30.10.15
05:39
Здравейте. От няколко дена, реших да се стегна и започнах, хранителен режим, с цел да се изчистя. Всеки ден се храня разнообразно, диетата ми е високо протеинова и ниско въглехидратна. Ще ви дам пример с вчерашното си меню, като пример, да дадете едно мнение, дали се храня правилно.
Закуска:150 гр извара+една препечена филийка ръжен хляб+чаша от 300 мл прясно мляко 1,5% масленост
Обяд:250 гр пилешки гърди на грил тиган+1 филийка ръжен хляб
Вечеря:3 твърдо сварени яйца+100 гр извара+1 филийка ръжен хляб+400 гр кисело мляко 1% масленост
Висок съм 171 и тежа 80 кг. Днес се събудих рано и преди да замина на работа закусих 100 гр извара+1 препечена филийка ръжен хляб и 300 мл прясно мляко 1,5% масленост. Благодаря ви, предварително за отговорите!
30.10.15
08:59
Здравей!
Няма как да разбереш дали нещо работи добре за теб само от няколко дни.
Нужно е малко повече време и наблюдение.
В режима ти липсват полезни мазнини и съветът ми е да ги включиш, особено след като си решил да се храниш нисковъглехидратно.
Зехтин, краве масло, скумрия, повече яйца, маслини, авокадо, сурови ядки и т.н.
Също така е добре да включиш и зеленчуци - поне към обяда и вечерята.
30.10.15
09:21
Благодаря, за съветите. Ще включа полезни мазнини и зеленчуци. Особено зеленчуци. Забелязах, че от високо протеиновите храни, получавам запек. Благодаря отново! :)
30.10.15
10:34
Причината е, че ти ядеш само протеинови храни (с изключение на филийките хляб).
Запекът е от това, че нямаш мазнини в менюто, както и фибри (зеленчуците имат и тази роля, но не само). :)
Пий и достатъчно вода.