Проблем със стомаха

17.01.06
12:59

Всяка сутрин ставам към 9, но нямам никакъв апетит. Стомаха ми издава къркорещи звуци,които не са никак безшумни. ИМам чувството че цял ден мога да не ям. Старая се да ям поне по  3 пъти, но на сила и по малко. Пих бирена мая но проблема си остава.

След употреба на кафе , стомаха ми ужасно ме свива и вече се усещат болки.

Наскоро загубих много важни документи, предполагам, че може и от напрежението да е .. а и сесията е на лице..

Гастрит ли е това, или просто е временно.

17.01.06
13:45

[quote author=“egorig”]Всяка сутрин ставам към 9, но нямам никакъв апетит. Стомаха ми издава къркорещи звуци,които не са никак безшумни. ИМам чувството че цял ден мога да не ям. Старая се да ям поне по  3 пъти, но на сила и по малко. Пих бирена мая но проблема си остава.

След употреба на кафе , стомаха ми ужасно ме свива и вече се усещат болки.

Наскоро загубих много важни документи, предполагам, че може и от напрежението да е .. а и сесията е на лице..

Гастрит ли е това, или просто е временно.

Според мен е временно. И аз бях в подобен период, в който сутрин като стана просто се насилвам да ям, а през деня не усещам глад. Мисля, че е по скоро на нервна почва. При постоянен стрес или изгубваш всякакъв апетит или се тъпчеш много. Сега съм добре, сутрин преди даскало 5-10 мин. след като съм станал (към 7 часа) си ям нормално и нямам проблеми. Преди ми трябваше време да се разтъпча за да мога да ям по-спокойно. Що се отнася до кафето... ако пия кафе след това усещам глад. Поне при мен нещата стоят по тоя начин... Успех.

17.01.06
19:16

Заради един стомах да ми се прецака и диета и тренировка.. На всичкото отгоре съм отслабнал..

Некви хапове да знаете .. ?

18.01.06
13:59

според мен се консултирай с лекар, преди да вземеш хапчета.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1