Фитнес програма промени

16.09.15
20:59

Дайте ми съвет, в момента правя така

Крака/Рамо
5х5 клек
5х5 Военна преса
3х20 трапецовидно повдигане

Гръб/Трицепс
5х8 Тяга
3х8 тесен хват
3х8 Френско

Не мога да отрека че не е ефективна програмата 98кг съм а бях 89 като е започнах, въпроса ми е, ако сменя мястото на тягата при краката и да изглежда нещо от сорта
Крака
5х5 клек
5х8 тяга
5х10 прасец

Рамо/Трапец/Трицепс
5х5 преса
3х20 трапецовидно повдигане
3х8 тесен хват
3х8 френско

Дали ще имам сила за трицепса, и дали няма да претренирам ако вкарам тягата при клека...???

18.09.15
08:32

Махни прасеца, трапеца и френското, сложи една нормална лежанка, набирания и кофички, събери всичко в една тренировка и ще си идеален :)

18.09.15
16:24

Правя само че не съм описал, срядата правя, Лег/Полулег/Боцепсово сгъване с Дъмбели и Щанга, но ще спирам ръцете защото става грозно от както почнах да правя бицепса с гърди и гърба с трицепс ръката дръпна от 39 на 42 отпусната

Мнението беше редактирано от thezeus на 18.09.15 16:25.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1