18.01.06
10:41
Темата за “забранените” медикаменти ме вълнува от известно време. Тук нямам намерение да обвинявам никого, нито пък да съдя. Просто се интересувам от мотивацията на хора, които са стигнали до там, че да направят компромис със здравето си за сметка на външния вид.
Моля, не започвайте да ме убеждавате, че има безобидна химия - не е това идеята. Аргументи има и в двете посоки - безопасни схеми за приемане на биоанабол съм чел, чел съм и че дори в минимални дози той се задържа в костния мозък в рамките на 30 години след прима му.
Та да се върна на въпроса - какво ви мотивира да взимате забранени медикаменти? Искате да станете “големи”, т. е. избивате комплекси? Приемате ги просто като продължение на това, което ви кара да тренирате? Правите го, защото и някой друг го прави? Не знаете защо, но ви се иска да промените нещо?
За да започна със себе си, аз лично никога не бих прибегнал до подобен род медикаменти - тренирам за здраве, самочувствие и добър външен вид и нямам “бърза работа”. Смятам да тренирам дългосрочно и всичкото време на света е пред мен.
Кажете какво е вашето отношение? Какво ви кара да взимате или да не взимате такива медикаменти?
П. П. Не питам професионалистите - при тях всичко е ясно, а и те са малцинство тук.
Ами много просто - човек трябва да опита почти от всичко :D . Аз съм правил един цикъл с Винстрол и Хекса и го направих от любопитство :lol: . И да ти кажа няма добавка, която да ти прави мускулите толкова сухи и твърди, чувството е страхотно. Други въпроси да имаш? :lol:
[quote author=“AbSs”]Ами много просто - човек трябва да опита почти от всичко :D . Аз съм правил един цикъл с Винстрол и Хекса и го направих от любопитство :lol: . И да ти кажа няма добавка, която да ти прави мускулите толкова сухи и твърди, чувството е страхотно. Други въпроси да имаш? :lol:
подкрепям тва менение!
18.01.06
11:30
Boby_ изцяло подкрепям твоето мнение, именно това е тръпката от успеха да постигнеш максимални резултати без химия, без да вредиш на здравето си а да създаващ такова. Аз никога не казвам никога, всеки си има различни мотиви и всеки отговаря за себе си...
Любопитството убива котката.
Тая линия на разсъждение, че от опит глава не боли, е доста опасна.
Колкото до ползата, бихте ли “трампили” сухите си и твърди мускули сега за десет години по-кратка продължителност на живота?
[quote author=“Boby_”]Любопитството убива котката.
Тая линия на разсъждение, че от опит глава не боли, е доста опасна.
Колкото до ползата, бихте ли “трампили” сухите си и твърди мускули сега за десет години по-кратка продължителност на живота?
Как ги преценяваш тея 10 години, да не си медиум? След медицинските изследвания ми казаха, че нищо ми няма. На теб ли да вярвам или на лекарите? Стига с тея опити да се изтъквате:lol:.
Десетте години са напълно произволно твърдение, така е - може и петнадесет да са, може и пет, не знам.
А ти убеден ли си, че вредните ефекти ще се проявят на момента, а не след десет или двадесет години? Колко души, употребявали подобни медикаменти и все още в добро здраве след 60-годишна възраст познаваш?
А, и с кое точно се изтъквам, че нещо не разбирам?
Иначе какво ще взимаш и колко си е лично твоя грижа. Проблемът иде от там, че все се намира някой, който да вземе да разправя колко хубаво и безопасно било, а хлапета без глави на раменете винаги има и ще има. Жалко.
Хората и повече от 10 години жертват, заради съмнително удоволствие като пушенето например, какво остава заради големите мускули ;). Също така, никой не се замисля за след 10 години какво ще стане. А и много от страничните ефекти не се проявяват веднага - може да минат десетилетия.
Аз лично просто не виждам смисъл да взимам стероиди - не ми трябват ;) Също така, за момента не мога да си позволя да хвърля толкова пари за един курс, заради съмнителен резултат. Но всеки си има приоритети - за някои да качи 3 см на ръката е по - важно от всичко друго за момента.
[quote author=“Boby_”]
Десетте години са напълно произволно твърдение, така е - може и петнадесет да са, може и пет, не знам.
А ти убеден ли си, че вредните ефекти ще се проявят на момента, а не след десет или двадесет години? Колко души, употребявали подобни медикаменти и все още в добро здраве след 60-годишна възраст познаваш?
А, и с кое точно се изтъквам, че нещо не разбирам?
Иначе какво ще взимаш и колко си е лично твоя грижа. Проблемът иде от там, че все се намира някой, който да вземе да разправя колко хубаво и безопасно било, а хлапета без глави на раменете винаги има и ще има. Жалко.
Ти пак се правиш на пророк, много несериозно подхождаш с “произволните твърдения”. Не ми се четат глупости и предположения:lol: . Ще ти предложа да се обосноваваш за нещата, които пишеш, или да си намериш друго занимение :lol: .
