С какво да овкусявам макароните?

03.12.15
15:27

Здравейте, с какво може да овкусявам макароните? Аз слагам захар и сирене, какво може да използвам вместо захар?

Нищо? :)

03.12.15
15:31

Мед, стевия.

03.12.15
15:34

По - вкусно ми е като са овкусени :).

Благодаря, ще пробвам с мед.

В такъв случай, зависи колко овкусено искаш да е де, но аз харесвам сушени червени боровинки да добавя. Дава нужната сладост, освен че са добър плод.

Всеки си има някакъв вкус.... Намери си точното допълнение...

03.12.15
18:44

Домашно сладко, конфитюр. Меда го казахме. :)

Ако държиш да са сладки, може да ги подсладиш и с петмез от фурми. У нас винаги има домашен мед, но аз например не обичам и затова давам петмеза като вариант.

Иван

03.12.15
19:41

казано от Гризли на 03.12.15, 15:27:

Здравейте, с какво може да овкусявам макароните? Аз слагам захар и сирене, какво може да използвам вместо захар?

Мед + сирене прилагам аз. Чисто солените варианти са безброй.

Мнението беше редактирано от Иван на 03.12.15 19:42.

04.12.15
13:12

Благодаря Ви. Днес ги овкусих с мед и сирене, станаха супер.

Аз да питам какво може да ми предложите за повишаване на апетита, освен бирена мая? Имам хранителен режим от инструктур, но от преди доста време. Не се връзва сега да му задавам въпроси, тъй като не работим с него от доста време. На ден имам 4 основни хранения и шейк с протеин на прах с 50грама овесени ядки след тренировка. Нямам въобще апетит, особено като стана, трябва да се движа, да правя нещо, за да огладнея след 3-4 часа, което си е проблем, поне за мен. Взимах пчелно млечице, но не усетих да ми се повишава апетита. Искам да постигна целите си, но това до някъде ме спира, защото, когато ям се тъпча, наистина.

На всяко хранене имам по 2 варианта, така че менюто ми е горе-долу разнообразно.

Мнението беше редактирано от Виктор на 04.12.15 13:12.

04.12.15
14:43

казано от Гризли на 04.12.15, 13:12:

Благодаря Ви. Днес ги овкусих с мед и сирене, станаха супер.

Аз да питам какво може да ми предложите за повишаване на апетита, освен бирена мая? Имам хранителен режим от инструктур, но от преди доста време. Не се връзва сега да му задавам въпроси, тъй като не работим с него от доста време. На ден имам 4 основни хранения и шейк с протеин на прах с 50грама овесени ядки след тренировка. Нямам въобще апетит, особено като стана, трябва да се движа, да правя нещо, за да огладнея след 3-4 часа, което си е проблем, поне за мен. Взимах пчелно млечице, но не усетих да ми се повишава апетита. Искам да постигна целите си, но това до някъде ме спира, защото, когато ям се тъпча, наистина.

На всяко хранене имам по 2 варианта, така че менюто ми е горе-долу разнообразно.

Апетитът идва с яденето, са казали мъдрите хора :)

04.12.15
16:52

Някой ще отговори ли адекватно на въпроса ми?

08.12.15
00:24

казано от Виктор Христев на 04.12.15, 16:52:

Някой ще отговори ли адекватно на въпроса ми?

Адекватен отговор - мед и само мед.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1