Отразяват ли се по анаболните стероиди на растежа?

Темата е заключена.
FI

19.01.06
23:02

вярно ли е че исползването на анаболни стероиди влияе на нормалния растеж на тялото в по ранна вьзраст?

19.01.06
23:14

Предполага се.

FI

20.01.06
00:21

имам предвид на растежа на височина не на килограми

20.01.06
00:29

Има супер много такива теми .. Там четете и ще разберете. А иначе стероидите оказват влияние на Калция като калцират повече костите и намаляват растежа.Така знам поне аз :roll:

20.01.06
11:13

[quote author=“fist”]имам предвид на растежа на височина не на килограми

Могат да го забавят или да го спрат преждевременно, ако това имаш предвид.

20.01.06
12:34

Не е много сигурно че ще спре разтежа.Един авер беше с 4-5 санта по нисък от мен като напраи една с-ма с анавар и бионабол и порастна с 5 санта.Аз съм 183 см.(той стигна моя ръст че даже и още разте)

21.01.06
06:12

Зависи от самия човек, индивидуално е, не зависи толкова от годините, някой на 15 вече спират да растат на височкина други на 25

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1