Много съм се здухал

27.09.15
13:12

Купих тези дни от OLX, телефон от едно момче iphone 5s, чисто нов за 750лв, обаче телефона не е в ред, дисплей-я премига прескача, момчето ми даде някви обещания да ми върне парите, ама вече не вярвам на нищо, утре ще му изпратя.. :(

27.09.15
13:25

WTF ?

27.09.15
13:36

Ако ти е продал счупен телефон, подаваш жалба за измама в полицията, нищо сериозно. Ще си представиш бележките и фактурата. От друга страна, да купуваш телефон за 1000 лв от продавалника е малко глупаво :)

27.09.15
14:21

Чисто нов беше, въпроса е че докато го тествах всичко беше Перфектно, след като се прибрах и почнах да си цъкам в Интернет, музика, дисплей-я стана на бели райета, после посиня и така, сега пак работи гледам без проблем, но явно на моменти става така, 740лв дадох за този Айфон, надявам се момчето да ми върне кеша и ще си купя Samsung ...

27.09.15
16:31

Надявай се :) Може и да има живот в телефончето.
Може би има причина да го продава 300-400 лв по-евтино от магазините.
(Боже, за тия пари  хората си купуват кола втора ръка :) )

27.09.15
19:02

Мерси, поръчах си Galaxy s6. ще го мисля този айфон

27.09.15
19:03

Може да те е измамил нарочно или просто телефона да е дал дефект след като си го купил, ако не ти е дал някаква гаранция към теленор, хенди или подобна фирма телефонът не е гаранционен. Аз и в двата случая не бих ти върнал парите. 700-800лв е нормална цена за 5S.
П.П. Досега от ОЛХ съм купувал два телефона - Мото G и Umi Zero и двата си работят нормално.

Мнението беше редактирано от aleks на 27.09.15 19:06.

19.02.16
14:29

Смениха ми го с нов в Creative Centur гр.София

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1