Всичко за БОЛДЕНОНА

Темата е заключена.

12.01.06
14:02

Ще помоля,всеки да напише това,което знае за този препарат.Информацията,която намерих за него е малко...
С какво се комбинира за маса и с какво за релеф.
Как ви се струва комбинацията му с Анабол таблетс?
Препоръчителни седмични дози(в един руски сайт прочетох дози от 600мг на седмица :shock: ).
Общо взето ме интересува всичко,което можете да ми кажете за него...

19.01.06
13:34

най-добре е да се порови човек в гоогле.
Иначе: болденон се продава най-често като ундециленат (дълъг естер), типично го дозират от 300 до 600 мг/седмица за доста дълго време / 12-24 седмици и нагоре, т.к. времето за пълно развиване на действието му е поне 5-6 седмици.
плюсове: ароматизира  сравнително слабо, но все пак ароматизира!, не е много андрогенен но косопад и акне са възможни, не натоварва черния дроб т.к. не е 17-алкилиран, спомага за качването на висококачествена мускулна маса (без мазно и вода), покачва синтеза на еритропоетин и така покачва силно хемоглобина в кръвта
минуси: повлиява много неблагоприятно отношението ХДЛ:ЛДЛ (добър:лош холестерин) - риск от инфаркт!, много висок хемоглобин може да е също опасен; болденон често скапва имунната система (настинка нон стоп)

а, да: маса, релеф ... - тва се определя от храната!
като цяло болденон както и нандролон (дека) са неподходящи за диета (релеф..) т.к. не могат да осигурят “защита” на съществуващата мускулна маса.
п.с. анабол табс са боклук защото са дианабол  а.к.а. бионабол - боклук!

HR

19.01.06
19:38

Горгон доста изчерпателно отговори на въпроса ти смятам. Аз само ще допълня че най-често се комбинира с Тест. Доза от 400 мг/сед е нормална, по-малко от това нищо няма да направи, повече от 400 само го си го взимал преди, но те ни се явно, щом питаш. Болденонът също е известен с това, че зверски увеличава апетита, и наистина ако се ползва, се ползва минимум 12 седмици, иначе е безмислено, тамън ще се разрастеш, и ще трябва да го спреш.

19.01.06
23:38

Мерси много и на двамата.Повече от изчерпателни отговори!Май ще се насоча към примоболана...

ST

20.01.06
20:04

нандролона и болденона нямат ама нищо общо
едното задържа доста вода и се качват килограми(нандролон)
докато с болденона се качва мускулна маса чиста
не се задържа вода
все пак някои културист и използват болденон и станозолол в период за орелефяване

20.01.06
23:25

ОК.
А да попитам с какво мога да комбинирам примоболана?
Дали с Анабол таблетс или с Параболан?Или с нещо друго(без Винстрол,че е много скъп)?

ST

21.01.06
18:03

ми може с анабол таблетс

22.01.06
14:35

А в какви дози да е Анабол Таблетс-а?Мисля,да не правя пирамида,а да си вземам една и съща доза постоянно.4-6 седмици добре ли е да се взима или е много?Около 20-30мг/ден.
Аз съм на 20г,висок 182см и тежа 82кг.
Ако може някой да ми даде и примерна схема с Примоболан(инж) и Анабол таблетс ще съм му много благодарен.

DR

22.01.06
14:51

[quote author=“Rafael”]А в какви дози да е Анабол Таблетс-а?Мисля,да не правя пирамида,а да си вземам една и съща доза постоянно.4-6 седмици добре ли е да се взима или е много?Около 20-30мг/ден.
Аз съм на 20г,висок 182см и тежа 82кг.
Ако може някой да ми даде и примерна схема с Примоболан(инж) и Анабол таблетс ще съм му много благодарен.

неможе да си на една и съща доза 5-6 седмици !!! то може де ама проблема е че ше ти се “запушат” рецепторите и няма да има ефект ше зобиш и няма да го освояваш примерен цикил е 10 20 30 30 20 10 5 тва са седмици и мг на ден тва е силничък цикъл ако незнаеш кво правиш те саветвам да не зобиш !!!

23.01.06
09:27

Имам време да размисля!Други предложения?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1