23.01.06
13:01
Аз Съм момиче, на 18г, висока съм 170 и тежа 60кг..с този продукт ще мога ли да си редуцирам теглото до 50кг без тренировки,щото нямам никакво време?..Ако не става така,моля Ви дайте др идеи..Мерси :D :D
Здравеи! :) Честно да ти кажа според мен без физическо натоварване няма да постигнеш нищо. Каквито и добавки да приемаш трябва да ги съчитаеш с тренировка. Но от друга страна си зависи и от самия организъм. Моят съвет е да пробваш с пиемане на някаква добавка, диета и физическо натоварване. Успех! :) :)
23.01.06
13:31
:)аз по принцип ям много малко но си седя на тия кг..иначе като имам време ходя да плувам и тн.. :roll:
За оптимален ефект трябва да взимаш добавката когато тренираш, иначе няма да има полза. Плуването е супер- само трябва по често да го правиш и сам сигурна че ще успееш! :) :) :) :)
23.01.06
13:46
мерси...и все пак не разбрах точно този продукт мога ли да го пия,или не??
23.01.06
13:55
пий го, ако тренираш. 3 пъти седмично по 1 час не можеш ли да отделиш? тогава не очаквай хубаво тяло. ако тези добавки действаха без тренировки всички жени и мъже щяха да са с перфектни тела само със стоене по кафетата.
необходимо е да приемаш изключително много вода!Продукта е създаден за активно спортуващи!
23.01.06
16:04
нека се изкаже някой по-запознат, защото продуктът наистина е страхотен, но доколкото знам, НЕ Е ПОДХОДЯЩ ЗА ЖЕНИ....
може и да бъркам, но по-добре да бъркам, отколкото да е така и никой да не те предупреди...
ест. че става.Но също така трябва да си направиш някаква диетка.Но без активно кардио(плуването)не става.Аз тренирах 5 години плуване и даже сега пак ще се запиша че корема ми почна да излиза пред гърдите ми :cry: :cry: .Но не прекалявай с плуването защото то е добра аеробика но за жени не е много хубаво.
24.01.06
12:21
защо не е добре за жените?
24.01.06
12:22
ЛипоСукция И Силикон!>и си БонБон!