16.11.15
17:15
Здравейте тренирам от един месец като започнах бях 1.75 висок 74кг. клйощав без мускули без нищо а сега след 1 месец съм 81кг но грозно мазен от гърдите на горе добре на долу леш взимам креатин и протеин ям само телешко пилешко яйца кажкавал ориз мляко и корнфлейкс но нищо не става
7 килограма за един месец предимно мазно (според теб) очевидно проблемът ти е в храненето. Другото - за мен е груба грешка да се започне креатин (и протеин дори) веднага с тръгването на фитнес. Няма как да ти се каже нещо конкретно, без да си описал какво точно и в какви количества ядеш, както и какво представлява ежедневието + тренировките и годините ти.
Разгледай тази статия, тя ще отговори на доста от въпросите ти: http://www.bb-team.org/articles/914_kalorien-balans-i-kalorien-optimum
Също така не мисля, че тази тема трябва да бъде в този раздел.
Мнението беше редактирано от Pleasure на 16.11.15 17:33.
16.11.15
17:57
На 30 години съм ставам в 4:15 закусвам с корнфлейкс протеин креатин и на работа в 11:00 зеленчукова супа с някаква салата и протеинова вафла ако имам след това в 14:00 телешко или пилешко с варени яйца креатин протеин и на фитнес в 5 след фитнес китайско с много ориз и някакво месо пилешко или телешко и това е общо взето а за добавките първите 10 дена пиех само протеин след това и креатин сега мисля да спра протеина и да го заменя с л-глутамин дайте някакъв съ
16.11.15
18:14
Моят съ е да се научиш да си изчисляваш нуждите на организма от макронутриенти и енергия, да си съставиш хранителен план, който да следваш поне 2 месеца и след това да постнеш резултати.
И влез в гугъл и напиши “пунктуация”. разучи какво пише поне в Уикипедия по въпроса и го прилагай. Много ще ти помогне.