Боцки в сърцето

M

14.12.05
02:27

Забоцва ме сърцето като дишам ро-дълбоко,а като дишам нормално спря.
Някой да знае нещо? Да ходя ли на лекар? :cry:

14.12.05
02:30

Лекар брат ми,форума няма да ти помогне :(

M

14.12.05
02:38

(сеста ми) :wink:
уж не било сериозно.......ако ми стане пак тогава.не понасям болници
мерси

14.12.05
02:57

Задължително се консултирай с лекар! От преглед не боли. Аз имах подобен проблем, когато влязох за първи път в зала през 1995. Тогава тренирах три месеца и се появиха някакви бодежи в сърцето и понеже бях и доста зает реших да спра тренировките. И така от време на време ги имах тези бодежи. През 1999 ми се насъбраха няколко стресови фактора заедно и нещата със сърцето станаха по-зле. Започнах да чувствам и учестено биене на сърцето... Тогава не издържах и отидох на лекар. Направиха ми пълни изследвания, включително ехограф и 24 часа запис на работата на сърцето и не откриха нищо! Оказа се, че било нормално за младите хора да имат подобни проблеми.  :) След тези иследвания бодежите изчезнаха  :) и сега стреса ми избива по друг начин.  :)

Но с това не искам да те накарам да пренебрегнеш проблема! Нека да те прегледат.

14.12.05
11:53

Това мисля всеки го е усещал мускулни бодежи в гърдите като се затичаш , появява се и на дуги места просто при теб е в тая област

M

14.12.05
13:16

[quote author=“littleman”]Задължително се консултирай с лекар! От преглед не боли. Аз имах подобен проблем, когато влязох за първи път в зала през 1995. Тогава тренирах три месеца и се появиха някакви бодежи в сърцето и понеже бях и доста зает реших да спра тренировките. И така от време на време ги имах тези бодежи. През 1999 ми се насъбраха няколко стресови фактора заедно и нещата със сърцето станаха по-зле. Започнах да чувствам и учестено биене на сърцето... Тогава не издържах и отидох на лекар. Направиха ми пълни изследвания, включително ехограф и 24 часа запис на работата на сърцето и не откриха нищо! Оказа се, че било нормално за младите хора да имат подобни проблеми.  :) След тези иследвания бодежите изчезнаха  :) и сега стреса ми избива по друг начин.  :)

Но с това не искам да те накарам да пренебрегнеш проблема! Нека да те прегледат.

Много се радвам,4е са ти из4езнали,ама казаха ли защо става така?На мен ми е 4удно,защото попринцип нямам здравословни проблеми,а дума да не става за проблеми със сърцето и за това се направо стреснах

Не пиши 4-ки и 6-ци за заместители на букви моля !!!
DJGorgio-Astor

14.12.05
15:49

[quote author=“JIPSI”]Забоцва ме сърцето като дишам ро-дълбоко,а като дишам нормално спря.

Какво общо има по-дълбокото дишане със сърцето?! Сърцето няма нищо общо с дихателната система. Ако е така както казваш, то проблема не е от него, а може би ребра, междуребрени мускули и т.н..

B_

14.12.05
16:46

и при мен ги има тея болки .... късно вечер .... от пубертета е при мен !!!!! така каза доктора!!! :)

14.12.05
17:09

тая болка я имам и аз и като бях на лекар, думите му бяха сърце не боли, това са мускулите на гърдите или си разтегнал или си претренирал, а може да е от пубертета ако си малък.

14.12.05
23:19

Аз сам получавал от стресови ситуаци бодеж то почти няма човек който да не получавал, ако се притесняваш за нещо много и от притеснение може се появява пак се явява стресова ситуация за сърцето така ми го обясни и лекаря.От тогава нямам проблеми.

edit:Това ми се случвало преди 3г някъде.

15.12.05
00:08

[quote author=“JIPSI”]Много се радвам,4е са ти из4езнали,ама казаха ли защо става така?

Ами и при мен е било от стрес май. А защо стреса удря в сърцето не знам... Все пак се прегледай.

M

15.12.05
12:31

В моя случай явно е било от натоварване.Ами ако се повтори пак ще отида на лекар  :)

15.12.05
13:25

По добре сега иди няма какво да чакаш(лично мое мнение) иначе да но не се повтори!

15.12.05
13:55

[quote author=“AbSs”][quote author=“JIPSI”]Забоцва ме сърцето като дишам ро-дълбоко,а като дишам нормално спря.

Какво общо има по-дълбокото дишане със сърцето?! Сърцето няма нищо общо с дихателната система. Ако е така както казваш, то проблема не е от него, а може би ребра, междуребрени мускули и т.н..

[quote author=“INZAGHI”]тая болка я имам и аз и като бях на лекар, думите му бяха сърце не боли, това са мускулите на гърдите или си разтегнал или си претренирал, а може да е от пубертета ако си малък.

Ако искаш иди и на врачка, но проблема не е сърцето:”)

AN

15.12.05
14:51

[quote author=“djgorgio-ASTOR”]Това мисля всеки го е усещал мускулни бодежи в гърдите като се затичаш , появява се и на дуги места просто при теб е в тая област
M

15.12.05
16:31

Ако искаш иди и на врачка, но проблема не е сърцето:”)

Когато ме забоцка СЪРЦЕТО почнах да дишам по-леко и спря-тоест общото е че боцкането спря чрез дишането.

KU

15.12.05
16:41

[quote author=“JIPSI”]Забоцва ме сърцето като дишам ро-дълбоко,а като дишам нормално спря.

