казано от Т. Тодорова на 17.10.15, 21:31:
Ох... плейт... да му се не види.
Интересно, ще пробвам, но трябва да си намеря стена без огледала в залата =)))
Благодаря ти :)
За нищо (nfun)
Вчера - стречинг, стойки на ръце и хспу.
Днес не остана време, а утре задължително ще има стабилна тренировка!
Хораааа, къде си намирате дънки о.0 днес най-малко 30 чифта мерих. . .влизам и казвам, че искам шорок и прав крачол, дават ми някакви и казват, че даже ще са ми големи.И споряд с мен, та се налага само да ги обувам да им докажа, че грешат :-Д Все рапарски или модели от преди 5 години. . .с 300 зора намерихме 1 много хубави и леко еластични.
Нестандартно производство. . .като почнеш от обувките, та стигнеш до дрехите - всичко трудно намирам :/
Мнението беше редактирано от Иван П. на 19.10.15 20:57.
Военна - 5х62 5х62 4х62 3х62 3х62
Набиране раменен надхват - 5х45 5х45 5х45 4х45 3х45 дроп подхват 10 дроп успореден хват 5
Кофи - 5х55 5х55 4х55 4х55 3х55 дроп 9
20.10.15
16:00
казано от Иван П. на 19.10.15, 20:56:
Хораааа, къде си намирате дънки о.0
Чист късмет е ако изникне нещо... Знам как се чувстваш :D
20.10.15
18:27
Трудно е за спортист (и то видимо атлетичен човек) да се намъкне в дрехи, правени по стандарт за “обикновени” хора. Просто кройката е съобразена с по-често срещаните телосложения, а ако се огледаме около нас, ще видим, че тези телосложения не са типичната атлетична визия - V-образната форма, широк гръб, по-тясна талия и здрави бедра.
За дънки и панталони - трудна е работата. Или по поръчка, или след много обикаляне и както си се убедил - ластични.
Просто при кройките с увеличаване обиколката на талията, се увеличават и другите размери и накрая излиза, че ако дадени дънки ти стават в бедрата, ще са ти мега широки на талията... защото нямаш шкембе. :D
Така е :-р
Всички дънки ми хлопат в талията много, а в краката са добре. Интересното е, че тези са ми по размер навсякъде :-Д Като по чудо хаха
20.10.15
22:41
казано от Вероника Налбатска на 20.10.15, 18:27:
Трудно е за спортист (и то видимо атлетичен човек) да се намъкне в дрехи, правени по стандарт за “обикновени” хора.
#ОтказвамДаСъмНормален :D :D
Абе дънки пак добре - намират се, ако търсиш. Аз миналата седмица си купувах костюм за доста солидна сума. Наложи се да ми комбинират най-голямото сако, с което разполагаха, с почти най-малкия панталон, като сакото ми теснее в раменете и на гърдите и ми е като чувал на корема, а панталонът ми е тесен на краката и ми хлопа на корема дори след лека корекция. И това при положение, че нито съм кой знае колко едър горе, нито пък имам изразено тънка талия (при всички слуачи е над 90 см в момента), нито пък краката ми са с впечатляващ размер. Просто голямата част от народонаселението е с конструкция като картоф на клечки - тънки крачка и шкембе.
Другият път май ще си шия по поръчка, да му се не види!
Мнението беше редактирано от Boby_ на 21.10.15 08:56.
21.10.15
09:36
М дааа и в комбинация да си висок 2 метра намирането на хубави дрехи е голямо приключение, а за обувки просто питам от кой модел имат 46 номер
Преден клек 5х85 5х85 5х85 4х85 4х85
Преден клек 1х85 1х85 1х85 1х85 1х85 1х85 1х85 1х85 1х85 1х85 - през няколко секунди
Ренегатско с вдигнати крака 4х32 4х32 4х32 3х32 3х32
Днес си купих Турбо сапунерка (Sony Cyber Shot DSC-RX100) и съм меко казано задоволен отвсякъде :) Цял ден се занимавам да правя хляб и да ръчкам апарата. . .чак сега успях да тренирам.
