Промяната

Темата е заключена.

09.11.15
19:00

Здравейте! Казвам се Ана и след дълго ” надничане” в дневниците на други  хора, и аз се реших да започна такъв. Причината, за да съм тук е, че  срещам проблеми с изготвянето на хранителен режим. Ще съм благодарна , ако някой от Вас ми даде някакви насоки в това. Целта ми е понижаване на телесната маса, като искам да огранича калориите до 1300. Първоначалното ми желание е да смъкна 5 кг, а после още 2. Благодаря за отделеното време :)

Здравей и честит дневник!

Дай малко повече информация за себе си. :)

09.11.15
21:29

Здравей. Храня се относително здравословно, без да изпадам в някакви крайности. Големият ми проблем е, че почти винаги съм гладна. Не съм много физически активна, основно бягам и един път в седмицата го комбинирам с интервална тренировка.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1