Дали е прекалено късно на 26.....?

18.01.06
11:22

Според Вас дали е късно ако една жена на 26г. да започне да се занимава с фитнес и дали може тялото й да стане стегнато и красиво?
Искам да кажа, чисто физиологически , ако едно тяло не е тренирано от ранна детска възраст дали има шанс след това? И на каква цена, с какви усилия?

NI

18.01.06
11:35

Никога не е късно да започне човек да спортува.Единственият проблем,ако не си спортувала досега,е че тялото ти по-трудно ще свикне на натоварването и следователно и тренировките ти в началото ще бъдат по-изморителни,но ако имаш воля,не вярвам да ти попречи :wink: Успех!

18.01.06
11:36

Да не се мислиш за стара на 26? Изобщо не е късно, сега си в най - добрата си форма, чисто физиологически, така че не се притеснявай и започвай ;) А за усилията - колкото вложиш, толкова ще получиш ;)

18.01.06
13:13

Ами беше ми любопитно :)
Почвам един експеримент със себе си, направих си снимки и записвам всичко което правя, вкл. хранителният режим.
Благодаря за подкрепата пък ще видим. После ще покажа, надявам се добри резултати :D

18.01.06
22:02

[quote author=”Петко К”]Да не се мислиш за стара на 26? Изобщо не е късно, сега си в най - добрата си форма, чисто физиологически, така че не се притеснявай и започвай ;) А за усилията - колкото вложиш, толкова ще получиш ;)

Абсолютно!!

Нямаш си и на идея какви неща можеш да постигнеш с тялото си, особено ако правиш нещата както трябва ;)

Относно възраста - тренирам хора на 45+ години които постигат страхотни резултати - стига да се трудят в правилната посока..

18.01.06
23:15

100 % Ще има ефект.Виж и другите постове за да се убедиш

19.01.06
09:46

Никога не е късно човек да направи нещо добро за себе си !Важното е,че си усетила нужда от това и го искаш!Всички други предразсъдъци ги имай само като цвят към основната ти идея :)Аз също започнах на 26 и с много труд,воля и инат успях да си обърна живота из основи -в положителна насока разбира се !:)

19.01.06
20:55

[quote author=“kao”][quote author=”Петко К”]Да не се мислиш за стара на 26? Изобщо не е късно, сега си в най - добрата си форма, чисто физиологически, така че не се притеснявай и започвай ;) А за усилията - колкото вложиш, толкова ще получиш ;)

Абсолютно!!

Нямаш си и на идея какви неща можеш да постигнеш с тялото си, особено ако правиш нещата както трябва ;)

Относно възраста - тренирам хора на 45+ години които постигат страхотни резултати - стига да се трудят в правилната посока..

Наистина е така, аз имам клиент на 55 години. Няма граници нашият спорт, има по-скоро радост от успехите :)

GI

22.01.06
21:05

само едно ще кажа -за всеки професионален спортист се смята ,че се намира в най-добра форма на 30-годишна възраст.

22.01.06
22:16

[quote author=“eLeL”]Според Вас дали е късно ако една жена на 26г. да започне да се занимава с фитнес и дали може тялото й да стане стегнато и красиво?
Искам да кажа, чисто физиологически , ако едно тяло не е тренирано от ранна детска възраст дали има шанс след това? И на каква цена, с какви усилия?

няма значение, че си на 26 добре е че все пак си се сетила да се занимаваш с тялото си. Успех!

23.01.06
14:19

Ами аз запо4нах преди 7 месеца, малко след като навърших 25. През живота си не бях играла дори физическо възпитание в училище, поради редица здравословни проблеми. Определено сега ми личи, че се занимавам с фитнес, мускулите ми са станали по-релефни, мазнините са ми намаляли видимо, а най-хубавото е, че се чувствам фантастично ;).

23.01.06
14:34

[quote author=“charmy”]Ами аз запо4нах преди 7 месеца, малко след като навърших 25. През живота си не бях играла дори физическо възпитание в училище, поради редица здравословни проблеми. Определено сега ми личи, че се занимавам с фитнес, мускулите ми са станали по-релефни, мазнините са ми намаляли видимо, а най-хубавото е, че се чувствам фантастично ;).

резултатите са най-добрия стимул да продължаваш нали? :)
успех

26.01.06
11:03

Благодаря за подкрепата :D
Стимулът е голяма работа! :wink:

15.07.06
18:15

Никога не е късно да започнеш да тренираш фитнес и да изваеш тялото си,така че действай.

17.07.06
17:35

Направи си една снимка сега и една след 2-3 месеца и сама ще видиш разликата, ако спазваш правилен хранителен и тренировъчен режим  :)

B_

17.07.06
18:17

не е изобщо късно ... няма късно!!!Майка ми е спортувала активно в училищна възраст!!И малко в университета и тогава съм се пръкнал  :lol:  аз и е нямала вече време, но ето че на 40 отново започва, а именно със фитнес и аеробика  ... така че граница няма!!! :wink:

RE

17.07.06
20:17

Идеална възраст даже аз сам на 27 сега и като сам тренирал на 17 сега дазе е по добре изграден си физи4ески и всичко е на 6.Ще имаш резултати вярвай ми и то доста добри. :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1