Never back down :) BEAST MODE in action :D

Темата е заключена.
Прескочи до:

16.10.15
22:36

казано от fuck dotnet на 16.10.15, 22:23:

казано от nervak на 16.10.15, 14:57:

казано от fuck dotnet на 16.10.15, 12:24:

Скоро ще заприличаш на Хълк, жалко, че си хубаво момиче.

По-скоро ти гледай да заприличаш на Хълк -да станеш прилично момче,иначе за подобни момичета можеш само да мечтаеш...

Ххахаххаха, аз имам тяло на Аполон, а ти се ме виждал само в сънищата си.
Подобни момичета харесват само такива като теб, които си падат и по мъже.
Извинявам се, че дадох глас на коментара ти, без да искам.

Това ли е твоят тип , Аполоне ?

П.с - Съжалявам , че така ти започвам новата страничка :) !

Мнението беше редактирано от Радо на 16.10.15 22:37.

16.10.15
22:36

казано от overkill на 16.10.15, 22:27:

Аполочно ....падаме си по мазни какички ......лошо няма ,но недей да даваш наклон на другите  бе убавец мамин.....:*

Ако целувката не бе виртуална, щях да се самоубия, въпреки че и сега мисля да го направя, щото простотията на повечето тук може да е заразна.

Мнението беше редактирано от fuck dotnet на 16.10.15 22:37.

16.10.15
22:40

казано от Радо на 16.10.15, 22:36:

Това ли е твоят тип , Аполоне

Толкова ли ревнуваш приятелката си, че питаш всеки дали я харесва? И сам не си вярваш, че само ти би останал нормален , ако го направиш с нея.

Молбата ми е да прекратите това, на което отделихте достатъчно време (и с което оцапахте спортния дневник).

(Ади, ако искаш да разчистим, напиши ми на лични от кой # мнение искаш да трия.)

Нека си стоят... не ми пречат. Просто и моята молба е да спрат. Всеки има мнение, свободен е да го изрази и аз го уважавам, но мисля, че темата се изчерпа :)

Печена тиква с лешников тахан - МАГИЯ <3 изобщо не ви трябват шоколади и сякви подобни глупостиии

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 26.10.15 18:48.

Днешният ден беше прекрасен и го използвах за разходка на Витоша с кучо - за първи път го качвам горе, тъй като имахме малко проблеми с дисциплината:)) Но съм повече от доволна как се държа и колко послушен беше - пуснах го без да ме е страх, че ще хване гората и няма да се върне хаха. След тренировката ми за задно бедро сутринта, това си беше двучасов маратон, такова темпо държи това куче... не знам как не се изтощи след толкова тичане и ходене, накрая се пльосна в едни листа и лежа 5 минути хаха:)

П.С Не знам каква е тази кампания по новините, която върви не само против колбасите, но и месото като цяло - ще се опитват да ми внушат, че ако ям 50 грама месо на ден особено червено, видиш ли животът ми е застрашен от рак, да приравняват пушенето на цигари с ЯДЕНЕТО НА МЕСО... и една статиска, която ме стресна - средностатистическият българин ядял по 40кг месо годишно - аз толкова ям сигурно за 2-3 месеца хаха...  пф. Не пуша цигари, пия рядко, мисля, че ще си позволя лукса да ям МЕСО !

27.10.15
21:50

Новини се старая да не гледам, но... :D

ахаха прав си, ти определено се обогатяваш повече :D

28.10.15
08:29

Въпросът не е в яденето на месо, а в яденето на ПРЕРАБОТЕНО месо - това е дребната подробност, изпусната от много от коментиращите.

П. П. Examine.com публикуваха много интересен и безпристрастен материал по темата:
http://examine.com/blog/scientists-just-found-that-red-meat-causes-cancer—or-did-they/

Мнението беше редактирано от Boby_ на 28.10.15 08:55.

Наталия

28.10.15
10:21

казано от Boby_ на 28.10.15, 08:29:

Въпросът не е в яденето на месо, а в яденето на ПРЕРАБОТЕНО месо - това е дребната подробност, изпусната от много от коментиращите.

П. П. Examine.com публикуваха много интересен и безпристрастен материал по темата:
http://examine.com/blog/scientists-just-found-that-red-meat-causes-cancer—or-did-they/

Много готина статия, Боби :) Като стигнах до 4-тия заподозрян TMAO….Си помислих дали е възможно ежедневния допълнителен прием на Л-карнитин /като добавка/ да доведе до повишена възможност за превръщането му в ТМАО?  Имайки предвид, че през останалото време си ядем всякакъв вид месо и зеленчуци :)

28.10.15
10:36

Всъщност идеята за тиква с лешников тахан е моя, когато бях на ебаси режима ;)

Статията на Examine е страхотна, благодаря ти, Боби!
Споделих я и в социалната мрежа, за да достигне до повече хора. Че малко в повече ми идват зловредните материали и телевизионни интервюта.

