канадска борба

14.01.06
22:46

Здравейте,

трябва ми нещо наистина добро за възтановяване на връзките и за сила. Играя канадска борба и затова все ме болят ( не са контузени ). Гледах една реклама на Картилазин. Ако може някой да ми каже дали това става или да ми каже нещо по-добро.

10х

19.01.06
19:23

1 съвет от мене.Ако не мислиш да се занимаваш префесионално с канадска борба по-добре не играй...Иначе за възстановяване ти препоръчвам Хрущял от акула...

19.01.06
21:19

Аз от канадска борба получих неква контузия в лакътя и не можех да тренирам некви месеци.Незнам теа работи дето се пият как деистват ама препаратите за мазане са за никаде - определено ефекта не е като по рекламите  :D

19.01.06
22:57

то че ефекта го няма няма го но поне загряват  8)

21.01.06
13:22

E az имам контузий и на 2те раце от канацка...Случвало ми се да ми се схащат от болка,а иначе тфа за мазилата облекчават малко ...Аз в момента се мажа с Бен-Гей и сам доволен.

21.01.06
13:43

Doberman ти тоя Хрущял от акула пробвал ли си го. Дава ли ти сила или само възтановяваш от него?

22.01.06
21:33

[quote author=“Doberman”]1 съвет от мене.Ако не мислиш да се занимаваш префесионално с канадска борба по-добре не играй...Иначе за възстановяване ти препоръчвам Хрущял от акула...

Това доколкото знам е против рак...

04.02.06
21:42

Хрущяла от акула ще ти свърши работа. От него се възтановяват връзките и ставите не дава сила. Ако имаш болки мажи с фастум гел преди тренировка борба загряваи добре ръцете може да мажеш преди тренировка и с бен геи малко мирише ама за добро.

05.02.06
12:08

добре ами нещо за сила знаешли. Аз единствено креатин си мисля....нещо друго или пък съчетание с креатина?

05.02.06
14:13

Точно за канадска борба не знам но пробваи съчетание от креатин таурин и глутамин.

05.02.06
18:40

аха...трябва да е нещо само за сила и издражливост...да не качвам маса.
колко време да ги вземам тия трите?

05.02.06
18:48

От тия трите няма да качваш маса както и от хрущяла.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1