Добър невролог в София

19.11.15
13:51

Здравейте,  мъчи ме от доста време една лека болка в  ръката . Не от минава и това  е . Ту е в два от пръстите ту  в китката а в последно време  и  по -нагоре та чак  до лакътя. Доста се отчаях. Ходих при ТРИМА различни ортопеди, правих десет дни физиотерапия,  пих хапчета,  мазах се с кремове,  крио терапия ...... уви  нищо. Време е  да се посети  невролог. Търся  добър такъв специалист, човек който си разбира от работата , човек който няма за цел само да  ми вземе парите . Ще съм ви задължен ако ми дадете предложение  при  кой  да се прегледам.

19.11.15
15:57

не мога да ти помогна но ми е инт от какво се получи само може ли да споделиш

22.11.15
18:20

И аз не знам  :/ . Болката се  появи  със времето. Не мога ясно  да  определя първопричината. Едно лекар ми казва че имам тендовагинити. Но лечението, което ми предложи не ми помага  особено . Докато пиша този коментар, например, ме боли  показалеца ...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1