23.01.06
19:34
Как мислите следната комбинация значи това е 1 цикъл целта ми е да кача 5-10 килограма тренирам от 3 години 80 кила 200 см
1 седмица- метан 10
2 седмица- метан 15
3 седмица- метан 20 + 200 дека+ тестостерон
4 седмица- метан 20 + 200 дека+ тестостерон
5 седмица -метан 15 + трибестан
6 седмица -метан 10+трибестан
+кленбутерол след 7 седмица в продължение на 2 седмици за да се запази постигнатото .
За протекторите мисля да взимам карзил само .Очаквам препоръки и съвети относно тази комбинация
и по каква система да пия карзила мисля 3 Х 1 добре ли е така
2 седмици Тестостерон и Дека? Какво очакваш от т’ва? К’ви дози ще взимаш? Самият цикъл ми се струва кратък да не кажа безсмислен. Нищо не пишеш за PCT. Nolvadex + Clomid, а Nolvadex-а и по време на цикъла...
Ми с това целя подсилване на организма защото нали се комбинира бързо действащ и бавнодействащ медикамент .така ми го препоръчаха
24.01.06
11:45
[quote author=“golemiqq”]Как мислите следната комбинация значи това е 1 цикъл целта ми е да кача 5-10 килограма тренирам от 3 години 80 кила 200 см
1 седмица- метан 10
2 седмица- метан 15
+кленбутерол след 7 седмица в продължение на 2 седмици за да се запази постигнатото .
За протекторите мисля да взимам карзил само .Очаквам препоръки и съвети относно тази комбинация
Каква е тази аматъорска програма?!
1. Лиспват количества,
2. изброение са някави псевдоними на различни стероиди
3. много къса - 6 седмици, колкото да се започне да се развива хроничен хепатит
[quote author=“golemiqq”]Как мислите следната комбинация значи това е 1 цикъл целта ми е да кача 5-10 килограма тренирам от 3 години 80 кила 200 см
1 седмица- метан 10
2 седмица- метан 15
Ако това е тест пропионат, системката ми харесва :D ! При правилно хранене и тренировки може да качиш и повече от 10кг! Взимай витамини (за спортисти, а не суправитчета или центрумчета), ако имаш възможност вкарай и някакви добавки! Следи си зърната за сърбеж и да не стоят настръхнали нон-стоп - за всеки случай внимавай, но не би трябвало да има проблеми!
[quote author=“kpo”][quote author=“golemiqq”]Как мислите следната комбинация значи това е 1 цикъл целта ми е да кача 5-10 килограма тренирам от 3 години 80 кила 200 см
1 седмица- метан 10
2 седмица- метан 15
Каква е тази аматъорска програма?!
1. Лиспват количества,
2. изброение са някави псевдоними на различни стероиди
3. много къса - 6 седмици, колкото да се започне да се развива хроничен хепатит
1. За какви количества ми говириш като това казвам че ми е 1 цикъл , нима трябва да започна с максимални количества и да експериментирам с тялото си дали ще издържи.Нали трябва да се почне от малкото та ако реша да правя 2 или 3 цикъл ще ги увелича разбира се количествата
2. Изброените медикаменти са може би най- използваните от всички стероиди защото метана почти всеки е пиел или ще пие(бившия бионабол)и само да уточня че тестостерона е тест пропионат
3.какво представлява този хепатит и защо ми е по дълга като пак повтарям че ми е 1 цикъл .Нима искаш да кажеш че трябва да се почва с максимални дози и всичко да е ..... и много време еми ..
ама според мен 6 седмици е нормално не е нито много /нито прекалено малко
golemiqq, прави си цикъла както си го замислил! Колкото и да му умуваш, няма да стане перфектен! Важното е да си ентусиаст :D !
И да ни кажеш какво си постигнал!
Успех!
