18.09.15
18:42
Здравейте,
От известно време се колебая да си взема предтрнировъчен продукт предимно за концентрация и издръжливост. На 27 години съм, 72 кг., спазвам хранителен режим и тренирам от 5 години активно. Започнах ментална работа с ежедневно шофиране и след края на работния ден съм като пребит. Насилвам се да ходя на фитнес, но го няма предишния фокус, хъс, чувствам се ленив и отпаднал. През цялото време мисля само как ще се прибера и ще почивам. Два часа преди тренировка приемам 150 гр. извара + кофичка кисело мляко, което ми се явява четвъртото хранене за деня. Тренировката ми е от 18:30, като съм направил около 45-60 мин. почивка след работа.
Взимам добавки рядко, предимно масовите креатин, протеин. Предстои ми покупка на такива и се колебая дали да не взема и предтренировъчен продукт този път.
Планирам да взема:
Scitec Mega Kre-alkalyn - като разнообразие от предишният монохидрат. Пробвал съм продукта, много съм доволен от прилива на сила (2 капсули сутрин, 2 след тренировка)
Amix Whey Pure FUSION - не съм сигурен колко е качествен. Пробвах веднъж. Цената е добра (доза след тренировка)
Идеята ми е да включа нещо за конценрация и тонус преди тренировката. Четох доста. Азотните буустери нещо ме плашат, а и се страхувам от нежелано безсъние, заради късната тренировка (съответно прием).
Прегледах тези два продукта:
Pure Nutrition CGT Blast+ - Ще сменя Кре Алкалина с това, с прием преди и след тренировка. Заради включения бета-аланин, уж трябвало да дава много енергия и концентрация: “След 10-15 минутки от приема се усеща прилива на енергия и парастезията от бета аланина, креатина ми спомага да покачвам силата, без да губя обем от мускулатурата си и таурина като цяло ме ободрява значително.”
AMIX Caffeine with Taurine - Или просто да добавя към протеина и кре алкалина този кофеин + таурин. Ниска цена, но пък не знам дали е удачна комбинация.
Моля за съвет или други предложения!
Весели почивни дни!
Темата беше редактирана от BОxER на 18.09.15 18:45.
18.09.15
20:42
Едно малко по-силно кафе върши същата работа като тези продукти. Не им пълни джобовете на тия търгаши.
Speed на peak + yohimbe bark и/или HCL на произволна марка ще ти свършат работа 20-30мин преди тренировка.
28.09.15
10:26
Можеш да си купиш продукти за енергия и концентрация по отделно. Излиза евтино и стига за много време. Вземи си кофеин,тирозин,хуперзин и родиола. Можеш да добавиш и цитрулин и beet root за напомпване и става уникално.
Здравейте, да споделя резултатите.
Взех си Amix™ CoffiTime (в комбинация с протеин и кре алкалин) и съм страшно доволен!
След работа съм си обичайно изморен, но с 1 капсула 30 мин. преди тренировка просто всичко си идва на мястото. Няма някакъв рязък, удърен прилив на енергия, но просто някак неусетно умората отшумява и съм добре концентриран по време на самата тренировка. Исках да изчакам с коментара, за да проверя за лоши ефекти, но за моя радост нямам такива. Няма краш ефект след приема, нямам проблем със съня след късна употреба. Точно това търсех. А и цената е супер.
Благодаря на всички за съветите!
28.10.15
14:28
казано от BОxER на 25.10.15, 22:28:
Взех си Amix™ CoffiTime (в комбинация с протеин и кре алкалин) и съм страшно доволен!
След работа съм си обичайно изморен, но с 1 капсула 30 мин. преди тренировка просто всичко си идва на мястото. Няма някакъв рязък, удърен прилив на енергия, но просто някак неусетно умората отшумява и съм добре концентриран по време на самата тренировка. Исках да изчакам с коментара, за да проверя за лоши ефекти, но за моя радост нямам такива. Няма краш ефект след приема, нямам проблем със съня след късна употреба. Точно това търсех. А и цената е супер.
Благодаря на всички за съветите!
Нали не понасяше кафе, респективно кофеин...
Гледам продукта и на практика си се прецакал с кофеин за трийсетина лева. Нито една от другите съставки няма адекватна доза, така че на практика кофеинът прави всичко, само че можеше да дадеш двойно по-малко пари.
казано от Десимир Петров на 28.10.15, 14:28:
казано от BОxER на 25.10.15, 22:28:
Благодаря на всички за съветите!Нали не понасяше кафе, респективно кофеин...
Гледам продукта и на практика си се прецакал с кофеин за трийсетина лева. Нито една от другите съставки няма адекватна доза, така че на практика кофеинът прави всичко, само че можеше да дадеш двойно по-малко пари.
Следващият път ще пробвам по-евтин. А, относно поносимостта - не ми харесва самият вкус, не самата съставка.
Като цяло сега тренировките ми са екстра