Имам същия проблем.Но болката се появява рядко.Но съм имъл момети в които не мога да си поема въздух дълбоко от болка.
На 14 съм тия проблеми нормални ли са за моята възръст.

15.12.05
16:59

[quote author=“Kulturistche”][quote author=“JIPSI”]Забоцва ме сърцето като дишам ро-дълбоко,а като дишам нормално спря.

Имам същия проблем.Но болката се появява рядко.Но съм имъл момети в които не мога да си поема въздух дълбоко от болка.
На 14 съм тия проблеми нормални ли са за моята възръст.

според мен тва е от пубертета, ако ти се появява все по често отиди на лекар

15.12.05
17:19

[quote author=“JIPSI”]Когато ме забоцка СЪРЦЕТО почнах да дишам по-леко и спря-тоест общото е че боцкането спря чрез дишането.

Сама си отговори на въпроса. :wink:

15.12.05
17:29

AbSs
Добре де как си обясняваш че няма връзка със дишането като при всички даже и при мен така се получи когато вдишах по дълбоко и изведнъж те пробожда и почваш да дишаш по зачестено и малко?Дали всички имаме някви други проблеми като си казал ребра, междуребрени мускули и т.н.. ??я пак земи помисли и тогава давай мнение като не ти се случвало.

15.12.05
18:16

[quote author=“Player”]AbSs
Добре де как си обясняваш че няма връзка със дишането като при всички даже и при мен така се получи когато вдишах по дълбоко и изведнъж те пробожда и почваш да дишаш по зачестено и малко?Дали всички имаме някви други проблеми като си казал ребра, междуребрени мускули и т.н.. ??я пак земи помисли и тогава давай мнение като не ти се случвало.

1. Къде написах, че не ми се е случвало или че не ми се случва?
2. Сърце не боли. И е част от сърдечно-съдовата система, а не от дихателната, затова като имаш проблеми при вдишване, не търсиш проблема в стомаха да речем? Загравяш ли? Това, че сърцето се намира в тази област е друг въпрос.

15.12.05
19:28

Всичко е на мускулна основа както подчертах по горе

M

15.12.05
23:28

1. Къде написах, че не ми се е случвало или че не ми се случва?
2. Сърце не боли. И е част от сърдечно-съдовата система, а не от дихателната, затова като имаш проблеми при вдишване, не търсиш проблема в стомаха да речем? Загравяш ли? Това, че сърцето се намира в тази област е друг въпрос.

1а ти пъ  каде видя  аз да съм написала че ме боли?за момент усещаш обождане в сърцето  и благодарение на дехателната система и дишането спря да ме боцка не ме боли цял ден а за 1 минута.
2 кво ми обясняваш каде ме боцка и какво?тебе ли те забоцкало или мене?
3 ти не можеш да четеш или да приемаш какво ти се казва?СЪРЦЕТО а не дробовете
4 къв ти е проблема воубще?
то пъ да не питаш нещо все ще се намери някй дето да оспорва или да се заяде или да те обеждава  каде какво си почуствал или ти си врач и си прозрял каде ме боцка ли?
Мерси на останалите дето си казаха мнението и не се ояждат!

15.12.05
23:40

[quote author=“AbSs”][quote author=“Player”]2. Сърце не боли. .

Айде бе! А когато получават инфаркт хората и ги “стяга сърцето”, което не може да изпомпва кръвта? боли и още как...

15.12.05
23:43

Хайде без нерви ако обичаш - не е здравословно:”) Аз ти казвам, че СЪРЦЕ НЕ БОЛИ, се едно да кажеш, че те боли косата или ноктите хаха... Няма да пиша повече по тая темя, че ми влияе положително на катаболизма :lol:

15.12.05
23:48

Аз не се нервя, нещо си се объркал :)

Добре де. болят те нервните окончания по сърцето... ти по тая логика няма болка в мускулите... как не съм го знаел по-рано, колко болка съм изтърпял ;)

M

15.12.05
23:50

[quote author=“AbSs”]Хайде без нерви ако обичаш - не е здравословно:”) Аз ти казвам, че СЪРЦЕ НЕ БОЛИ, се едно да кажеш, че те боли косата или ноктите хаха... Няма да пиша повече по тая темя, че ми влияе положително на катаболизма :lol:

еми ти  маи воубще  не трябваше да пешеш ама айде.

16.12.05
00:23

[quote author=“Honzik”][quote author=“AbSs”]2. Сърце не боли. .

Айде бе! А когато получават инфаркт хората и ги “стяга сърцето”, което не може да изпомпва кръвта? боли и още как...

Стягат ги гърдите. Когато има нарушения в работата на сърцето могат да те стягат и болят гърдите, врата, лявата ръка, дори челюстта, студени крайници и кожа, заради нарушеното кравоснабдяване, но не и самото сърце. И не разбрах защо сравняваш напречно-набраздената мускулатура със сърдечната?

16.12.05
00:25

Тва не е от сърцето според мен.И на мен ми се е случвало.По скоро от мускули около гърдите.Като дишаш по-дълбоко дробовете увеличават обема си повече и придизвикват болка.Аз така си го бяснявам.

22.01.06
00:09

и аз сам имал такива бодежи ама ся нямам !!! и ми казаха 4е не е опасно !!! било е нормално при младжите да са появява !!!! поне таи знам аз пак нз

22.01.06
13:11

И при мен има същия проблем.Но лекаря каза че това било междуребрена невралгия и се получавала от бързото увеличаване на обема на гръдния кош.  :lol:  Според мен няма нужда от притеснения

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1