25.01.06
10:22
[quote author=“golemiqq”]
1. За какви количества ми говириш като това казвам че ми е 1 цикъл , нима трябва да започна с максимални количества и да експериментирам с тялото си дали ще издържи.Нали трябва да се почне от малкото та ако реша да правя 2 или 3 цикъл ще ги увелича разбира се количествата
2. Изброените медикаменти са може би най- използваните от всички стероиди защото метана почти всеки е пиел или ще пие(бившия бионабол)и само да уточня че тестостерона е тест пропионат
3.какво представлява този хепатит и защо ми е по дълга като пак повтарям че ми е 1 цикъл .Нима искаш да кажеш че трябва да се почва с максимални дози и всичко да е ..... и много време еми ..
ама според мен 6 седмици е нормално не е нито много /нито прекалено малко
1. В грешка си относно това. При това много голяма. Не знам дали трябва да започнес с максилни количества, мога само да кажа че трябва да почнеш с ОПТИМАЛНИ. Това което си написал ми звучи като самолечение...
2. Как прециени че т.н. Метан е бивш бионабол? Всички които са влизали в час по химия в 9ти клас, знаят че Метан е най-простия въглеводород - СН4, и при нормални условия е газ. Смешно е същот така да казваш че тестостерона е тест пропионат. Ако все пак си продължил да посещаваш часовете по химия в 9 ти клас, ще знаеш, че съществува група съединения, която се нарича естери. Те се получават при взаимодействето на вещества с Хидроксилна група с киселини.
3. Като не знаеш какво представлява хроничния хепатит, как изобщо прецени, че 6 седмици са ти нормални?
Освен това аз изобщо не говоря за това, колко дълъг трябва да е един цикъл а какви са ти количествата.
Все едно да идеш на лекар и той да ти каже:
Взимай аспирин.
КРО , защо се заяждаш просто искам мнението на някои а не да избивам някакви комплекси като се правя на учен и казваш формулите на какво ли не . Браво разбираш ги нещата ама този раздел всяка 2 тема е за метан или активната му съставка Metandrostenolone . Нима трябваше да започна темата с препарата , действие , странични ефекти и най накрая темата ....
Е па извинявай ама ако искаш да помогнеш ела ...бих се вслушал в съветите ти
Ако не искаш иди копаи доматите .... или казваи на друго място колко си интелигентен
25.01.06
14:58
Според мен за първи цикъл няма смисал да мешаш 3 препарата.Метан+дека е предостатъчно.6 седмици са малко,по-добре 8.Деката я поични седмица преди бионабола,и я спри седмица преди бионабола.Яж много повече от нормалното и почивай достатъчно.Карсила май беше в две разфасовки.Пий по голямята на 3х1 или по малката 3х2.Макар че тези дози метан не са големи.За всеки случай дет се вика :)Гейнър и суроватка ще са супер за тоз цикъл.
25.01.06
23:39
Никой никога не съм чувал да взима Дека и Тест (било то и Пропинат) за две седмици....това е абсурд. Ако питаш мен, Деката я взимай за основа приемрно за 8-9 седмици, Метана през първите 5, и после го замести с Пропината за останалите 3 или 4 сед. Разбира се най-хубавото си е Дека И тест през целите 8-9 седмици, и Метан само първите 5-6, но поне ти е първи цикъл, ще ти е много тва
Добре , сега вече почнах да пия по 10 грама на ден HomeBoy Recz може и да те се вслушам с съветите ти , но почнах и се старая всичко да е изрядно . Днес ходих на медицински преглед за да си следя хемоглобина , черния дроб , бъбреците и всичко останало , сърцето . Хемоглобина ми е доста нисък -100 което не е ли анемия .А имало проблем при урината много бил нисък състава на белтъчините в урината .Възможно ли е това да е от първите 3 дни дали да го спирам сега това , или да увелича дневния прием на вода .
П.С. Иначе съм много доволен за 3 дена незнам дали така ми се струва ,или си внушавам нещо но маи съм качил 1 кило и съм орелефил малко или много . Ако може някои да ми разясни какво точно представлява този белтък и някаква таблица за оптималните стоиности на pH , захар , Билибрубин , Уроблиноген .
