Препоръка за диета или хранителен режим

Темата е заключена.

22.09.15
02:01

Здравейте,решил съм да влизам в форма.Може ли да ми препоръчате някаква диета или хранителен режим за отслабване,скоро почвам и фитнес.Висок съм 1.90 и тежа 110 кг.имам само голям(разширен стомах).

Темата беше редактирана от Кольо Пияндето на 24.09.15 12:55.

Прочети първо това. :)

23.09.15
00:30

Някой хора са нови,не са от 6-7 години в форума,не виждам причина да се правите на много “оборотни”..

казано от Теодор Ефремов на 23.09.15, 00:30:

Някой хора са нови,не са от 6-7 години в форума,не виждам причина да се правите на много “оборотни”..

Защо е нужно да скачаш така? По какъв начин разбра, че се правя на оборотна?
Именно поради причината, че има хора, които на са от 6-7 години във форума, ти давам горната препратка към наръчника.
Целта ми не е да те обиждам или нещо подобно, а да ти дам насоки какво още да включиш в запитването си като лична информация, защото по начинът, по който си го направил сега:

казано от Теодор Ефремов на 22.09.15, 02:01:

Здравейте,решил съм да влизам в форма.Може ли да ми препоръчате някаква диета или хранителен режим за отслабване,скоро почвам и фитнес.Висок съм 1.90 и тежа 110 кг.имам само голям(разширен стомах).

скоро няма да получиш конкретен отговор, който да ти влезе в употреба.
Защо?

Най-малкото, защото не си написал КАК точно се храниш в момента - вид храни, приблизителни количества; не си написал какъв е спортният ти опит до този момент и какво е ежедневието ти.
Колкото по-подробен си в тези направления, толкова по-добре.

Хубаво е понякога преди да тръгнем да скачаме срещу друг, да се замислим дали проблемът не е в нас.
Но така е - искаш да помогнеш, а после те изкарват, че се правиш на “оборотен”. :)

23.09.15
12:11

Mожеше на ЛC да ми го пратиш тогава..

Можеше, прав си... но в нас остава тайната надежда, че някой все пак може да попадне на тази тема чрез търсачката и ще спестим един кръстосан разпит. Уверявам те - на никой не му се занимава да води такъв. Човешки те моля да погледнеш в собствената си паница преди да критикуваш съдържанието на нашите. Тук не делим хората на ‘стари’ и ‘нови’, а сме се погрижили да направим нещата така, че да е ясно, лесно и полезно за всички. Вместо да демонстрираш тънка ирония и лошо настроение, можеше да прегледаш какво сме казвали в хода на подобни дискусии... съответно щяхме да спестим неефективното начало на тази.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 23.09.15 12:39.

Теди Илиева

23.09.15
14:17

Всъщност това е втора тема, която отваряш за едно и също нещо.
Ето я първата: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/77733
А мисля, че ти отделих и достатъчно от личното си време да ти обяснавям разни работи на лични, адаш.
Тук акъл не се налива, дават се евентуално насоки на добра воля т.е. никой не ти е длъжен. Хайде реши се какво да правиш най-накрая и тогава пускай трета, четвърта и пета тема.

ПП. Имам много специално отношение към врачани, но много късно разбрах, че си от там.

23.09.15
14:46

Форумът е палтформа за взаймопомощ. Не очаквай някой да ти свърши цялата работа и да ти състави наготово хранителен режим и/или тренировъчен такъв.

Ако вместо това прочетеш повечко и си съставиш сам режим и го пуснеш за критика и подобрение ще получиш такъв.

Ако искаш на готово - с пари.

24.09.15
12:54

Ок, не съм интелигентен колкото вас за да пускам теми.Ще си платя за хранителен режим,тук се е видяло че няма да стане..изтрийте темата :)

Не говорим за интелигентност, а за други неща.
Нямам нищо против - темата отива в архива... Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1