Клембутерол ефект ?

Темата е заключена.
PR

21.01.06
18:29

Четох сички теми за клембутерола но това което ме интересува не го намерих. Значи препоръчаха ми клембутерола за въздух. В събота съм на състезание по САМБО и понеже до скоро бях почивка сега трябва бързо да влезна в форма обаче само с тичане няма да стане. Въпроса ми е следния. Трябва да направя цикъл с клембутерола или може непосредствено преди състезанието да го пия ?

[quote author=“protein”]Четох сички теми за клембутерола но това което ме интересува не го намерих.

Как си чел не знам, но поне името да беше научил!

21.01.06
19:19

не мисля че е удачен в твоя случай. тренирай си нормално и ще си върнеш формата за 0 време.не ти трее клен

PR

21.01.06
19:49

————manson————-
Вобще не ме интересува как се казва. Незнам ти маи си за очен лекар никаде не съм писал - Някой знае ли как се казва !? Ама ти май си некаф професор и даржиж на точното изписване щото тва ше ти помогне в живота!!! Недеите да ми пиешете глупости като тоя ами отговорете на въпроса само тва искам не искам философии! Чисто и просто питам трябва ли да правя цикъл с клембутерол за повече издръжливост  или може без цикъл само с еднократен прием ?!

21.01.06
20:27

приемал съм клемботерол и не ми хареса
просто те прави развалина трепериш вдигаш температура
и само глупости подарих останалите хапове на едно аверче
понеже и тои бе мераклия след това и тои отказа
помисли добре преди да се набуташ

22.01.06
02:08

шшшш булка тва е допинг, на кво състезание ще ходиш!

PR

22.01.06
12:21

На републиканско по самбо за младежи и девоики... там няма допинг контрол иначе знам че дава положителни резултати на допинг тестовете... Кажете по въпроса Молим ви се ?!

BL

22.01.06
14:28

кленбутерола дава въздух така че мисля че преди състезанието може да вземеш 1 хапче само ама то повече е до психика ако си мислиш че от него ще е по-добре вземи преди състезанието ако не няма смисъл :) той дава въздух ако се използва по дълго може да има лек анаболен ефект а тъй като дава въздух дава и сила :)

PR

22.01.06
15:32

Някой друг ако има някфо мнение да го сподели няма да е зле да видя още някое становище по въпроса !?

DR

23.01.06
03:22

кленбутерола е лекарство за астматици то повишава притока на кислород към белия дроб и помага за дишането няма да ти помогне кои знае колко за издръжливост но ако искаш да орелефяваш с него е възможно наи добре правени са иследвания на хора които преди састезание пиели кленбутерол и на такива които не пиели резултатите били при тези с кленбутерол-а 30% повишение на мусколната маса а тези които не са го пиели били по мазни и загубили 20% мусколна маса ... правете си сами изводи  :idea: аз лично сам стигал до 12 не саветвам никои да го прави защото познавам хора които от 1 дигат кръвно и получават силно неразположени аз се чуствах отлично но максималната доза е 4

BL

23.01.06
13:48

не съм съгласен че макса е 4 :) има хора които пият по-много повече а както каза юнга доста е се трепери и се чувстваш кофти онтачалото..  :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1