26.01.06
13:40
[quote author=“golemiqq”]КРО , защо се заяждаш просто искам мнението на някои а не да избивам някакви комплекси като се правя на учен и казваш формулите на какво ли не . Браво разбираш ги нещата ама този раздел всяка 2 тема е за метан или активната му съставка Metandrostenolone . Нима трябваше да започна темата с препарата , действие , странични ефекти и най накрая темата ....
Е па извинявай ама ако искаш да помогнеш ела ...бих се вслушал в съветите ти
Ако не искаш иди копаи доматите .... или казваи на друго място колко си интелигентен
ами аз ти казвам мненето си: такива малки количества няма да покажат никакъв анаболен ефект, а само страничен!
26.01.06
18:42
моя първи цикъл беше подобен,но 8-9седмици и само първите 5-6седм. качвах,после спрях. а и от метана ползата е никва за начинаещ,само 2 пъти да се изпикаеш и си спаднал след цикала. давай само на инжекции дека и омнарен по една на седм. 8седм и после протектори.поне 5-6кила при правилен режим ще качиш трайно
[quote author=“JJ”]моя първи цикъл беше подобен,но 8-9седмици и само първите 5-6седм. качвах,после спрях. а и от метана ползата е никва за начинаещ,само 2 пъти да се изпикаеш и си спаднал след цикала. давай само на инжекции дека и омнарен по една на седм. 8седм и после протектори.поне 5-6кила при правилен режим ще качиш трайно
5-6 кила какво сланина или мускулна маса!
и с Метана никои не е казал че се губи!Просто трябва да ядеш както трая,не да се скапиш!
И къв режим нито от Метана,Нито от Деката,нито от Омнадрена (тои даже не е за тва) се качва чисто че да пази някав правилен режим!
26.01.06
20:13
[quote author=“golemiqq”]Добре , сега вече почнах да пия по 10 грама на ден HomeBoy Recz може и да те се вслушам с съветите ти , но почнах и се старая всичко да е изрядно . Днес ходих на медицински преглед за да си следя хемоглобина , черния дроб , бъбреците и всичко останало , сърцето . Хемоглобина ми е доста нисък -100 което не е ли анемия .А имало проблем при урината много бил нисък състава на белтъчините в урината .Възможно ли е това да е от първите 3 дни дали да го спирам сега това , или да увелича дневния прием на вода .
П.С. Иначе съм много доволен за 3 дена незнам дали така ми се струва ,или си внушавам нещо но маи съм качил 1 кило и съм орелефил малко или много . Ако може някои да ми разясни какво точно представлява този белтък и някаква таблица за оптималните стоиности на pH , захар , Билибрубин , Уроблиноген .
Не ти се струва :) Метанът действа веднага, и сега усещаш изпомпаността, която ще усещаш докато си на зоб, за това ти се струва че си се орелефил за три дена. Вече и сила ще ти влиза е така, извендъж.
На другите въпроси като таблица за оптимални стойности и т.н. не мога да ти отговоря. Също така, аз мислех че човек не трябва да има белтъчини в урината...сигурен ли си че сте се разбрали с твоя доктор, да не куца комуникацията? :?:
27.01.06
08:16
Тук компетентен отговор за резултатите от изследванията ти едва ли някой ще ти даде.Консултурай се с личния си лекар примерно.
не мисля да ви занимавам с мойте здравословни проблеми а по цикъла мисля да го променя по следния начин :
1 седмица- 10 Metandrostenolone + 200 дека
2 седмица- 15 Metandrostenolone + 200 дека
3 седмица- 20 Metandrostenolone + 200 дека
4 седмица- 25 Metandrostenolone + 200 дека
5 седмица- 20 Metandrostenolone + 200 дека
6 седмица- 15 Metandrostenolone + 200 дека
7 седмица- 10 Metandrostenolone + 200 дека+ трибестан + кленбутерол
8 седмица- 5 Metandrostenolone + 200 дека + трибестан + кленбутерол
а само трибестана ще свърши ли работа или трябва да включа и прегнил 1 път на 6 седмица и 1 път в след цикъла.Мислите ли че деката е доста дали да я намаля или ..... да си остане така поне да я намаля през седмица .
