Govejdi stomasi

Темата е заключена.

11.07.04
19:36

Kakwo shte kajete za taq hrana….moje na nqkoii da im se stori gnusno ama az mislq da papkam redovno govejdi stomasi zashtoto:

Sydarjanie v 100 gr govejdi stomasi:

14.8 gr. belta4ini
4.2 gr. maznini
0 gr, vaglehidrati .......uraaaaaaaaaaaa :D
100gr. produkt =100 Kcal.
Idealnata hrana kato se ima predvid ,4e svalqm kilogrami a imam nujda ot bogata na belta4ini hrana i bedna na vaglehidrati.Ql sam samo svareni stomasi i mi se struvat ne mnoo gadni. :wink:

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 15.04.11 11:49.

LE

11.07.04
20:03

Тук вече опираме до съзнанието,възприятията и разбиранията на човек................... :roll:

11.07.04
20:43

.

Мнението беше редактирано от tigra на 10.04.09 10:14.

11.07.04
20:47

Аз също обичам сърца...ама при тях има 16 гр. белтъчини 0.6 грама въглехидрати и 6 гр мазнини....при 125кал. ама пак стават де. :wink:

11.07.04
20:53

.

Мнението беше редактирано от tigra на 10.04.09 10:15.

11.07.04
20:59

ОТВРАТ :!:

11.07.04
21:28

Нещо хич не ти разбирам ентусиазма. По принцип в КОЕТО И ДА Е МЕСО няма въглехидрати, а протеините се движат между 15% и 20%.  Мазнините в пилешкото и телешкото месо също са в тези рамки, които ти посочваш, а и за теб мазнините така или иначе не са толкова притеснителни колкото въглехидратите. Така че като хранителна стойност тези неща не са нещо особено, според мен са тежки и затрудняват храносмилането, но пък не знам как стои въпроса финансово.

11.07.04
23:42

пиле: 20г прот, 3-4 грама мазно и 0 въглехидрати.
дали е най-доброто месо за бб по всяко време на годината?
а за въглехидрати в чистото месо незнам какви са те? някой да ме светне как се казват.

12.07.04
11:49

Папайте сърца, стомаси и черволяци сега, щото като влезем в Европейския съюз няма да има...

LE

12.07.04
16:52

хаха :D Зареждаите в буркани щото Жини е прав.Нема после да гладувате я нали маса трябва се прави.

12.07.04
22:08

И що така мислиш?
Аз точно там съм виждал какви ли не карантии :)
Та и конско месо... било мнооооооого добро!

13.07.04
09:48

Ами преди време водих една австрийка на български ресторант. Хапна една салатка, пийна чаша вино, погледна менюто и откокори ЕЕЕЕЕЙ такива очи ОО.
- Тук пише мозък.
- Аха.
- Ама наистина ли е мозък.
- Мдаа.
Обясних й за другите специалитети от българската национална кухня, но когато стигнах до агнешките главички, вече не издържа - зададе ми само два въпроса и си тръгна.
- Глави? Целите глави?
- Да.
- С ОЧИТЕ?
- Ами да, те са най-вкусни.

13.07.04
10:47

ХАХА :)
Бей тая е била жена  :lol:  те повечето не са любителки на този тип ‘деликатеси’.
В Италия си имаше, дробчета, воденички, стомаси, сърца, мозъци абе карантия не липсваше сигурно е имало неща, които и тук ги няма от този тип. Аз лично се въртях по щандовете пилешко/телешко :)
Глави обаче да си призная май не видях ;)

LE

13.07.04
14:19

Е замисли се каде точно в Италия си бил :mrgreen:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1