Маса за трениращи (баскетбол)

20.01.06
22:46

Един приятел иска да вдига и да качи маса, обаче от понеделник до петък тренира баскетбол (това му е като кардио). Е, въпроса ми е може ли да качи маса при стеклите се обстоятелства?  :roll:

SH

20.01.06
22:48

Многооо трудно, поне според мен.С тва бягане от понеделник до петък ще изгори бая калории.Ма може и да стане нека и другите си кажат мнението де..

ПО ЗДРАВИ

DM

21.01.06
11:23

Може може, баскетбола ниама ни6тио об6то с аеробно натоварване, Тренировките по баскетбол са вав савсем друга област на натоварването
а и ако прави аверобика при баскета, 6те му баде контрапродуктивно zа играта
стан

22.01.06
10:29

Е, какво да му кажа на тоя човек? Да взима ли някакви по-специални добавки или всичко си е същото както ако не тренираш баскет?

DM

22.01.06
13:16

Кажи му да приема пове4е ваглехидрати и белта4ини, и ако може да не тренира само хипертрофиа а да смесва сас максимална сила , и иzдаржливост на силата zа да не си раzвали играта
стан

RE

27.01.06
09:58

мозе да качи само с добавки иначе едва ли.
Ако иска само маса-да си вземе един геинер на Универсал примерно стото е много изгоден и е добар/1,5 кг опаковка 13,14 долара и се качи.

IV

27.01.06
21:34

[quote author=“DJ MADMAN”]Може може, баскетбола ниама ни6тио об6то с аеробно натоварване, Тренировките по баскетбол са вав савсем друга област на натоварването
стан

бисери  контрапродуктивно  :D Брато кажи на приятеля ти че ако е ектоЕктоморф /трудни качващ/ и тренира много ще му е трудно да качи маса ако тренира от понеделник до петък .И аз така тренирах от понеделник до петък и почти не качвах дори и с добавки .А ако е мезоморф/лесно качващ/ ще качи въпреки АЕРОБНОТО натоварване от баскета.Имахме един много едър в отбора много бягаше ама пак качваше.А аз като спирах тренировки за седмица качвах 3 - 4 кила.Кажи му да се откаже докато е време от баскета.1 Става маркуч дълъг второ Няма пари в тоя спорт .Трето губене на време .Аз тренирах близо 3 години и кво нищо.

DM

28.01.06
00:23

Здравеи  иваилито, не мога да приема поста ти като сполу4ливо обиаснение, zа6тото аz гледам на не6тата от савсем друга гледна то4ка
ти може6 ли един спорт да го аналиzира6 , от вси4ките му страни
ами сигурен сам 4е не може6
така 4е преди да ме вкарва6 в бисерите , се опитаи да раzбере6 какво имам в предвид
стан

IV

28.01.06
00:48

не ми се спори нека другите да кажат дали баскета НЕ Е АЕРОБНО,както твърдиш ти.Точно аеробно си е.

DM

28.01.06
02:16

Иваилито 6те ти кажа само анаероб алактацидно натоварване,
ако ти говори не6то, на мен всу6тност ми се дискутира , ама ниамам времето zа това, виарваи ми кво пи6а , доста дулго сам в центара на професионалниа спорт
стан

28.01.06
10:40

[quote author=“DJ MADMAN”]Иваилито 6те ти кажа само анаероб алактацидно натоварване,
ако ти говори не6то, на мен всу6тност ми се дискутира , ама ниамам времето zа това, виарваи ми кво пи6а , доста дулго сам в центара на професионалниа спорт
стан

хаха толкова си  сигурен и ти вярваме кво пишеш само дето анаероб алактацидно няма  :lol:  има алактатно

DM

28.01.06
12:31

Вси4ко сам го у4ил на немски, и на немски се каzва алактацид, от каде да zнам как се каzва на булгарски,

28.01.06
14:14

На английски е - lactic и alactic. Предполагам и на немски е нещо такова. Нормално е мадман да се обърка в превода.

^V

02.02.06
21:50

[quote author=“ivaivalito”][quote author=“DJ MADMAN”]Може може, баскетбола ниама ни6тио об6то с аеробно натоварване, Тренировките по баскетбол са вав савсем друга област на натоварването
стан

бисери  контрапродуктивно  :D Брато кажи на приятеля ти че ако е ектоЕктоморф /трудни качващ/ и тренира много ще му е трудно да качи маса ако тренира от понеделник до петък .И аз така тренирах от понеделник до петък и почти не качвах дори и с добавки .А ако е мезоморф/лесно качващ/ ще качи въпреки АЕРОБНОТО натоварване от баскета.Имахме един много едър в отбора много бягаше ама пак качваше.А аз като спирах тренировки за седмица качвах 3 - 4 кила.Кажи му да се откаже докато е време от баскета.1 Става маркуч дълъг второ Няма пари в тоя спорт .Трето губене на време .Аз тренирах близо 3 години и кво нищо.

Абе всеки може да си тренира каквото и да е, стига да му харесва. Това че не се печелят пари от баскета, няма никво значение, важното е да тренираш нещо поне. А от фитнеса кви пари се печелят ????

03.02.06
17:59

Питай Рони и Кътлър

^V

03.02.06
23:50

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Питай Рони и Кътлър

Нямах предвид Културизъм а тренирането за спортта  :)  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1