Най-добра бг марка за хранителни добавки

Темата е заключена.

22.01.06
23:56

Коя е Най-добра бг марка за хранителни добавки

Давайте и мнения

SP

23.01.06
00:45

Един Господ знае... :wink:  :lol:

EN

23.01.06
08:24

Тая на Пешо у гаража :P :P :P :P

E хубаво де, ама как да избираш между 2 !? Сложи поне П & Б, ДжК, Праймъри Нутришън, Атлетик и т.н.

23.01.06
12:44

Няма Бг марка хранителни добавки,които да стават за нещо, различно от това да ги изхвърлиш в кофата:)Сори,но пари за безполезни прахчета не давам !

[quote author=“tigra”]Няма Бг марка хранителни добавки,които да стават за нещо, различно от това да ги изхвърлиш в кофата:)

Може повечето неща да не са на ниво, но креатинът на Нутрим например е страхотен. Единствената му разлика с чуждите е че те са качествено микронизирани  :idea:

23.01.06
12:54

Добре де,верно съм малко крайна :))Само споделям виждане по въпроса :)

23.01.06
13:33

Преди използвах продукти на “Биогейм”, а сега на “Нутрим”, мисля че и двете фирми имат незаменими продукти. А и цената е от значение... Сега като гледам цените на “Оптимум” мисля да си взема Креатин и Глутамин понеже са изгодни като цена.

GU

29.01.06
12:59

Тая анкета ми звучи като на една свадба като бях дето ме питаха какво ще пиеш - имаме ракия  :D
Добре, че непия иначе щях да имам голям избор

29.01.06
14:02

[quote author=“guBak”]Тая анкета ми звучи като на една свадба като бях дето ме питаха какво ще пиеш - имаме ракия  :D
Добре, че непия иначе щях да имам голям избор

Пише се: СВАТБА

Ако имаш пари ще имаш и избор...

29.01.06
23:36

Анкетата не е направена добре, което поражда излишен спам
Да не говорим че има доста подобни

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1