Вените ми са изпъкнали

ВС

06.10.15
11:43

Здравейте ;) не знам дали е тук мястото, но не намерих по- подходящ раздел за този въпрос. Тренирам само на лостове от близо година. Структурата на тялото ми е месоморф. На 15 съм. Висок съм 176 и тежа 66 кг. Искам да ви попитам, защо вените ми изпъкват толкова? Основно по ръцете. Забелязвам ги леко по краката и по корема много малко. Не съм слаб за да е така. Предполагам всичко си е ген, но няма ли начин поне малко да ги скрия :D пия много малко вода по принцип, което мисля, че е важно да се спомене.

06.10.15
11:57

Те хората пари дават, за да им излязат вените, ти искаш да ги криеш :)

Тая тема ми бие не на оплакване, а на самохвалство...

П.П. На тия кила и височина - слаб си, пич. Ако сложиш още 15кг, тогава няма да си слаб ;)

Вени се скриват с хапване :)))

ВС

07.10.15
18:45

казано от Херцог Трън на 06.10.15, 11:58:

П.П. На тия кила и височина - слаб си, пич. Ако сложиш още 15кг, тогава няма да си слаб ;)

приятел, да...слаб съм, ама не чак толкова. Има много по- кльощави и не им излизат така. Сега докато съм на компютъра и ръцете ми са на клавиатурата няма ядове, обаче ако съм прав, да речем, и ръцете са ми надолу отпуснати излизат веднага :D Толкова, че да бие вече към грозното :D за самохвалба да не става и дума :)

07.10.15
18:46

на такива вени им се казва “мечтата на наркомана” :D

казано от Владимир Стоянов на 07.10.15, 18:45:

казано от Херцог Трън на 06.10.15, 11:58:

приятел, да...слаб съм, ама не чак толкова. Има много по- кльощави и не им излизат така. Сега докато съм на компютъра и ръцете ми са на клавиатурата няма ядове, обаче ако съм прав, да речем, и ръцете са ми надолу отпуснати излизат веднага :D Толкова, че да бие вече към грозното :D за самохвалба да не става и дума :)

Качи кила ;) Мускул основно ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1