Уиндстроу , някои може ли да ми даде компетентно мнение ...

Темата е заключена.

05.01.06
23:50

Здравеите на вси4ки във форума . Нов съм във форум-а , а не в залата та затова така :) . Ми бих искал да разбера малко пове4ко за Уиндстроу защото мисля за първи и последен път да пробвам стероид и ми е някво мноо странно ... Та така бихте ли ми казали по какъв на4ин се тренира като взимаш Уиндстроу , и как трябва да се храниш ... зна4и аз ще го изплозвам за орелефяване и ка4ване на мускулна маса ( то май е само за това де ).
Схемата на приемане я знам ( орално ще го приемам , на хап4ета ).Също какви са му страни4ните ефекти и как да се предпаза ? Каква му е цената -тва доста ме интересува , ми ... тва е в общти линии . Аз съм 90 кг , 180 см , ако тва има зна4ение .. ако някакво друго инфо ви трябва за да ми помогнете питаите ме , Благодаря предварително :)  :oops:  :roll:

NI

06.01.06
03:42

Винстрол ли имаш в предвид????

06.01.06
11:17

Темата не е за тук местя я в забранени

06.01.06
11:48

Да Виндстрол ... О,о написах го както се произнасия от англииски до колкото знам де -,- може , но това имам предвид , и извинете не видях 4е има и такъв форум ина4е там щях да пиша ... , 4акам са някои ме открехне за кво става дума :)

06.01.06
12:05

Много е лесно да разбереш.Просто ползвай сърч тук или в гугъл!

06.01.06
13:36

Търсих , ама не намерих , това което ми трябва , нали затова искам някои да ми отговори тук и да ми пообясни малко .  :oops:  :oops:  :oops:

SO

06.01.06
16:57

страничните ефекти са малко. Нямаш анаболно акне, няма да си нервен, не е много токсичен за черния дроб. Ако прекалиш с дозите обаче може да имаш главоболие и т.н. Цените... ето какво съм чувал в последно време.

Тук в Благоевград един хап от 5мг за 1лв и от 2мг за 80ст.
Някой във форума ми каза за 10мг на British Dragon за 1лв, което е много добре. Разбира се ти си преценяваш риска дали е менте. В Интернет на British Dragon 100 хапа по 10мг са ти 130лв, което излиза по 1,30лв за 1 хап от 10мг.

За предпазване... някои нищо не пият щото е слабо токсичен за черния дроб иначе ако искаш можеш да си вземеш протектор за него. Това е в общи линии, по-компетентните ще добавят.

06.01.06
20:50

Мерси , soxy ... ми то по важното го разбрах само как се тренира като се приема ... сигурно с няква кардио програма а също и как трябва да се храниш ... ^^

SO

06.01.06
23:08

За храненето в bb-team има подробна информация, таблица с хранителните стоиности , много статии. Повече от инфото там няма да ти трябва. За тренировката ако целта ти е да смъкнеш трябва да е по-интензивна, съответно с по-малки почивки и повече повторения с по-малко килограми. Кардиото е много важно и то трябва да присъства поне няколко пъти в седмицата.

06.01.06
23:49

Аве ти горе си писал че ще го ползваш за качване на мускулна маса, така че кардио повече от веднъж седмично според мен не ти трябва, ама то си е и до човека... Ако по принцип си мазничък може и повече... Иначе тренировките като цяло да ти бъдат за маса с малко повторения и повече тежести, ти ще имаш и повече сила от стероидчето... А и трябва да увиличиш количеството на приеманите калории и до 2,5 до 3 грама белтък на килограм...

BB

07.01.06
21:39

BRITISH DRAGON

STANABOL TABLETS/WINSTROL/-100 табл.-10 мг.всяка=190-200 евро.Това е нормалната цена на оригиналният продукт почти в цяла Европа.За българския пазар вие си правете изводите/може пък да имат “специални” цени като на МУСАШИ/.

SO

08.01.06
03:42

[quote author=“bbfan”]BRITISH DRAGON

STANABOL TABLETS/WINSTROL/-100 табл.-10 мг.всяка=190-200 евро.Това е нормалната цена на оригиналният продукт почти в цяла Европа.За българския пазар вие си правете изводите/може пък да имат “специални” цени като на МУСАШИ/.

Не знам да ти кажа. Добавките по принцип са по-евтини няма връзка да има толкова голяма разлика при Винстрола(не че е добавка разбира се). Но няма начин всички да зобат ментета и да получават резултати, а аз не съм видял някой да е дал 400лв за BD :). Иначе по Интернет върви 130лв, от магазина към 90-100лв. същата разфасофка - 100таблетки по 10мг

08.01.06
10:10

Като оставим факта че в бг. има много ментета нека ви обясна защо тук химията е по ефтина отколкото на запад.
1.Вноса е супер елементарен(ппример за да докарат продукти на Бритиш Драгон от Украйна до Бг. хората искат с пъти по малко пари отколкото да ги закарат в Италия например,така че идва по изгодно първо да си ги внесеш от русия,тайланд,китай,турция,иран,египед и тн. и след това по български схеми да ги изнесеш на запад ,отколкото направо да ти ги пратят на запад.)
2.у нас няма строги закони против тези препарати така че всичко е пълна свободия и който се занимава с тях не поема никакъв риск от което следва и да не му  е нужно да завишава много цената
3.за нас 2лева горница на бройка е едно ,а за германеца 1 евро горница е нищо така че той там при това законодателство трябва да има минимум 2 пъти по голяма горница от колкото си слагат тук
Та общо взето за това у нас са по ефтини нещата,а нали както горе казах има и ментета ама това е друга тема

_Z

18.01.06
21:46

А бе момчета кви са тия цени бе.Тва хапче да не е златно  :lol:
Тука в Димитровград и Хасково най-високата цена на стромбата от 5 мг(повтарям 5 мг - не е правописна грешка)
е 70 ст. Иначе аз ще я взимам по 40 стотинки хапчето. И гаранцията че не е менте е 100 %.Всички взимат от нея и има големи резултати , дори в предсъстезателна подготовка са я взимали  и аз ще я взимам от тоя приятел.

ST

18.01.06
22:25

абе не може да си сигурен в качеството и ана тая стромба
първото което е
а и стромба от 10 мг се намира за 40ст в интерес на истината

_Z

19.01.06
10:45

От 10 мг знам за 60 - 70 ст. ама не и за 40.Иначе виж кви цени са писали по-горе.И за качеството ти казах че има резултати (готвили са се с нея за състезание)

19.01.06
15:33

аз си взех 10мг за 80ст.

04.04.06
04:42

И аз ще взимам Winstrol Tabs 10mg - Stanabol 10mg by British Dragon от Америка..но се чудя колко хапчета да взема ... 10мг. са.. 20 или повече...И също се чудя дали несе “изхвърлям” доста със тия 10мг. и дали да не взема по малко (5мг или 2..) и повече хапове...!
:?:  :!:  :?:  :!:  :roll:  :?:  :!:  :?:  :!:

04.04.06
09:48

винстрол
http://picvalley.net/show.php?2006/04/04/221667685ba5b707808ad1bfbd43d794.jpg

снабол

http://picvalley.net/show.php?2006/04/04/29004ff75d689cfdc3ca502392d61f27.jpg :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1