27.01.06
11:19
[quote author=“golemiqq”]не мисля да ви занимавам с мойте здравословни проблеми а по цикъла мисля да го променя по следния начин :
1 седмица- 10 Metandrostenolone + 200 дека
2 седмица- 15 Metandrostenolone + 200 дека
3 седмица- 20 Metandrostenolone + 200 дека
4 седмица- 25 Metandrostenolone + 200 дека
5 седмица- 20 Metandrostenolone + 200 дека
6 седмица- 15 Metandrostenolone + 200 дека
7 седмица- 10 Metandrostenolone + 200 дека+ трибестан + кленбутерол
8 седмица- 5 Metandrostenolone + 200 дека + трибестан + кленбутерол
а само трибестана ще свърши ли работа или трябва да включа и прегнил 1 път на 6 седмица и 1 път в след цикъла.Мислите ли че деката е доста дали да я намаля или ..... да си остане така поне да я намаля през седмица .
какво какво!?
1 седмица- 10 Metandrostenolone…..
10 какво на седмица?
Абе човек ти си голям самоубиец... аз му пиша че лиспват дози и цикъла е кратък, той продължава, да си измисля системи...
не знам от къде реши че 1 седмица- 10 Metandrostenolone е добре.
Аз не бих продължавал в този дух...
10мг!!!
Толкова ли не можеш да го разбереш или ти(кро)се правиш на интересен?
Първата седмица пие по 10мг метан на ден,втората по 15мг/ден,третата по 20мг метан на ден и т.н.
И за деката е същата работа...или си мислиш,че ще си бие по 200 инжекции дека на седмица?
Аре,стига глупости,че ми писна да ви чета простотиите...По-добре от него знаете какво значи това дето го е написал...
27.01.06
15:21
че кой първоначално ще се интересува от качеството на качените мускули,повечето изобщо нямат такива и затова са им химиите.чак като се понапомпат могат да мислят за оформяне,а и съвсем други неща се взимат за релеф.за мен поне още година ще е важно масата пък после останалото... а за трибестана супер,но не замества протекторите,той е просто билка
27.01.06
15:50
[quote author=“Rafael”]10мг!!!
Толкова ли не можеш да го разбереш или ти(кро)се правиш на интересен?
Първата седмица пие по 10мг метан на ден,втората по 15мг/ден,третата по 20мг метан на ден и т.н.
И за деката е същата работа...или си мислиш,че ще си бие по 200 инжекции дека на седмица?
Аре,стига глупости,че ми писна да ви чета простотиите...По-добре от него знаете какво значи това дето го е написал...
Не мога да разбера, че се пие така. Явно трябва да съм гадател? 5-6 мнения от този човек и никаде аз лично не разбирам че се пие на ден, или на седмица, определено количество от нещо.
Определено мога да си помисля и че се бият и 200 инжекции на седмица, аз не съм гадател както казвам, а да се злоупотребява с такива неща мисля че не е редно... защото е очеизвадно, че една криворазбрана доза може да доведе до летални последствия.
Ето за това пиша през цялото време и то не един път...
Мисля че пишещите тук, не би ТРАБАЛО ДА СЕ ПРАВЯТ НА МНОГО УМНИ И ЗНАЕЩИ КАТО ИЗПОЗЛВАТ АКРОНИМИ, и означават дозите с само с ЦИФРИ пък за количеството и дневната доза, останалите да се сещат сами, защото всичко това Е ОПАСНО.
Само ще кажа, че едно мнение което е написано точно и ясно е например това:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=12774
ОК? Или да обърка някой влезнал случаен дозата е глупсот и простотия!?
Минаха вече 3 седмици от началото на цикъла-резултатите са следните-
от 84 килограма->91
ръка от 34см.->38
крак от 58->61
гръб от 108->114
как ви се струва това ,мисля че при мен действа добре а не се забелязват още никакви странични ефекти .Остават още 5 седмици , дали ще мога да кача поне още 10 кила .....