Блаж, аз лично от теб я знам идеята, да, и никога не съм го крила. :D

Но аз не - явно големите умове мислят еднакво :D

Вече е официално, така че е време да го споделя - започвам работа във фитнес “Атлетик”, за което съм много щастлива. Далеч съм от мисълта, че знам всичко, за да бъда персонален треньор, но знам, че имам достатъчна база, над която да надграждам. Така или иначе чета ежедневно един куп статии, учебници, книги, свързани с това, голяма част от ежедневието ми минава по зали, помагам на хора със съвети, тренировки, режими и тн. Поне знам, че ще отивам на работа с удоволствие и кеф! Реших, че за момента искам да го превърна и в професия, пък да видим какво ще излезне:) Wish me luck !

Става нещо в последните дни... много хора започват нови неща - със сърце и като кауза, не от безизходица и просто за пари. (sun)

Работата с хора е специфична, шарена... на моменти трудничка (нека не се лъжем), друг път е чисто удоволствие.
Смело! Ти ще усъвършенстваш хората, а те ще подобряват теб.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 30.10.15 13:34.

Благодаря ти, Коле :* Напълно си прав !

Успех и умната!
Не става само с четене обаче. Трябва и практика, стаж, натрупване на опит.

Така че ти желая здраве и енергия за всичко това. Много отговорна работа е, макар в последно време да е пълна пародия.

Та, радвам се, че тръгваш със знанието, че... трябва още знание. :) Малко хора го правят.

Дано да си удовлетворена винаги. :)

казано от Вероника Налбатска на 30.10.15, 16:44:

Успех и умната!
Не става само с четене обаче. Трябва и практика, стаж, натрупване на опит.

Така че ти желая здраве и енергия за всичко това. Много отговорна работа е, макар в последно време да е пълна пародия.

Та, радвам се, че тръгваш със знанието, че... трябва още знание. :) Малко хора го правят.

Дано да си удовлетворена винаги. :)

Ясно ми е, че не става само с четене, Рони. Ама то, за да натрупаш опит, трябва да започнеш да правиш нещо:) Ясно ми е, че работата е отговорна, виждам какво представляват 90% от инструкторите в залите и поне знам каква НЕ ИСКАМ да бъда и какво ДА НЕ правя. Никога не съм се страхувала да си призная, когато не знам нещо, не бих го казала грешно, по-скоро бих се допитала до човек, който е наясно, а слава богу работя с Пламен Христов, към когото мога да се обръщам винаги.

Привет ,

до края на годината си поставям за цел да си открия максовете на клек, тяга и лег. Миналата седмица си подобрих рекорда на тяга, като дръпнах 105кг (беше 100), днес бутнах 75кг от лежанка (беше 70), тази седмица ще клякам тежко. И понеже тия половинки ме дразнят, ще пробвам да дръпна 110 и да бутна 80, та да ми е спокойно. Мисля,че миналата година клекнах с 90, но сега клякам по-дълбоко, така че ако успея пак да клекна с толкова, ще си е постижение :D Иначе освен фитнеса, който си присъства  5 пъти седмично, кросфита и баскетбола, започнах да играя футбол и да се катеря :D Май не съм имала почивен ден от 3 седмици, но храната и сънят са ок, така че явно смогвам някак с натоварването. 

Желая на всички весело посрещане на празниците и  - нарушете българския обичай - не преяждайте :) и след Коледа ще има храна, спокойно :D

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 14.12.15 12:08.

Тайно надникнахме в шкафа със “зоба” на Ади, но не й казвайте! :)

Да видим как ще се суплементира, за да постави нови лични рекорди!

Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 20.01.16 23:36.

Привет на всички :)

От доста време не съм писала, но това далеч не значи,че съм ви забравила, спряла съм да следя форума и сайта или пък съм спряла да тренирам :D

Започнах с чистенето преди месец и нещо и нещата вървят доста добре за мен. В момента съм 65 кг, и мисля, че постигнах най-добрата си форма, особено в краката, които ми бяха проблемна зона и се боря с тях от години :) Тренирам поне 4 пъти седмично в залата, играя футбол 3 пъти седмично и всякакви други активности  от сорта на тенис на маса, скуош, тенис на корт, волейбол (for fun).

С храната гледам да съм стриктна, като само 1 ден седмично си позволявам разни прегрешения. Като цяло гледам да се раздавам много в тренировките и храната отдавна вече не ме обременява психически.

В целта ми към изчистване пия и едно стакче, което включва йохимбе, течен л-карнитин с хром и зелен чай на NOW.

Прилагам и някакви снимчици, държа да подчертая, че до 70 кг май не съм била от периода ми, в който бях 70 кг (сега съм 65)  и се борих с хормонални проблеми. Ето как за пореден път можем да се убедим, че килограмите не са нещо страшно, важно е дали идват от мускул, или от мазнини.

Мнението беше редактирано от Графиня фон Дачева на 24.06.16 09:44.

24.06.16
09:56

Страхотна! <3
( и татусът е интересен, защо ДНК?)

30.06.16
21:07

Честито завръщане ;)

Честито завръщане, Ади, изглеждаш много добре :).

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1