25.12.05
20:09
Понеже не искам да си наторварвам много черния дроб и да правя комбинации от стероиди, имали смисъл да пия само DECA или Anavar? Ще имали някакъв положителен ефект ако пия само едното от двете, търся маса и сила най-вече. За ДЕКА има повече теми ще намеря отговор, повече ме интересува за Анавар-а ако можете да ми кажете. Също каква е схемата на пиене на Anavar? И последен въпрос, някой от двата препарата предизвикват ли акне?
25.12.05
20:31
Анаварът не предизвиква акне понеже има слаба ароматизация. Не покачва масата, а само силата. Затова и го използват атлетите за да качват сила без да излизат от категорията. Лошото е, че е много скъп! Мисля, че струва 100 лв. за 30 тбл. по 5мг. Дозата я дават 0,25 мг. за 1 кг. тегло, значи за 100-килограмов атлет това прави 25 мг. (5 табл. дневно) - значи 100 лв. за 6 дена!
Дози от порядъка на 10-15 мг също вършат работа,все пак с анавар се покачва малко и мускулната маса(всичко зависи от диетата).Препоръчвам ти ако използваш анавар да е от китайския или на бритиш драгон(италианския не се произвежда вече)Анавар може да се прилага и по дълго време в постоянна доза(без пирамиди).Примерно 60-90 дена по 3тбл. (15мг) дневно,2 сутрин на гладно и 1 следобед на гладно
И аз от това, което прочетох разбирам, че е основно за сила. Според вас заслужава ли си парите в крайна сметка, доколко успешно покачва силата?
никой не може да каже в твоя случай колко сила ше се качи,но ако търсиш безвреден стероид ,добра твърдост и сила на мускулите ,анавара е отгоевора,пак и при него се печели от това че не се ползват протектори
Да, аз май наистина зададох въпроса си относно покачване на сила глупаво. Наистина не може да се каже точно колко сила ще се качи. Може би по-добре зададен предишния ми въпрос ще звучи така - с анавар за 60 дни ще се качи повече сила отколкото например с комбинация от креатин+глутамин за същото време?
със сигурност ще е повече,няма добавка която по сила и ефективност дори да се доближи до най слабия стероид.при подходяща тренировка и хранене ако си с посредствени постижнеия със сигурност след 2 месеца анавар ще си качил по минимум 20 кг в основните движения
Благодаря ти много за помоща. Изясних си на този етап нещата за Анавар. А дали има някакъв смисъл да се комбинира със Станобол, който също уж се води по-безвреден. Него ми го предложиха за маса?
От винстрола се очаква да качиш повече маса отколкото от анавара,но разликата няма да е толкова голяма,той също почти не е вреден,но дозите трябва да достигат мунимум 30-40 мг дневно,което пак от своя страна изисква прием на хепатопротектори(карсил,лив 52 и тн.)Също така ако вземаш от този на бритиш драгон таблетките не трябва да се разпрашават лесно,да няма много начупени в плика и също така в плика да има и пликче обиращо влагата с щампата на бритиш драгон- в противен случай е фалшив
От анавар се качва и маса(зависи от диетата да), но маса от такъв сух тип като на некои манекен или Мr. Нещо си(нашият мистър българия за миналата година зимаше анавар).
А това което аз искам да попитам е от къде може да си намериш анавар???
06.01.06
17:44
От хората, който продават стеройди естествено .
Един приятел беше взимал винстрол и анавар и беше останал много доволен. И аз много съм се навил за анаварче, но ще видя колко ще ми излезе и ще реша.
Ае бая скъш е ама си заслужава.И хубавото при анавара е че по време на цикъла ти държи мускулите постоянно стегнати.
[quote author=“nikolaBULL”]Анаварът не предизвиква акне понеже има слаба ароматизация. Не покачва масата, а само силата. Затова и го използват атлетите за да качват сила без да излизат от категорията. Лошото е, че е много скъп! Мисля, че струва 100 лв. за 30 тбл. по 5мг. Дозата я дават 0,25 мг. за 1 кг. тегло, значи за 100-килограмов атлет това прави 25 мг. (5 табл. дневно) - значи 100 лв. за 6 дена!
Шшшш бати скъпарите аз намерих за 65кинта на един приятел... Пич ако не се занимаваш със силов трибой или някъв такъв спорт, по-доре си зобни една дека щото предполагам искаш хубаво тяло и маса която няма да получиш с анавачето...
07.01.06
21:34
Не разбрахте ли че няма оригинални стероиди в България освен тези които останаха по аптеките.А за продуктите на BRITISH DRAGON пък въобще да не говорим.
07.01.06
22:10
Може би грешно съм се изразил но на BRITISH DRAGON всичките продукти са страхотни/имам впредвид оригиналните/.Може би остава най-иновативната компания за момента в света особено след ареста на собствениците на трите най-големи мексикански фирми производители на стероиди.
08.01.06
00:00
Moмчета, момчета, всички говорите за един и същ сайт, от които повечето си поръчват стероидите в България! Защо не го кажете открито, а само увъртате: “British Dragon, British Dragon”! Сайта от който можете да си поръчата повечето продукти на British Dragon, влючително и Anavar китайско производство, е ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
Не го казват защото е против правилата !!!! Спазвай ги и ти !!!
DJGorgio-Astor
Хах, за сайта няма да го кажа просто пишеш в Google, нещо подходящо на български и си БОМБА.
(няма да казвам какво, че DJGorgio-Astor се е развихрил) :oops:
10.01.06
23:52
Извинявам се - не знаех, че ако дам сайта се води “нелоялна реклама”. Исках само да покажа сайта на момчетата за да не купуват от случайни “дистрибутори” в залата.
12.01.06
11:19
[quote author=“nikolaBULL”]Moмчета, момчета, всички говорите за един и същ сайт, от които повечето си поръчват стероидите в България! Защо не го кажете открито, а само увъртате: “British Dragon, British Dragon”! Сайта от който можете да си поръчата повечето продукти на British Dragon, влючително и Anavar китайско производство, е ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ
Не го казват защото е против правилата !!!! Спазвай ги и ти !!!
DJGorgio-Astor
Добре, отидох в поста с правилата, прочетох го - съгласен съм! Такива са правилата, на който му изнася - хубаво, на който не - вън от форума. Обаче според правилата забраната важи не само за сайтове, продаващи стероиди, а и за тези, продаващи хранителни добавки (точки 1.2 и 1.3). Тогава:
[quote author=“DJGorgio-Astor”] http://www.nutrim-bg.com/
Ей ама те мързи и един сърч да пуснеш в гугъла по лесно е да пуснеш нова тема
Питам за да имам представа (а и не само аз) какво точно можем и какво не да публикуваме във форума. Без абсолютно никакъв намек за заяждане, разбира се!
Е сега не може да става сравнение между нутрим и сайт за продажба на стероиди нали, по тая логика трябва да изтрия половината сайт нали :lol:
Благодаря ви много за помощта досега. Общо взето, със сигурност ще взема анавар, за да кача малко сила, общо взето - почти безвредно.
Но ми се ще, понеже така и така ще пия неща, да го комбинирам с някакъв друг орален препарат, основно за маса. (като за първи цикъл, мисля да пропусна инжекционните). Търся нещо, което слабо да ароматизира и да мина без акне, че преди години се борих с едно младежко, най-малко ми трябва второ. :wink:
24.01.06
14:37
Комбинирай със стромба тогава. :wink: