Винстрол + Примаболан

Темата е заключена.
SO

21.01.06
18:03

Как ви звучи следния цикъл:

1ва седмица - 100мл примаболан(инжекционно) + 5мг винстрол(орално)
2ра седмица - 200мл примаболан + 10мг винстрол
3та седмица - 200мл примаболан + 20мг винстрол
4та седмица - 200мл примаболан + 20мг винстрол
5та седмица - 200мл примаболан + 10мг винстрол
6та седмица - 100мл примаболан + 5мг винстрол

ST

21.01.06
18:12

ми малко скъпичко ми звучи ам е добър иначе

21.01.06
23:39

Оо...бая пара ще падне.СУПЕР е комбинацията :)  :)  :)
Желая ти Успех!!
И по-здрави..

SO

22.01.06
12:34

еми до колкото го смятам и цените, дето мога да ги намеря :

примаболан :
  2*100ml + 4*200ml = 1000ml по 15лв на 100ml = 150лв за примаболана

винстрла :
7*5 + 7*10 + 7*20 + 7*20 + 7*10 + 7*5 = 7*(10 + 20 + 40) = 70*7 = 490 mg за целия цикъл = 49лв (един хап от 10мг за 1 лев).

Та 200лв би трябвало да излезе.... но като сложа протектори, трибестан и добавките....ох

DR

22.01.06
12:55

много добър цикъл  :!:

22.01.06
14:15

soxy няма да ти трябват баш такива добри протектори,този цикъл е слаб.Вземи си спимен и гълтай по време на цикала кързил.Можеш после да си вземеш протеин,креатини и глутамин.

22.01.06
15:15

Дано не попаднеш на ментета !

SO

22.01.06
16:10

[quote author=“Trenirashtia”]Дано не попаднеш на ментета !

Няма, свързах се със сигурен човек и всичко е внос от чужбина. А и ще ги поръчвам от името на 1ви братовчед на дилъра, така че няма да е менте, поне тая грижа ми отпадна

soxy няма да ти трябват баш такива добри протектори,този цикъл е слаб.Вземи си спимен и гълтай по време на цикала кързил.Можеш после да си вземеш протеин,креатини и глутамин.

как после бе човек

23.01.06
08:48

Не комбинирай АС с креатин.Качваш повече,но само повече вода.И после се пукаш и изпадаш в депресия.

SO

23.01.06
11:37

[quote author=“Trenirashtia”]Не комбинирай АС с креатин.Качваш повече,но само повече вода.И после се пукаш и изпадаш в депресия.

AC?

Аз до колкото знам в края на цикъла, последните 2 седмици, когато почне да се взима трибестана е добре да се почне креатин + глутамин, за да се задържи на макс каченото от цикъла. Не знам къде го бях чул.

ПС : На мене креатина и без това голям ефект никога не ми е давало :(. Най-ми влияе аминото и суроватката.

23.01.06
15:42

АС=анаболни стероиди :) Взема се и кленбутерол(писано е вече защо и как).Клена е убаво да се почне 1-2 седмици преди края на цикъла.

SO

23.01.06
19:01

клен пих миналата година - ни температура вдигнах, нито треперех, но дръпнах сантиметър в ръката... Имаш предвид клена да го почна с трибестана ? Пак ли с ефект задържане на каченото ? До колкото знам ефекта на клена е съвсем друг.

23.01.06
19:41

До сега не бях чувал такова нещо!!!След цикала клен-че.И аз знам че след цикала трябва трибестан+креатин+глутамин ама за клен. след цикала не бях чувал.
Ако може Trenirashtia да ни обясни защо след цикала тряя клен.а не креатин и глутамин???

23.01.06
20:21

SOXY и аз съм на същия цикъл(може да си прочел темата) от една седмица и съм доволен много се напомпвам по време на тренировка,имам сила и енергия, изпитвам по-голям глад.Моят цикъл излезе 150лв 8примаболана+100 винстрола ,само че ги взех от приятели.Аз не смятам да взимам протектори освен трибестан след цикъла,защото казват че намалявали ефекта дали има нещо вярно? :?
Комбинацията е много-добра ще се изкефиш.И да те питам какъв ти е винстрола,защото и моят е 10мг. :wink:

24.01.06
14:37

[quote author=“SteeL”]До сега не бях чувал такова нещо!!!След цикала клен-че.И аз знам че след цикала трябва трибестан+креатин+глутамин ама за клен. след цикала не бях чувал.
Ако може Trenirashtia да ни обясни защо след цикала тряя клен.а не креатин и глутамин???

Заради антикатаболния му ефект. За същото се взима и глутамин, а креатина е за запазване на силата и е добре да се пие, но не по време, а след цикъла.

SO

24.01.06
17:17

[quote author=“Unbreakable”]SOXY и аз съм на същия цикъл(може да си прочел темата) от една седмица и съм доволен много се напомпвам по време на тренировка,имам сила и енергия, изпитвам по-голям глад.Моят цикъл излезе 150лв 8примаболана+100 винстрола ,само че ги взех от приятели.Аз не смятам да взимам протектори освен трибестан след цикъла,защото казват че намалявали ефекта дали има нещо вярно? :?
Комбинацията е много-добра ще се изкефиш.И да те питам какъв ти е винстрола,защото и моят е 10мг. :wink:

Още не съм го купил. Иначе има разфасовки от по 2,5 и 10 тука. Ще ми обясниш ли малко по-подробно какво значи 8примаболана и 100 винстрола ? Самата схема на цикъла - брой седмици и пирамидите.

На ква диета си ? Спазваш ли изобщо такава ? Какви добавки взимаш ?

24.01.06
19:14

Абе тъй като сте се запреказали за ефекта,я дайте още инфо.Шот април месец и аз прея същата с-ма.
Примоболана ше го напрая така:
1 седмица-1 амп.
2 седмица-2 амп.
3 седмица-2 амп.
4 седмица-2 амп.
5 седмица-1 амп.
6 седмица-1 амп.
И ше видя с какво мога да го комбинирам.Все пак всичко зависи от парите с които разполагам.Чудя се дали със “стромба” или “уиндстрол”.Всичко зависи от парите$$.

24.01.06
19:40

Примата по 2 ампули на седмица,защото е депо и действа доста след спирането,но и започва да действа по-късно, а станозолола
1седмица по 2 по 10мг,втората,третата и четвартата по 3, петата по 2, и последната по 1. Пия Pro complex на Optimum, a след това креатин пак на оптимум. :wink:За диета мога да кажа,че ям много месо,но и спя до късно и ям по 3 път ,а за една седмица съм качил 2кг.И забравих да напиша,че се напомпвам адски много и почти постоянно си оставам напомпен.

25.01.06
14:53

Ми това е добре щом за 1 седмица си качил 2 кг.Това е добре според мен.

25.01.06
15:33

[quote author=“SteeL”]Абе тъй като сте се запреказали за ефекта,я дайте още инфо.Шот април месец и аз прея същата с-ма.
Примоболана ше го напрая така:
1 седмица-1 амп.
2 седмица-2 амп.
3 седмица-2 амп.
4 седмица-2 амп.
5 седмица-1 амп.
6 седмица-1 амп.
И ше видя с какво мога да го комбинирам.Все пак всичко зависи от парите с които разполагам.Чудя се дали със “стромба” или “уиндстрол”.Всичко зависи от парите$$.

6 седмици за прима е много малко.. 10-12 седмици е добре. Стромба и винстрол е едно и също нещо.

25.01.06
19:23

Едно и също само, че едното го гълташ, а с другото се бодеш. :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1