Ще продам ултра, мега, гига напудрения 6 инчов смартфон с 20mp камера и ще си купя нещо по-нормално, понеже поради компактните си размери апарата може да е винаги в мен. (sun) Пък и започна да ме дразни толкова голям телефон (dull)
Мнението беше редактирано от Иван П. на 21.10.15 17:27.
22.10.15
11:18
За дънки виж в скейтърските магазини.
В Германия например веднага си намирам размер и модел. Тук просто внасят като цяло остатъците след сезонните разпродажби.
@ boby
И това при положение, че нито съм кой знае колко едър горе...
Доста си скромен... :D
Иначе и аз имам същия проблем, най-вече с бутовете в долната част на колената. Когато талията е ок над коляното не може да влезе даже. :D Стане ли на колената талията бяга с половин педя и задника виси... Затова по поръчка е най-добре или да имаш някоя по-добра шивачка да ги оправя работите. :)
22.10.15
13:38
Чета ви терзанията за дънките и се чудя да се смея ли, да плача ли... ;)
22.10.15
13:57
За плач си е цялата работа с дрехите.
Всеки път като тръгна да пазарувам (най-вече) дънки/къси панталони, този който е измислил slim-fit модата отнася изключително брутални клетви от моя страна.
Направо ми идва да убия някой с голи ръце след поредната проба на долнище, което е на ръба да се пръсне по шевовете при опит да го обуя. И това става в тия скапани съблекални метър на метър.
Иначе търся по големите молове. Обикалям от магазин на магазин и се радвам като малко дете като срещна дънки regular fit с размери по-големи от 36/30.
Въобще, заради хората с пилешки краци, плоски задници и форма тип пръчка го отнасяме цялото фитнес общество. :D
22.10.15
14:07
Ми носете анцузи бе, какво се прайте на елегантни с тия дънки :D
Набиране тесен подхват - 50
Кофи - 60
Общия брой повторения е това в суперсерии - без почивки
—————————————————
Набиране успореден хват - 30
Кофи - 30
Общия брой повторения е това в суперсерии - без почивки
—————————————————
Изправяне на ръце и задържане - общо 21 повторения
Преден клек - 2х90 - Ренегатско с вдигнати крака 2х32 - Преден клек - 2х90 - Ренегатско с вдигнати крака 2х32 - Преден клек - 2х90 - Ренегатско с вдигнати крака 2х32
Преден клек - 2х90 - Ренегатско с вдигнати крака 2х32 - Преден клек - 2х90 - Ренегатско с вдигнати крака 2х32
Преден клек - 2х90 - Ренегатско с вдигнати крака 2х32 - Преден клек - 2х90 - Ренегатско с вдигнати крака 2х32
Военна 5х62 - Набиране надхват 5х45 - Кофи 5х55
Преден клек 1х90 - 1х90 - 1х90
Ренегатско с вдигнати крака 3х32
Сутринта минавах преглед на буса, после малко задачки и накрая пак разцъкване на апарата :D Но само вали и няма какво да снимам. . .
Теглих програма за RAW формат - занимавка е :)
Иначе тренировката днес - лекичко и бързо (sun) Гърло и настинка се мъчи да ме бута тези дни, но издъних почти 50мл клеева, гаргари с домашни бъркочи и май се разминах.
Набиране надхват - 21х32
Набиране подхват - 21х32
Набиране успореден хват - 21х32
Много бърза и готина тренировка - почивки само колкото да поема дъх и мускулите да разпуснат. . .по няколко секунди.
Иначе довечера сме на Цирк Балкански :)
казано от Иван П. на 25.10.15, 13:18:
Военна преса - 50х50
Това в една серия или с почивки?
казано от Boby_ на 25.10.15, 15:12:
казано от Иван П. на 25.10.15, 13:18:
Военна преса - 50х50
Това в една серия или с почивки?
С по няколко секунди почивка, само колкото да разпуснат мускулите :) Много бързи тренировки с голямо натоварване и яко помпене.
Доста обикаляне, задачки, бутане на комини, разчистване. По план трябваше да клякам, но съм малко хремав и уморен, затова размених нещата и оставих за утре.
