Анавар?

Темата е заключена.

25.12.05
20:09

Понеже не искам да си наторварвам много черния дроб и да  правя комбинации от стероиди, имали смисъл да пия само DECA или Anavar? Ще имали някакъв положителен ефект ако пия само едното от двете, търся маса и сила най-вече. За ДЕКА има повече теми ще намеря отговор, повече ме интересува за Анавар-а ако можете да ми кажете. Също каква е схемата на пиене на Anavar? И последен въпрос, някой от двата препарата предизвикват ли акне?

25.12.05
20:31

Анаварът не предизвиква акне понеже има слаба ароматизация. Не покачва масата, а само силата. Затова и го използват атлетите за да качват сила без да излизат от категорията. Лошото е, че е много скъп! Мисля, че струва 100 лв. за 30 тбл. по 5мг.  Дозата я дават 0,25 мг. за 1 кг. тегло, значи за 100-килограмов атлет това прави 25 мг. (5 табл. дневно) - значи 100 лв. за 6 дена!

25.12.05
20:52

Дози от порядъка на 10-15 мг също вършат работа,все пак с анавар се покачва малко и мускулната маса(всичко зависи от диетата).Препоръчвам ти ако използваш анавар да е от китайския или на бритиш драгон(италианския не се произвежда вече)Анавар може да се прилага и по дълго време в постоянна доза(без пирамиди).Примерно 60-90 дена по 3тбл. (15мг) дневно,2 сутрин на гладно и 1 следобед на гладно

25.12.05
20:55

И аз от това, което прочетох разбирам, че е основно за сила. Според вас заслужава ли си парите в крайна сметка, доколко успешно покачва силата?

25.12.05
21:07

никой не може да каже в твоя случай колко сила ше се качи,но ако търсиш безвреден стероид ,добра твърдост и сила на мускулите ,анавара е отгоевора,пак и при него се печели от това че не се ползват протектори

25.12.05
21:40

Да, аз май наистина зададох въпроса си относно покачване на сила глупаво. Наистина не може да се каже точно колко сила ще се качи. Може би по-добре зададен предишния ми въпрос ще звучи така - с анавар за 60 дни ще се качи повече сила отколкото например с комбинация от креатин+глутамин за същото време?

25.12.05
22:17

със сигурност ще е повече,няма добавка която по сила и  ефективност дори да се доближи до най слабия стероид.при подходяща тренировка и  хранене ако си с посредствени постижнеия със сигурност след 2 месеца анавар ще си качил по минимум 20 кг в основните движения

25.12.05
23:22

Благодаря ти много за помоща. Изясних си на този етап нещата за Анавар. А дали има някакъв смисъл да се комбинира със Станобол, който също уж се води по-безвреден. Него ми го предложиха за маса?

25.12.05
23:48

От винстрола се очаква да качиш повече маса отколкото от анавара,но разликата няма да е толкова голяма,той също почти не е вреден,но дозите трябва да достигат мунимум 30-40 мг дневно,което пак от своя страна изисква прием на хепатопротектори(карсил,лив 52 и тн.)Също така ако вземаш от този на бритиш драгон таблетките не трябва да се разпрашават лесно,да няма много начупени в плика и също така в плика да има и пликче обиращо влагата с щампата на бритиш драгон- в противен случай е фалшив

29.12.05
04:20

От анавар се качва и маса(зависи от диетата да), но маса от такъв сух тип като на некои манекен или Мr. Нещо си(нашият мистър българия за миналата година зимаше анавар).
А това което аз искам да попитам е от къде може да си намериш анавар???

06.01.06
17:44

От хората, който продават стеройди естествено .
Един приятел беше взимал винстрол и анавар и беше останал много доволен. И аз много съм се навил за анаварче, но ще видя колко ще ми излезе и ще реша.

06.01.06
23:17

Ае бая скъш е ама си заслужава.И хубавото при анавара е че по време на цикъла ти държи мускулите постоянно стегнати.

