29.10.15
11:40
Здравей, тази тренировка как е свързана с кросфит тренировките и целите ти като цяло ? Тук каква е идеяата, да донапомпиш мускулите на другия ден след кросфит-а и ако е така защо са само излолиращи упражнения за бицепс-а и трицепс-а ? Или е изцяло насочена към придобиване на по добър релеф на бицепс-а и трицепс-а. Това означава ли че имаш повече мазнини по трицепс-а и бицепс-а отколкото на останалото тяло ?
Здрасти! Като цяло двата типа тренировки не са ми свързани по никакъв начин. Единствената промяна в тренировките ми, която направих, беше да намаля времето за почивка между упражненията и да увелича повторенията, ако това може да го наречеш “връзка”...
Колкото до тази тренировка (и не само) - аматьор съм. Не съм се съобразявал с тип-а на упражненията и прочие. Имам някакви познания, кое е правилно и кое не, но не претендирам за повече или че пък са абсолютно верни. Целта ми е покачване на мускулна маса. Старая се да натоварвам максимално конкретния мускул, правейки повече и чисти повторения. За конкретните упражнения - спрях се на тези понеже успявам да се натоваря по-добре (лично мнение).
01.12.15
23:22
30.11.2015г - Кросфит тренировка
01.12.2015г. - Кросфит тренировка
Изглежда май не съм писал последния един месец, ама и не съм тренирал. Нямах физическата възможност да го направя :Д. Надявам се след тази седмица да мога да зачестя тренировките. Трябва!
Мнението беше редактирано от Dimitar Stoyanov на 01.12.15 23:22.