[quote author=“AbSs”]
Ти пак се правиш на пророк, много несериозно подхождаш с “произволните твърдения”. Не ми се четат глупости и предположения:lol: . Ще ти предложа да се обосноваваш за нещата, които пишеш, или да си намериш друго занимение :lol: .
Мисля, че не вредата е темата на разговора. Все пак ако държиш да знаеш, можеш да започнеш с едно нелошо описание, намиращо се съвсем наблизо: http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=11500. Разбира се, за да коментираме конкретни вреди, трябва да говорим за конкретни медикаменти, а това не е нужно.
За да се върна към това, което ме интертесува, никой така и не отговори на простия въпрос: ЗАЩО всъщност ползва “забранени” медикаменти? Ти за малко по-твърди и релефни мускули ли ги ползваш?
18.01.06
14:35
[quote author=“Boby_”]аз лично никога не бих прибегнал до подобен род медикаменти -
Ми като не би прибегнал какво правиш тук?
не чустваш ли че си излишен!?
Все едно аз да се навра във форума на магазинерките и да ги питам:
Аз лично никога не бих станала магазинерка, но вас какво ви накара да прибгнете към тази професия?
Ако искаш да си чешеш езика някъде (в случея пръстите по клавията) влез в някой друг форум!
кро, тук съм, защото самото съществуване на раздел с име “Забранени медикаменти” подсказва, че има нещо нередно.
Защото обещанията за лек напредък могат да подлъжат млади и неопитни хора, които не знаят какво рискуват и не знаят дори защо точно го правят. Защото и аз, както всеки друг, съм правил грешки, за които после съм съжалявал и ако замислянето върху собствената ви мотивация спаси някого от проблеми със здравето, ще си струва разправиите, че и нещо повече.
Няма нищо лошо в това човек, който знае какво прави, какво рискува и какво иска да постигне, да взима подобни неща на своя отговорност. Проблемът е, че такива са малцинство. Тъй че не, не се чувствам излишен и не виждам кой си ти, че да ме гониш от форума.
18.01.06
15:40
[quote author=“Boby_”]кро, тук съм, защото самото съществуване на раздел с име “Забранени медикаменти” подсказва, че има нещо нередно.
Защото обещанията за лек напредък могат да подлъжат млади и неопитни хора, които не знаят какво рискуват и не знаят дори защо точно го правят. Защото и аз, както всеки друг, съм правил грешки, за които после съм съжалявал и ако замислянето върху собствената ви мотивация спаси някого от проблеми със здравето, ще си струва разправиите, че и нещо повече.
Няма нищо лошо в това човек, който знае какво прави, какво рискува и какво иска да постигне, да взима подобни неща на своя отговорност. Проблемът е, че такива са малцинство. Тъй че не, не се чувствам излишен и не виждам кой си ти, че да ме гониш от форума.
1. не знам на тебе какво ти подсказва ама на мене по тая логика ми звучи и че, съществуането на раздел:
Тренировъчни програми и методики подсказва, че има нещо нередно в тези програми и методики.
2. “обещанията за лек напредък могат да подлъжат млади и неопитни хора, които не знаят какво рискуват и не знаят дори защо точно го правят. ” Като Сесил нали? Още е на 16 а пък горката с дека се зобила... Дали е знаела какво рискува? 2 години състезателни права и връщане на награда от турнир.
3. то човек, наистина може и да не се усеща по някога, да се прави на много важен, а всъшност да е излишен. Както казах, за мен ИЗЛИШНОТО ти питане тук, е все едно да питаш във форум на магазинерките. Пък ти си се чуствай както искаш!
18.01.06
15:41
[quote author=“Boby_”]кро, тук съм, защото самото съществуване на раздел с име “Забранени медикаменти” подсказва, че има нещо нередно.
1. не знам на тебе какво ти подсказва ама на мене по тая логика ми звучи и че, съществуането на раздел:
Тренировъчни програми и методики подсказва, че има нещо нередно в тези програми и методики.
2. “обещанията за лек напредък могат да подлъжат млади и неопитни хора, които не знаят какво рискуват и не знаят дори защо точно го правят. ” Като Сесил нали? Още е на 16 а пък горката с дека се зобила... Дали е знаела какво рискува? 2 години състезателни права и връщане на награда от турнир.
3. то човек, наистина може и да не се усеща по някога, да се прави на много важен, а всъшност да е излишен. Както казах, за мен ИЗЛИШНОТО ти питане тук, е все едно да питаш във форум на магазинерките. Пък ти си се чуствай както искаш!
темата е излишна!
наи добре да се заклиучи!
подклажда излишна вражда междо потребителите!
Дали ще зобиш или не е въпрос на избор, и този които е решен нищо неможе да го разобеди докато тои сам не осъзнае че това не му трявбва или му реди и т.н.
Темата тук е напално излишна!
18.01.06
15:45
[quote author=“DarkWolf”]темата е излишна!
наи добре да се заклиучи!
подклажда излишна вражда междо потребителите!
Дали ще зобиш или не е въпрос на избор, и този които е решен нищо неможе да го разобеди докато тои сам не осъзнае че това не му трявбва или му реди и т.н.
Темата тук е напално излишна!
Темата се заключва!!!!!