Храненето в училище

01.09.15
20:00

Здравейте ! Съжелявам ако има подобна тема,но не съм видял :/ Та така - Училището наближава ,а както повечето знаят покрай повечето училища продават боклуци :( Може ли да ми предложите какво да си нося да ям в училище ,за да отслабвам ? . В близост до училището има супермаркет . Очаквам вашите отговори :)

МОМЧЕ - 13 г.

Здравей.
Вариантите са много.

Не погледна ли нещата в търсачката?

Щом има супермаркет взимаш си 2 кисели млека и си готов, а може и отделно към тях да си носиш в някоя малка торбичка малко овесени ядки, плодове да ги прибавиш към млякото..
А попринцип най-лесно е да си направиш сандвич в къщи, хем няма да харчиш пари в училището, хем ще е много по-здравословно, имаш предимство и то е, че можеш да си слагаш каквито искаш неща в сандвича, после го пъхаш в някаква кутия и в раницата..

Мнението беше редактирано от невърГИВъп на 03.09.15 12:53.

03.09.15
09:25

Да,но на мен целта ми е и да отслабна ,а не да подържам теглото - така като гледам с тоя сандвич..

Мнението беше редактирано от Anonymous Bg на 16.09.15 14:15.

казано от Anonymous Bg на 03.09.15, 09:25:

Да,но на мен целта ми е и да отслабна ,а не да подържам теглото - така като гледам с тоя сандивич..

Според мен сандвича не пречи на отслабването, стига да е с пълнозърнест хляб и ако сложиш някой зеленчук, пилешко месо и ето ти здравословна закуска.На твоята възраст съм:D и на мен целта ми е да отслабна и тези сандвичи в никакъв случай няма да попречат..не забравяй и за киселото мляко, ако те притесняват толкова много тези сандвичи си купувай мляко и прибавяй 2с.л. овесени ядки към него и това също е добра закуска за човек, който иска да отслабне!Може да ядеш също сурови ядки по 50гр..
Също за сандвичите, ако не ти харесват с зеленчук или с месо може да си ги правиш със сладко, например малко мед, конфитюр, фъстъчено масло и отгоре няколко резенчета плод.Не се притеснявай няма да напълнееш, по 2 филийки на ден е съвсем нормално да се яде за деца на нашата възраст!

16.09.15
14:15

Благодаря ти много :) А може ли например за закуска да изпия един айрян  (от магазина) ?

Един айран трудно минава като подходяща закуска...

Здравей!
Молбата ми е да ползваш търсачката, защото в последните седмици тази тема е много коментирана и можеш да откриеш вече написани полезни идеи. :)

Този понеделник пък пуснахме специална статия за вас - погледни я и дано ти даде отговори на въпросите:

http://www.bb-team.org/articles/5113_bb-team-otgovarya-kakvo-da-yam-kogato-sam-na-uchilishte

24.09.15
18:56

казано от Вероника Налбатска на 24.09.15, 18:38:

Здравей!
Молбата ми е да ползваш търсачката, защото в последните седмици тази тема е много коментирана и можеш да откриеш вече написани полезни идеи. :)

Този понеделник пък пуснахме специална статия за вас - погледни я и дано ти даде отговори на въпросите:

http://www.bb-team.org/articles/5113_bb-team-otgovarya-kakvo-da-yam-kogato-sam-na-uchilishte

Благодаря :) Аз прочетох темата,но и така не разбрах с този сандвич който аз мисля да си правя ще мога ли да отслабна или поне да си поддържам теглото ? Какво мислите Вие ? Очаквам мнение и от други :)

Няма как да кажем, защото свалянето/качването/поддържането на тегло не се определя само от едно хранене.
Ако смяташ този сандвич да е храната ти за целия ден - то това е крайно недостатъчно.

24.09.15
19:09

казано от Вероника Налбатска на 24.09.15, 19:03:

Няма как да кажем, защото свалянето/качването/поддържането на тегло не се определя само от едно хранене.
Ако смяташ този сандвич да е храната ти за целия ден - то това е крайно недостатъчно.

Ами той ще ми е за за закуска и обяд /ако огладнея случайно си нося ябълка/ ,а за вечеря нещо супичка + купа салата /без хляб/  . Достатъчно ли е ?

С глад ли свали килограмите? Колко килограма свали и за какъв период? Сега колко кг и колко висок си?

Не е достатъчно това, което си описал.

24.09.15
19:26

казано от Вероника Налбатска на 24.09.15, 19:15:

С глад ли свали килограмите? Колко килограма свали и за какъв период? Сега колко кг и колко висок си?

Не е достатъчно това, което си описал.

Свалих около 22-23 килограма за около 6 месеца /бях със свръх-наднормено тегло/ ! Сега съм висок 166 и тежа 72 кг

24.09.15
18:15

Здравейте ! :) Аз съм момче на 13 години . Училището вече почна,а аз незнам какво да си нося да ям :( Въпроса ми е : Може ли да си нося един сандвич /2 филийки пълнозърнест хляб,малко резенче домати,малко кашкавал,малко пипер и малко шунка ( не мазна) / ,за да отслабвам или поне да си поддържам теглото,защото бях доста пълен и успях да отслабна и не искам да си върна старото тяло  ? И мисля със сандвича да действам така : Сутринта към 09:00-10:00 ч да изям половината и после към обяд към 13:00-13:30 другата половина - разделям го така,защото мисля,че така ще мога да изгарям калориите от половината сандвич и после на обяд от другата половина,какво мислите ? Ще мога ли поне да си поддържам килограмите ? А дори и да свалям ? :) /Свалих около 22-23 килограма за около 6 месеца /бях със свръх-наднормено тегло/ ! Сега съм висок 166 и тежа 72 кг/

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1