Цигани във фитнес залата!!!

Темата е заключена.
IN

19.01.06
15:27

Ако във  фитнеса който посещавате ходят потни цигани ще го смените ли?

Що за расистка тема! Защо да са “потни”? Ти за сух ли се имаш?

19.01.06
15:38

В смисъл че не се къпят,поне тези които ходят в моя фитнес и пуснах тази тема да видя какво е мнението на хората

19.01.06
15:53

Въпросът е дали са миризливци или не, а не дали са цигани, българи или занзибарци!!!
Така зададен, въпросът ти лъха на противен расизъм!  :evil:

IN

19.01.06
15:56

Циганите по принцип си миришат повече.Ако някой българин е потен няма да мирише толкова “остро”

19.01.06
16:00

Абсолютно точно циганите нямат елементарни хигиени навици.Не искам да кажа че са животни-животните ако имат възможност не ходят да лягат на мръсно и се къпят редовно ако имат възможност(четох го в една енциклопедия за дивите животни)

^V

19.01.06
16:03

Това дали е циганин, негър или кореец няма никво значение за мен. Във залата сички се потим.....

По-добре да се истрие тая тема за да няма обидени :wink:

19.01.06
16:07

И аз по принцип нямам нищо против другите народи,те все пак имат някаква елементарна култура ама циганите просто си ходят потни с месеци-дори и по заможните не се къпят в моя квартал има такива.
Според мен  в анкетата се пита ако влизат потни в залата а не дали излизат потни от залата

19.01.06
16:10

В залата, в която тренирам, има и българи такива. В повечето случаи миришат не телата им, а екипите. Когато дрехата е напоена с пот, в нея се развиват бактерии, които именно са източника на миризмата.
Така че перете си екипчетата и се къпете след всяка тренировка, за да не смърдите, независимо от цвета на кожата си!  :wink:

19.01.06
16:25

Мен пък циганите ме кефат. Много са весели. Е зависи на какви попаднеш все пак. Аз си ги обичам. :lol:

19.01.06
16:27

Твойто мнение си е за бисерите на форума.А иначе удрял ли си си главата като малък?Сериозно!

19.01.06
17:21

Веселяци са! :D

19.01.06
17:44

[quote author=”^Vlastelina^”]Това дали е циганин, негър или кореец няма никво значение за мен. Във залата сички се потим.....

Споко няма опасност циганите да се обидят те не могат да четат.Най-много някой фен на Амет да се обиди. :lol:

HR

19.01.06
17:58

[quote author=”^Vlastelina^”]Това дали е циганин, негър или кореец няма никво значение за мен. Във залата сички се потим.....

Б-я е свободна държава и имаме свобода на словото, така че всеки може да си каже какво им е мнението за цигани трениращи в залата, темата не трябва да бъде заключвана.

Иначе противните хора в залата идват във всякакви разновидности, раси, размери, интелект и хигиена. Всеки един може да ти антипатичен по различни причини

19.01.06
18:09

Добре че в мойта зала не идват мангали ..аз и на другите миризливци се нервя ..ма ко имаше и роми ..незнам.. :twisted:
Пък вий дето сте толкова широко скроени и казвате че темата е расистка ..как може да сравнявате циганите с българите...на 10 българина примерно 1 мирише понеже не се къпе ..а на 10 циганина 1 максимум не мирише...Добре че не идват в залата...за съжаление ги има навсякъде другаде...циганска работа..

19.01.06
18:18

[quote author=“MiRaCuLiX”]Добре че в мойта зала не идват мангали ..аз и на другите миризливци се нервя ..ма ко имаше и роми ..незнам.. :twisted:
Пък вий дето сте толкова широко скроени и казвате че темата е расистка ..как може да сравнявате циганите с българите...на 10 българина примерно 1 мирише понеже не се къпе ..а на 10 циганина 1 максимум не мирише...Добре че не идват в залата...за съжаление ги има навсякъде другаде...циганска работа..

Браво много добре казано-циганите и БЪЛГАРИТЕ нямат нямат нищо общо. Ние сме културен народ,с най-старата държава в Европа а циганите са една сган.Те дори нямат писменост.

MU

19.01.06
19:04

Абе според мен ако един циганин има 2-4лв за той ще избере да си купи кутия Шипка и патронче Пещерска отколкото да ходи на фитнес  :wink: А че миришат,така си е  :wink:  :idea:

19.01.06
19:06

[quote author=“viliareal”][quote author=“MiRaCuLiX”]Добре че в мойта зала не идват мангали ..аз и на другите миризливци се нервя ..ма ко имаше и роми ..незнам.. :twisted:

Браво много добре казано-циганите и БЪЛГАРИТЕ нямат нямат нищо общо. Ние сме културен народ,с най-старата държава в Европа а циганите са една сган.Те дори нямат писменост.

това според мен е расистко изказане , щом не ти харесват циганите просто смени залата ... и на мен не са ми приятни , но засега нямам такива проблеми във фитнеса, но това че са цигани не значи че са по-малко от теб , просто държавата има голяма вина за тяхното положение .. въпроса е сложен.. не ми се пвуска в подробности

19.01.06
19:10

По-малко от мен са,но и на мен не ми се пише да ти обяснявам защо мисля така.Всеки си има мнение.Но както се забелязва всеки ден националистите стават все повече и повече.Ако в България имаше повече националисти които да мислят за българският народ нямаше да сме в такова жалко положение!

19.01.06
19:15

мразя циганите (и за сапун не стават)

19.01.06
19:17

момчета ще помоля расистки теми да не се обсъждат във форума! Ако искахте можете да пуснете темата за хигиената, но това е друг въпрос!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1