за L_carnitine при жени

20.07.05
19:40

Може би не е тук мястото, но все пак реших да попитам точно в този раздел - нали е за жени! Сега пия 2 по 500 на НУТРИМ 30-40 мин. преди тренировка. Въпросът ми е следния - трябва ли да пия Л-карнитин и през нетренировъчните дни и в каква доза. Висока съм 167, а съм 59 кг.

ВН

20.07.05
22:13

Няма смисъл и да има полза тя ще е незначителна, а неприятното при Л-Карнитин-а според някои учени е това, че след няколко седмици употреба ползата от ефекта му намалява, за разлика от тази на лецитина например, а взимайки го в нетренировъчни дни ще губите от бързата адаптация... Повече http://www.bb-team.org/stuff/000098.php

UN

10.10.05
12:04

Аз пък искам да попитам, дали е нормално да ме болят мускулчетата по цялото тяло когато приемам Л-карнитин? Когато тренирам го пия 500 мг. на гладно сутрин, и около час преди тренировка още толкова?

10.10.05
16:05

Не е нормално.

UN

11.10.05
09:42

[quote author=“kaloian.georgiev”]Не е нормално.

Тогава как се обяснява? Преди време пиех Lipozan (мисля че така беше) и единственото което имаше като ефект бяха болки по всички мускулчета, и там където незнаех че има :)?

15.10.05
12:53

Не знам дали учените се подлагат на диета, но аз бих оспорил тезата им :)

19.01.06
16:44

[quote author=”Питона”]Не знам дали учените се подлагат на диета, но аз бих оспорил тезата им :)

Я оспори тезата им, защото този въпрос наистина ме интересува - в крайна сметка как се дозира в тренировъчен и в нетренировъчен ден и как се постигат по-добри видими резултати.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1