22.10.15
09:45
Здравеите :) на 21 години съм и тежа 45 кг висока съм 168 ..Много хора искат да свалят килограми аз съм от малкото които ще ВИ помоля за обратното имам трудности с покачването на мускулна маса и имам малко телесни мазнини.Моля ви даите предложения какво да правя като упражнения Нямам хранителен режим съвети как да си изготвя такъв .. И има ли вариянт без да взимам добаавки да извлека нужното само от храната .Благодаря предварително :)
22.10.15
10:41
Разбира се, че можеш и без добавки, храненето е най- важно. Разгледай темите за Високовъглехидратната диета, те ще ти помогнат да си изготвиш хранителен режим, набялгай на храни богати на въглехидрати, ще ти помогнат да качиш килограми и съответно да изградиш мускулна маса, но не можеш да качваш и в същото време да се чистиш от мазнини. Когато вече мислиш, че си стигнала до желаните килограми, започни Нисковъглехидратна диета, за да изчистиш тялото си и от мазнините, съответно и с тренировките.
22.10.15
15:06
Увеличи въглехидратите и тренирай с тежести и всичко ще си дойде на мястото.
23.10.15
08:45
Добре дошла и честит дневник!
Когато започнеш да описваш отчетите си, ще стане по-ясно как точно ядеш сега, което ще помогне в даването на съвети.
Мнението беше редактирано от Вероника Налбатска на 23.10.15 08:46.
23.10.15
20:10
Може ли да ми помогнете да си направя хранителния режим понеже изчетох много статии / диети и не мога да преценя от къде да започна . Ако е възможно горе доло да ме ориентирате към закуска,обяд и вечеря :) Много ще съм благодарна :*
23.10.15
20:32
Здравей! :) Бих могла да ти помогна, като споделя моят хранителен режим, който всъщност в момента не спазвам, но ми бе изготвен със същата цел от инструкторката. Както знаеш при всеки е индивидуално и далеч не се правя на някоя разбирачка, но смятам че ще ти е от полза и поне ще се ориентираш. :)
1-во хранене (до 1 час след ставане): 50гр. фини овесени ядки + 2 - 3 с.л. кисело / прясно мляко + 100гр. пресни / сушени плодове + 2 яйца + сок от 1 грейпфурт
2-ро хранене (след 2, 3 часа): 100гр. извара ; 1 краставица ; шепа маслини / сурови ядки
3-то хранене (след 2, 3 часа): 150гр. пил.гърди / риба + 150гр. салата по избор (1с.л. зехтин)
4-то хранене (след 2, 3 часа): таратор или омлет от 3 яйца ( 2 белтъка и 1 цяло )
5-то хранене (след 2, 3 часа): 150гр. пил. филе + зелен зеленчук
Копирала съм го направо от моят дневник. :D
23.10.15
20:55
казано от Divo Cvete на 23.10.15, 20:10:
Може ли да ми помогнете да си направя хранителния режим понеже изчетох много статии / диети и не мога да преценя от къде да започна . Ако е възможно горе доло да ме ориентирате към закуска,обяд и вечеря :) Много ще съм благодарна :*
Ако е възможно и ти да ни ориентираш как ТОЧНО се храниш сега, това би било много добра отправна точка. :)