-голямата бодибилдинг гавра ...Шон Роден също е доста добър ! Вие как мислите? :)

14.09.15
20:43

Според мен Phil Heath

14.09.15
20:57

Колкото и да не ни се иска Фил ще я вземе отново, почти сигурно е. Дано наистина е намалил бременността и изглежда наистина на ниво. :) Колкото до Кай, силно се надявам да се яви, но както се говори. Ще се радвам да ни изненада и да покаже костенурка нинджа стайл! :)

14.09.15
20:58

Не съм фен на културизма. Но съм за Кай Грийн. И аз бях чул, че май нямало да го има на Олимпията, дано да присъства все пак.
Културизма е много несправедливо нещо. Всичко е лобита, политика, договори, реклама, комерсиалност и тн. Така че няма да се очудя ако отново Фил Хийт спечели.

14.09.15
21:52

То е ясно кой ще спечели.. Колкото до Кай - няма да участва
2ри Ще е Wolf
3ти Rhoden или dexter jackson

Говори се, че е баннат от Олимпията. Явно бременната хлебарка Фил съвсем са му се смалили ташонките от страх :)

Всичко, според мен е brain game…....

https://scontent-fra3-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xaf1/v/t1.0-9/11947420_10153624333048901_1114004156450884583_n.jpg?oh=80174945ed859cdcbbc2e054dae45dac&oe=5664DC77

После се чудете защо е дисквалифициран ;)

16.09.15
10:32

http://www.flexonline.com/ifbb/kai-greene-out-olympia

Тук информацията е друга,твърди се,че Кай просто сам е решил да не участва.Самият той обаче казва,че едва ли не е бил баннат.Не знам на какво да вярвам,но нещо ме кара да си мисля,че в цялата работа е замесена и новооткритата му компания за добавки...доста бързо и неочаквано си пусна продуктите....може би нещо са го прецакали много мощно от МъсълМедс за това че ги напусна?!?! Мога само да гадая... като цяло ще е сбозена Олимпия тая година ония дрисък пак ще спечели! Реших да му гледам на Фил някои от скорошните тренировки - е няма такава гавра с тежестите! САМО машини...и само некви детски килограми! Верно е че не рискува да се контузи и само поддържа в момента ама поне едни бицаги биваше да изпляска с някой лост,ебаси :D Ронката 2 месеца преди една от олимпийте пръсна с мъртва тяга 360 кг. тоя тука се лигави с некви машинки само...и то с никакъв интензитет ! Някакси не може да ме спечели тоя човек като фен!

Мнението беше редактирано от Mario Kirilov на 16.09.15 10:34.

17.09.15
00:50

flexonline

Според мен Кай се е опитал да хитрее нещо, но истината ще остане “някъде там”. Фен съм на Кай и го подкрепям. Този път Фил може да не е толкова “грозен” както миналата година, ще видим в крайна сметка.

Топ 5 би изглеждал така според мен - Фил, Денис, Шон, Рами, Седрик/Декстър.

Аз все още тая надежда, че фруктофилът ще се окаже на сцената, за да е интересно.

17.09.15
17:24

казано от Ростислав Арнаудов на 17.09.15, 17:13:

Аз все още тая надежда, че фруктофилът ще се окаже на сцената, за да е интересно.

Определено няма да е там :(

участници, регистрация - снимки

Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 17.09.15 17:24.

18.09.15
14:37

А кога точно е showdown-a ?

19.9 7 pm тяхно време.

18.09.15
18:28

press conference

В клипчето водещия казва, че просто Кай не е подписал въпросния договор.

пс: като нищо финалните 5 да бъдат отзад напред по начина който излизат :D

Мнението беше редактирано от AgBOKATA на 18.09.15 18:30.

Видяхте ли снимки от pre-judging-a ......... Денис може и да направи нещо тази година!

казано от Ростислав Арнаудов на 19.09.15, 14:15:

Видяхте ли снимки от pre-judging-a ......... Денис може и да направи нещо тази година!

Линк?

19.09.15
21:27

Аз лично виждам Шон като новия олимпия.

Декстър ме изненада. Огромна разлика между преджъджинга и финалите.... Уникален! Добри е 16ти, от 22ма, като всички след 15ти са на 16то място.....

24.09.15
12:13

Никъде не мога да намеря какво стана. Кой спечели ?

Ако не си търсил никъде, никъде няма да намериш :D :D :D :D

29.09.15
22:44

Гнусна история ... Атлети с изтормозени от дехидратацията погледи, еднакви като чалга певици, неумеещи да позират. Трагедия

30.09.15
15:56

Добри Делев е много здраво момче, при това е пич и се радвам, че успя да стине до Олимпия. Обаче цената, която плати...ако ще и да спечели някой ден, все тая. Не че искам да го съдя, избора си е негов, ама...

30.09.15
17:04

казано от Ultima Ratio на 30.09.15, 15:56:

Добри Делев е много здраво момче, при това е пич и се радвам, че успя да стине до Олимпия. Обаче цената, която плати...ако ще и да спечели някой ден, все тая. Не че искам да го съдя, избора си е негов, ама...

Какво имаш предвид, не следя Олимпията и не знам, но пък ми става интересно щом се заговори за него.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1