06.01.06
23:36

[quote author=“nikolaBULL”]Анаварът не предизвиква акне понеже има слаба ароматизация. Не покачва масата, а само силата. Затова и го използват атлетите за да качват сила без да излизат от категорията. Лошото е, че е много скъп! Мисля, че струва 100 лв. за 30 тбл. по 5мг.  Дозата я дават 0,25 мг. за 1 кг. тегло, значи за 100-килограмов атлет това прави 25 мг. (5 табл. дневно) - значи 100 лв. за 6 дена!

Шшшш бати скъпарите аз намерих за 65кинта на един приятел... Пич ако не се занимаваш със силов трибой или някъв такъв спорт, по-доре си зобни една дека щото предполагам искаш хубаво тяло и маса която няма да получиш с анавачето...

BB

07.01.06
21:34

Не разбрахте ли че няма оригинални стероиди в България освен тези които останаха по аптеките.А за продуктите на BRITISH DRAGON пък въобще да не говорим.

07.01.06
21:52

До колкото дочух от сигурен източник.На British Dragon става само СТРОМБАТА!

BB

07.01.06
22:10

Може би грешно съм се изразил но на BRITISH DRAGON всичките продукти са страхотни/имам впредвид оригиналните/.Може би остава най-иновативната компания за момента в света особено след ареста на собствениците на трите най-големи мексикански фирми производители на стероиди.

08.01.06
00:00

Moмчета, момчета, всички говорите за един и същ сайт, от които повечето си поръчват стероидите в България! Защо не го кажете открито, а само увъртате: “British Dragon, British Dragon”! Сайта от който можете да си поръчата повечето продукти на British Dragon, влючително и Anavar китайско производство, е ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Не го казват защото е против правилата !!!! Спазвай ги и ти !!!
DJGorgio-Astor

10.01.06
18:30

Хах, за сайта няма да го кажа просто пишеш в Google, нещо подходящо на български и си БОМБА.
(няма да казвам какво, че DJGorgio-Astor се е развихрил) :oops:

10.01.06
23:52

Извинявам се - не знаех, че ако дам сайта се води “нелоялна реклама”. Исках само да покажа сайта на момчетата за да не купуват от случайни “дистрибутори” в залата.

12.01.06
11:19

[quote author=“nikolaBULL”]Moмчета, момчета, всички говорите за един и същ сайт, от които повечето си поръчват стероидите в България! Защо не го кажете открито, а само увъртате: “British Dragon, British Dragon”! Сайта от който можете да си поръчата повечето продукти на British Dragon, влючително и Anavar китайско производство, е ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХ

Не го казват защото е против правилата !!!! Спазвай ги и ти !!!
DJGorgio-Astor

Добре, отидох в поста с правилата, прочетох го - съгласен съм! Такива са правилата, на който му изнася - хубаво, на който не - вън от форума. Обаче според правилата забраната важи не само за сайтове, продаващи стероиди, а и за тези, продаващи хранителни добавки (точки 1.2 и 1.3). Тогава:

[quote author=“DJGorgio-Astor”] http://www.nutrim-bg.com/
Ей ама те мързи и един сърч да пуснеш в гугъла по лесно е да пуснеш нова тема

Питам за да имам представа (а и не само аз) какво точно можем и какво не да публикуваме във форума. Без абсолютно никакъв намек за заяждане, разбира се!

12.01.06
22:48

Е сега не може да става сравнение между нутрим и сайт за продажба на стероиди нали, по тая логика трябва да изтрия половината сайт нали  :lol:

23.01.06
22:05

Благодаря ви много за помощта досега. Общо взето, със сигурност ще взема анавар, за да кача малко сила, общо взето - почти безвредно.
Но ми се ще, понеже така и така ще пия неща, да го комбинирам с някакъв друг орален препарат, основно за маса. (като за първи цикъл, мисля да пропусна инжекционните). Търся нещо, което слабо да ароматизира и да мина без акне, че преди години се борих с едно младежко, най-малко ми трябва второ.  :wink:

24.01.06
14:37

Комбинирай със стромба тогава. :wink:

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1