20.01.06
12:32
Типично българска работа, когато трябва да се организираме да направим нещо заедно всеки се спотайва иначе тук във форума устите на всички са много големи :evil: ! Варненци излязоха шматки!
Ставаше въпрос за изследването на Про голд 90 , изпратих съобщения до всички варненци, но само Нео се обади и понеже ми писна от лапешки истории днес отиваме двамата да го дадем за изследвания!
Извинявай,но с какво право съдиш хората тук ?
Както сам каза-лапешка работа-детска!Да,повечето са деца и за тях парите са проблем !Не си ли се замислял,че когато не си изкарваш сам парите не е толкова лесно ,че за някой и едно левче е много,а ?
Не съм адвокат на никого,аз лично ти казах своята позиция по въпроса ,но е някак си несериозно да се сърдиш на целия свят,защото не е станало това,което на теб ти се иска!
off
Извинявам се за тона ,ако решат модераторите да изтрият поста ми!
За какво да го трием, това си е така...
На думи всички са смели, но когато се искат деиствия...
Повечето хора са такива, не само варненци, децата или някой друг ;)
Нали знаете приказката защо на вълка му е дебел врата ;)
red, човече, що се сърдиш на всички. Някои просто нямат пари за изследвания, други нямат време, а трети въобще не пият Про-Голд 90. Така че, можеш да се сърдиш само на тези, с които си имал някаква уговорка и за да не си помислиш, че другите чакат само наготово - просто не давай инфо какво е показал теста. М/у другото можеш да разбереш само %-то съдържание на белтъчини, което съм почти 100% сигурен, че ще е около 90%, но пак нама да разбереш от какво идват тези белтъчини (дали не са добавили и малко евтин соев изолат).
tigra, май беше писала, че тренираш при Вили - и аз там тренирам, но май не съм те виждал.
[quote author=“AC/DC”]
tigra, май беше писала, че тренираш при Вили - и аз там тренирам, но май не съм те виждал.
Не съм ходила при него от октомври месец ...:)
Сега тренирам в друга зала :)но ще гледам да намина да се видим:)
[quote author=“tigra”]Извинявай,но с какво право съдиш хората тук ?
Както сам каза-лапешка работа-детска!Да,повечето са деца и за тях парите са проблем !Не си ли се замислял,че когато не си изкарваш сам парите не е толкова лесно ,че за някой и едно левче е много,а ?
Не съм адвокат на никого,аз лично ти казах своята позиция по въпроса ,но е някак си несериозно да се сърдиш на целия свят,защото не е станало това,което на теб ти се иска!
off
Извинявам се за тона ,ако решат модераторите да изтрият поста ми!
Ами не виждам логика да нямаш 5лв , а да даваш всеки месец за няколко кутии при положение , че 1кг е 18лв!!!?? Ако ли греша някой да ме опровергае!
А колкото до съденето,ако някой се чувства засегнат моля да ме извини, но не и тези 8-9 човека , които ми писаха , че имат интерес от изследването, а после се покриха!!
Аз мисля, че качеството на ПРО ГОЛД-а касае именно хората с ограничени средства, защото именно те са сред основните му потребители. Виждам как всички заемат изчаквателна позиция от рода на “защо аз?”, а това дразни. А с какво основание ли? Ами например БЕЗБРОЙНИТЕ писания във форума на тема ПРО ГОЛД-качество, в които всеки е силен-вилен и безкрайно компетентен, защото някой нещо казал, някой нещо чул... А когато може да се направи нещо конкретно - никой. red е абсолютно прав - българска работа!
20.01.06
19:51
яко офтопик:
‘българска работа’ ли ве?? ти не си ли българин?!?!. едно е да си несериозен друго е да говориш за сички, че са такива
20.01.06
20:46
Шматки са тези дето се интересуват от изследването и чакат на готово, но когато стане въпрос че и те трябва да помогнат по някакъв начин, се укриват.Както каза red щом някои дават по 18лв. за некго, то 5лв. за изследване едва ли ще ги разорът финансово.
На 17 съм и нямам кои знае какви финансови възможности, но ако знаех че се организира такава “кампания”, щях да помогна финансово, само че съм от София...все пак трябва да знаем какво слагаме в устата си...
Аз също използвам PRO 90 GOLD и се интересувам от резултатите, така че red, Neo, ще съм благодарен ако ме уведомите чрез ЛС за резултатите
Оппа и аз ако бях от варна 5лв. бих дал без никакви проблеми като се има напредвид че про голд-а го пия вече 3месеца даже и повече и нз нищо не съм усетил но и аз като мад уолф съм доста далече от варна и нямам как да стане работата :-( !
Е, мноо ясно, че резултатите ще станат достояние във форума, няма да си ги стискаме, щото сме дали по 20 лв!! Но все пак - ако някой има доброто желание да се включи, изследванията ще излязат първите дни на февруари.