Днес:
Кофи - 50х40
Тежичко ми дойдоха, но успях (sun) Утре ще има гърч с предния клек (nstick)
Днес:
Преден клек: 50х80кг
Тегаво, но докарах бройката :) Но последните повторения по краката се усещаше боцкане като от бета-аланин :P
27.10.15
15:01
Малко кила, много повторения ..... и Ванката е тръгнал да билдърства :D
А, глупости :P Трудно се задържам на конкретна програма и често променям по нещо. Важното е да има натоварване и гърчене с тежестите, другото само си става :)
Втора тренировка:
Изправяне на ръце и задържане в горна позиция - 27бр
Натежало ми е нещо дупето. . . Последните повторения треперливо повдигане, но като цяло стабилизирането в горна позиция се е подобрило.
Мнението беше редактирано от Иван П. на 27.10.15 16:33.
Ренегатско с вдигнати крака - 23х32кг
Набиране надхват - 21х40кг
Набиране подхват - 15х40кг
Набиране успореден хват - 15х40кг
Утре гарантирана мускулна треска :D
Военна преса - 50х60кг
Раменете буквално гръмнаха :) Очаквах да стигна до 20-30 и да блокирам, но се изненадах приятно (sun)
Иначе с телефончето, което купих вървеше и колонка, която много добре се вписва в тренировките (nlick)
Довечера мога да направя втора (nfun)
(sun)
Малко спам с една снимчица от одеве (nmuchfun) Много обичам залези (nfun)
Мнението беше редактирано от Иван П. на 30.10.15 18:05.
Днес:
Изправяне на ръце от мъртва точка 28бр.
Ренегатско с вдигнати крака 33х32кг
При изправянето на ръце миналия път направих 27 повторения, днес 28-мото с 300 зора успях да го изпълня (whew) Накрая раменете стават като кашкавалени (ndolars)
Днес:
Набиране надхват - 21х40кг
Набиране подхват - 21х40кг
Набиране успореден хват - 21х40кг
Мазолите доста ме заболяха :)
Днес:
Военна преса 40х65кг.
Тежичко! Последните повторения с голям зор.
Иначе от вчерашните набирания предмишницата беше толкова напрегната, че вечерта ме наболяваше и се въртях известно време докато утихне и успея да заспя.
Днес:
Заден клек 70х90кг
Реших да опитам заден, за първи път от доста време и нямах ядове с коляното :) Забелязах, че този път не се накланям напред и много добре го усетих. . .може би предния има принос за това :P Ако се запази тенденцията, сигурно пак ще мина изцяло на заден.
Само трапеца е забравил какво е да има щанга върху него, но нищо страшно.
Довечера може да направя втора.
Мнението беше редактирано от Иван П. на 06.11.15 13:14.
Втора:
Кофи 50х50кг
Другия път сигурно ще сложа направо 60. . .въпреки, че би било по-добре първо да мина през 55 - ще видим :)
Днес:
Изправяне на ръце от мъртва точка 23 повторения. . .миналия път бяха 28.
Разликата е, че ползвах паралетки и имаше умора от кофите.
Довечера мисля да повторя!
Мнението беше редактирано от Иван П. на 07.11.15 13:38.
Втората:
2 броя HSPU без никаква опора, което ми се случва за първи път :D От една година се чекна на ръце с малки прекъсвания и най-после успях.Полсе още 10-ина изправяния на ръце и накрая към 20 минутки баланси и единични HSPU без опора.
Днес ползвах паралетки А.К.А дъмбели, които много се въртят и усложняват цялата акробатика. . .трябва по-натам да ги стабилизирам повече!
За вечеря пък адската разядка - лук, чесън и люти чушки (nfun)
Мнението беше редактирано от Иван П. на 08.11.15 07:05.
Днес:
Ренегатско с вдигнати крака 30х32кг
Усетих, че явно от него ме боли едната ръка и спрях. Нямам намерение скоро да го правя!
После довърших с:
Летящо дупе на успоредка
Пружина на успоредка
Часовник на лоста
Драконов флаг нА пейката
Корема е мармалад ::-Д по-късно може да има 2-ра.
Днес:
Набиране надхват 20х32кг
Кофи 31х32кг
Набиране подхват 15х32кг
Кофи 20х32кг
Набиране успореден хват 20х32кг
Мнението беше редактирано от Иван П. на 10.11.15 12:30.