09.11.15
00:42
Колеги, не знам дали сте в течение, но от няколко седмици е налице поредният скандал със голям производител/разпространител на хранителни добавки. GNC са уличени в продажбата на фат-бърнъри и предтренировъчни бустери замърсени със синтетични стимуланти и антидепресанти. Засега е установено наличието на руски антидепресант пикамилон и нещо наречено BMPEA (наподобява ефедрин). Списъка на засегнатите продукти вкл.:
Hit Fastin XR
Lipodrene XR
Fastin XR DMAA Free
Jetfuel Superburn
Green Coffee Bean + Energy
MX-LS7
Phenylcore
Fastin
Fastin DMAA Free
Meltdown
Meltdown Watermelon
Meltdown Peach Mango
Meltdown Exotic Fruit
Lipo 6 Black
Redline Ultra Hardcore Twinpk
Redline Ultra Hardcore Bonus
Redline Ultra Hardcore
Redline Hardcore Blister Pak
Fruit N.O. Shotgun
GRP Bgum Shotgun V3
Crazy – Candy Grape
Vanish Bonus
Shredz Burner
Iso Lean 2 and 3
Methyl Drive 2.0
Charge Extreme Energy Booster
Lean Body for Her Fat Burner
Lean Body Hi Energy Fat Burn
Testek
Riptek V2
Tru Mangodrin
Turbo Shred
Jacked Pack
Mr. Hyde
Dr. Jekyll
Nirvana
ENGN
Темата беше редактирана от Димитър Михайлов на 09.11.15 14:16.
09.11.15
14:01
Като обикновените фет бърнъри не работят какво друго им остава на производителите да направят? :D
Мнението беше редактирано от Антон Батбаянов на 09.11.15 15:50.
казано от Антон Батбаянов на 09.11.15, 14:01:
Като обикновените фет бърнъри не работят какво друго им остава на производителите да направят?:D
Ами тя една позната винаги сваля килограми с едни розови сливенски хапченца “пиНко” ама без “Н-то”. Не е здравословно, ама кой ти гледа здравето бе братче, важното е да си втален и нацепен :D .
09.11.15
15:56
казано от avitohol на 09.11.15, 14:22:
Като обикновените фет бърнъри не работят какво друго им остава на производителите да направят?:D
Ами тя една позната винаги сваля килограми с едни розови сливенски хапченца “пиНко” ама без “Н-то”. Не е здравословно, ама кой ти гледа здравето бе братче, важното е да си втален и нацепен :D .
Което е доста тъпо, най-вероятно заради неинформираност. Най-добре й кажи поне да ползва амфетамин, а не метамфетамин, който е директно невротоксичен. Милиони хора в САЩ са на амфетамин предписан им от доктори (което само по себе си не е никакво доказателство за вредността или безвредието на амфетамина, защото всички знаем колко силно е фармацевтичното лоби в САЩ, но все пак много помага за някой състояния, макар и спорни, като ADHD), а метамфетамина мисля, че вече не се предписва като лекарство.
Мнението беше редактирано от Антон Батбаянов на 09.11.15 16:00.
казано от Антон Батбаянов на 09.11.15, 15:56:
казано от avitohol на 09.11.15, 14:22:
Което е доста тъпо, най-вероятно заради неинформираност. Най-добре й кажи поне да ползва амфетамин, а не метамфетамин, който е директно невротоксичен. Милиони хора в САЩ са на амфетамин предписан им от доктори, а метамфетамина мисля, че вече не се предписва като лекарство.
За щастие, тази моя позната вече не се занимава с тези простотии :) .
За жалост доста хора започват да посягат към въпросните тип дроги и тн.
Не ме изненадва подобна информация. Има си доказани медикаменти, които при кадърна употреба работят добре и рискът е минимален. Отделно, че са по 3-4лв в аптеките. По-добре да знаеш какво вземаш и какво евентуално да очакваш като страничен ефект, а не ш*б**ите им “скрити блендове”.
От гореизброените съм пил поне три преди години. Не стига , че доколкото си спомням не бях особено доволен , а ми то били пълни и с разни готини субстанцийки.