Хранителни стойности на бирени пръчици / чорбаджийски разядки?

11.10.15
16:01

Здравейте на всички :) Някой има ли представа или предположения какви биха били хранителните стойности на бирените пръчици на Бони/100г? Нито са упоменати на етикета, нито отговарят по мейла (сигурно са ме помислили за изперкал).

Да се надяваме, че от 1-ви януари ще се спазват новите изисквания за етикетиране според европейските норми.

Благодаря предварително.

И ние се надяваме, че с всяка година ще се спазват тези изисквания от всички. Прогрес има, но е строго избирателен. Все пак е ясно на всички по веригата, че ако съставът е посочен на всеки един продукт, някои биха били непродаваеми.

Що се отнася до пръчиците - не сме намирали досега профил, спрямо който да съпоставим поне приблизителни данни.

11.10.15
19:28

Ясно, благодаря. За сега ще ги приравнявам към някакви средни стойности като за луканката, че са си мазнички, някъде около 470-490/100, пък след време ще видим.

Аз бих заложила на чисто месо, защото ще съм по-сигурна в състава му.
Подобни пръчици, както и всякакъв вид колбаси, бих свела до минимум в менюто си. :)

Вероятно са близо до луканката, но... кой знае?

В тези неща има почти толкова месо, колкото има в кренвиршите :))))))

11.10.15
21:06

Има един стар лаф, че ако си ял кренвирши си ял от всичко.

11.10.15
23:43

казано от Камен Илиев на 11.10.15, 21:06:

Има един стар лаф, че ако си ял кренвирши си ял от всичко.

Хахахаха, много точно казано.
Иначе да, напълно съм съгласен за пръчките и всякакви подобни храни, или по-скоро имитация на такива, но пък какво да се прави :) Времевият интервал между тренировка и работата не е голям, та ми идват добре с чаша мляко, и най-важното - вкусни са и не ми омръзват, нещо което е рядкост при мен (tmi).

Благодаря за отговорите.

Бирени пръчици с чаша мляко?

13.10.15
09:48

Дам (nfun)

През останалото време какво ядеш ако не е тайна ?

14.10.15
09:11

Докато съм на работа - пилешко бутче/крилца/шишчета/кебапче/кюфте, зависи какво има на разположение, хляб, следобед някакви плодове (предимно банани или грозде) с кутийка йогурт и ако има нещо останало от обяда го доопустошавам.
По някой път ако има някоя по-вкусна ‘манджа’ на стола хапвам и от нея, но рядко.
Вечерно време шопска салата с повече сиренце или ако съм попрекалил през деня я пропускам и така.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1